rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Новорічна забава в Палатайні

У народі кажуть: «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш...» Сподіваємося, що у всіх, хто був присутній на новорічному вечорі в Українському центрі (м. Палатайн) увесь рік буде веселим, як наші конкурси і забави, та щедрим, як святкові страви, які приготували господині – Надія, Марія та Леся.

Чого тут тільки не було: канапки з червоною ікрою, традиційні салати «Олів’є» та «Оселедець під шубою», голубці, крученики та багато іншого. Цікавою була музично-розважальна програма. Усіх звеселяв гурт «Карпатські зорі» у складі Івана Снігура, Ігоря Кравця та Божени Кравченко. А опівночі привітати гостей завітав сам «президент Америки». Треба було бачити здивовані очі присутніх. Всі були просто «в шоку», допоки не зрозуміли, що все це просто театралізоване шоу. Бажаючі мали можливість брати участь у цікавих розважальних конкурсах, спонсорами яких була Ореста Михашула (агент страхової компанії «Farmers») та Руслана Вінярська – представник фірми Aloe Daily. Кожен отримав гарний подарунок. Ніхто і не помітив, коли маленька годинникова стрілка опинилася на цифрі 5. Деякі гості почали розходитися, але найстійкіші забажали «продовження бенкету».
Забава вдалася на славу. Ще й досі надходять дзвінки від вдячних гостей, але були і невдоволені – аж двоє осіб! Нічого дивного – всім не догодиш!
Зібрані кошти з бенкету будуть передані у будівельний комітет СУМу (ім. Вітовського) у м. Палатайні.
Від імені організаторів новорічного вечора вітаємо усіх із Різдвяними святами і щиро дякуємо за веселу забаву і, передусім, за підтримку нашого українського центру, де понад сто дітей займаються українськими танцями та навчаються в школі українознавства. Тут зростає та виховується майбутнє української громади в Америці.

 

Title  Title
  

 

Title  Title
  

 

 Title

Фото Володимира Дуди

Новорічне ретро в аудиторії церкви святого Йосипа Обручника

Спасибі, Господи, за все!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers