rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ IFotoguru Event у DeFranko Studio або як українці зустрічали «кінець світу»

Впродовж усього тижня перед черговим «cудним днем» люди проводили час у закупівельних клопотах. Одні казали, що зникнення з прилавків упаковок води, консервів пов’язано з підготовкою до кінця світу, інші – зі святами, що наближаються.

  Title
  
  Title

Якби там не було, в DeFranko Studio у повному розпалі тривала підготовка до найкрутішої вечірки останніх кількох сезонів в українській громаді. 
Вечір відбувся в рамках нового культурно-естетично-креативного проекту «UA Modna», який залучатиме творчих людей у процес продукування нового середовища, корисного для серця, мозку і душі сучасного гомо сапієнса.
Реклама вечора відбувалася, здебільшого, у два способи: «з вуст в уста» та через Фейсбук. Приємно, що у гості завітала переважна кількість запрошених. І ще приємніше, що найбільше було саме українців – молодих та запальних.
Понад рік тому ми писали про серію подібних вечірок. Їхня основна тенденція – це фотосесії та приємне проведення часу в колі давніх і нових друзів.
Що гріха таїти, тепер настав час максимальної відкритості приватного життя. На профайлах у соцмережах можна побачити фотографії з того, що їдять, п’ють, де гуляють, тобто, відслідкувати всю динаміку дозвілля.
Що стосується студійних фотографій, то відбувається цілий «фотобум». Дівчата та й хлопці поспішають зафіксувати свою молодість і красу під час різноманітних фотосесій – від тих, що зроблені черговим «андроїдом», до тих, які здійснюють справжні фотомитці.
На цій модній тенденції і набули популярності вечірки в стилі Fotoguru. Незважаючи на певну перерву у часі, відгукнулося чимало народу, пам’ятаючи успіх попередніх заходів.
Цього разу все було набагато крутіше. Світло, відеоряд, музика від найулюбленішого українського діджея Tima Fei – все створювало клубну, гламурну атмосферу.
Організатори подбали й про подарунки для гостей. Зокрема, протягом першої частини вечора невтомно працювали майстрині індустрії краси. Користуючись давньою дружбою, погодилася прийти і попрацювати наша гордість – Наталя Ільків, переможниця світового конкурсу перукарського мистецтва серед юніорів. А «голлівудського» блиску обличчям надавала вправна Наталя Мусякевич. На мейк-ап і зачіску одразу знайшлося багато бажаючих. Родзинкою вечора став невеличкий, але яскравий показ мод від молодої дизайнерки Надії Бундзяк. Дівчата, вбрані у барвисті сукні, проходжали босими перед гостями під оплески та підбадьорливі вигуки.
Гості розігрілися та розвеселилися. Вже ніхто не соромився позувати перед камерою, розмова пожвавішала. Хлопці почали активніше загравати з дівчатами, котрі своєю красою та невимушеною манерою підкорили серця гостей-американців. Ті були вражені нашими співвітчизницями, лише бідкалися, що дівчата такі високі й стрункі, що «аж підійти страшно». Не кажучи вже про те, як сильно їм сподобався весь захід, який, за їхнім рейтингом, опинився на «топі»!
Приємно було, що на цій вечірці зустрілися колишні однокласниці та однокласники, причому, абсолютно випадково, після багатьох років розлуки.
Настрій, підігрітий вишуканим вином та пуншем (який був дуже смачним, дякуючи майстерності Лєни Коркучанської), вилився в «епічні» танці!
Діджей постарався і влаштував особливий український ф’южн. Можна було почути хаус а-ля «ВВ», «Ірина Білик» тощо. І це було «UA Modno»!!!
На прощання гостям давали коробочки зі солодощами, які спонсорував Леонард Могуль. Невеличкі презенти мали залишити надовго приємні спогади про вечір.
Також було анонсовано про відновлення традиції Fotoguru. Наступна вечірка ймовірно відбудеться на початку лютого 2013 року. А фотографії та відео з «фотогурівських вечірок» можна переглянути на сторінці у Фейсбуці UA Modna та веб-сайтах:
www.uamodna.com, www.defranko.com, www.ifotoguru.com

 

Title Title 
  

 

“Колядуймо разом” в школі українознавства в Bensenville

Зима іде – свята веде...

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers