rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Як зробити скраб для тіла у домашніх умовах

Багато хто щоденно користується різними кремами. Але далеко не всі використовують скраби. А саме вони є одним з найлегших способів завжди підтримувати шкіру у чудовому стані, тим самим запобігаючи різним прищикам, злущенню шкіри або ж її нездоровому кольору.

Звичайно, в сьогоднішньому розмаїтті косметичних засобів вибрати скраб, який підійде саме вам, дуже складно. На щастя, приготувати скраб у домашніх умовах досить просто.

Що потрібно знати про скраби
Перш за все, потрібно відзначити, що скраби краще використовувати тоді, коли ваша шкіра вже розпарена в теплій воді. Завдяки цьому ви досягнете того результату, якого хотіли, а саме – чистоти і гладкості вашого тіла. Також рекомендується наносити скраби перед сном. Це посприяє тому, що ваша шкіра відпочине від зовнішнього впливу.
Існує кілька досить таки простих способів приготування скрабу для тіла в домашніх умовах. Ми не будемо говорити про скраби з бразильського цукру або ж олії фукуса. Пропонуємо вам зробити його з того, що завжди є практично в будь-якому домі.

Прості рецепти з того, що під руками
1. Скраб для тіла з кави
Цей скраб дуже добре підійде тим, у кого є проблеми з целюлітом. Але і в профілактичних цілях він теж досить таки непоганий. Для цього вам потрібно взяти кавову гущу, яка залишилася на дні вашої турки, і додати туди десертну ложку оливкової олії (якщо такої немає, не страшно, можна використовувати і соняшникову). До цієї суміші додати дрібку солі та ложку цукру. Все це ретельно перемішати і нанести на тіло хвилин на 10 – 20. Після чого змити теплою водою. Цей скраб чудово підійде як для обличчя, так і для всього тіла. До того ж, чарівний кавовий аромат буде супроводжувати вас кілька годин.
2. Скраб з меленим рисом
Рецепт приготування наступний: подрібнити рис у кавомолці, а потім змішати його з будь-якою олією на ваш вибір, і додати туди сир. Скраб готовий до використання. Приготувати потрібно стільки скрабу, скільки вам потрібно на один раз.
3. Скраб із цитрусами
Для такого скрабу вам потрібно подрібнити шкірку будь-якого цитруса (лимон, апельсин, мандарин, грейпфрут) і отриману суміш просто змочити водою. Завдяки отриманій суміші, ви дуже добре тонізуєте шкіру тіла, надаючи їй легкості і свіжості.
Будьте пильними
Все ще не знаєте, який скраб краще використовувати саме вам? А просто подивіться, що у вас вдома є. Але будьте пильними, адже на якийсь компонент суміші для пілінгу шкіри у вас може бути алергічна реакція. Тому слідкуйте за собою, і ваша шкіра завжди буде виглядати природною і доглянутою.

Джерело: http://www.kralya.org.ua

Скромність – шлях у невідомість?

Три типи віку – три види ваги???

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers