rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Ой, хто, хто Миколая любить...

Чудове зимове свято, яке відзначають кожного року у всіх школах, проходить у грудні і розпочинає різдвяний цикл святкувань. Ось і 22 грудня 2012 року у школі українознавства «Рідна школа» в Чикаго відбулося це свято – зустрічі зі святим Миколаєм, на яке чекали всі наші чемні учні, вчителі та працівники школи.

У привітному залі зібралися: колишня директор школи п. Надія Хойнацька, котра тепер на заслуженому відпочинку, батьки учнів, гості.
Свято розпочалось під звуки чудової мелодії «Щедрик», яка належить перу нашого славного композитора Миколи Леонтовича.
Привітала всіх присутніх у залі директор школи п. Люба Маркевич: «Традиція свята Миколая живе у нашій школі понад 60 років, і всі його радо чекають, від найменших до найстарших. За гарні успіхи в навчанні та добру поведінку святий Миколай усіх Вас обдарує».
Свою сценічну майстерність показали учні від дошкільнят до 5 класу. У їхньому виконанні звучали різдвяні колядки, які з ними підготували вчителі музики – п. Ірина Туршин, п. Віра Лесик, п. Людмила Краснюк. Наймолодші учні потішили всіх віршиками і піснями «Прилетіли ангелята», «Падай, падай, сніжку», «Про зайчика».
Учні 1, 2, 3, 4 та 5 класів гарно виконували наші стародавні колядки: «Спи, Ісусе», «Небо і земля», «Добрий вечір», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «Бог предвічний» під супровід бандури та фортепіано. Ведучими були учні 5 класу – Кароліна Стадник, Софійка Троян, Софійка Савицька, Арсен Передрук, Андрій Лучин, які образно вплітали віршики до колядок. Після виконання коляди «Бог предвічний» до залу завітав святий Миколай зі своїми чудовими Янголятами – учнями 1 класу. А далі відбулася найприємніша подія: св. Миколай всіх привітав і почав роздавати учням подарунки. Радісні учні роз’їхались по домівках на короткий зимовий відпочинок та продовження різдвяних святкувань у родинному колі!
Хочу щиро подякувати батьківському комітетові і батькам, які організували свято Миколая також і для вчителів та працівників школи.
Веселих свят, добра та здоров’я у Новому році!

 

Title Title  Title 
    

 

Title Title 
  

 

Title  Title
  

 

Title  
  

 

Новорічне ретро в аудиторії церкви святого Йосипа Обручника

Спасибі, Господи, за все!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers