rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Уроки в школі бальних танців «Bravo Ballroom Dance Studio» – зробіть собі незвичний подарунок!!!

Наближається сезон свят, і хочеться зробити собі і близьким якийсь особливий подарунок. На перший погляд, проблем із асортиментом в магазинах немає. Але хочеться чогось незвичного, пам’ятного, чогось – для душі і... для тіла. Останнім часом поширилася тенденція дарувати якісь курси чи класи. Воно і не дивно, адже чергову кофту чи парфуми можна придбати самому, на свій смак. А от отримати в подарунок класи з якогось виду мистецтва, скажімо, танцювального – це справжній шик! Особливо, коли знаєш, що ці уроки в танцювальній школі будуть результативними. В школі бальних танців «Bravo Ballroom Dance Studio», заснованій Євгенієм Фрідманом понад три роки тому, відчинені двері для всіх!
Керівник школи – Євгеній Фрідман – захопився бальними танцями у віці шести років, ще в Україні, де народився і виріс. Там же став професійним танцюристом та викладачем. В Америці почав викладання з приватних уроків і підготовки учнів до виступів і до змагань. З часом кількість учнів настільки збільшилася, що було ухвалено рішення: відкрити школу бальних танців. Свою мрію з великим ентузіазмом Євгеній Фрідман і втілив у життя.
Саме засновник і керівник цієї школи розповідає про своє «дітище»:

  Title
  

«Наш викладацький склад – четверо вчителів вищої категорії, котрі постійно вдосконалюють свій професіоналізм, беручи участь у місцевих та міжнародних змаганнях.
Учні школи «Bravo» беруть участь у різних фестивалях і конкурсах по всьому Середньому Заходові Америки. Щорічно беруть участь у п’яти міжнародних конкурсах, і ми дуже пишаємося, що вони завжди здобувають призові місця. В цьому році дві наші танцювальні пари були запрошені з показовим виступом на дуже престижний міжнародний конкурс «Chicago-Harvest Moon Ball Championship». З 2012 року ми влаштовуємо наші власні конкурси танців у «Chevy Chase Сountry Сlub», що розташований неподалік від нашої студії і має чудовий зал для бальних танців. У конкурсах беруть участь як наші учні, так і вихованці інших шкіл. Участь у танцювальних конкурсах дуже важлива – вона підвищує тонус, пробуджує азарт, бажання бути у формі. Адже на наших заняттях ваша дитина не тільки навчиться танцювати, але й отримає добру фізичну підготовку, виробить впевненість у собі і в своєму майбутньому, буде почуватися вільно перед будь-якою аудиторією.
Танець – це мистецтво. І тут багато що залежить від учителів, від їхнього вміння не тільки навчити певним рухам, але й зацікавити; також – від їхніх особистих рис характеру, зокрема, вміння працювати з дітьми. У нас в школі склався унікальний колектив викладачів, учнів та їхніх батьків – шанувальників цього чудового мистецтва. В студії «Bravo» до процесу творчості залучені всі – діти, батьки, бабці та дідусі. Поки діти танцюють, батьки спілкуються, багато хто знайшов тут друзів, з’явилися спільні інтереси. Хтось із батьків також захопився танцями і почав відвідувати заняття – для дорослих ми пропонуємо індивідуальні та групові класи. Для тих, хто має намір одружитися, пропонуємо уроки першого танцю молодят на весіллях.
Склад учнів у нас багатонаціональний, і наші вчителі розмовляють англійською, українською та російською мовами. Тому кожен почувається комфортно. Додам, що серед наших викладачів та учнів є багато українців, чим ми пишаємося.
У цей святковий сезон ми запрошуємо усіх, незалежно від віку та статті, брати уроки танцю. Це приємний і корисний спосіб проведення вільного часу. Для читачів газети «Час і Події» ми пропонуємо один урок – безкоштовно. Покажіть нам рекламу в газеті, і ви отримаєте цей deal.
«Bravo Ballroom Dance Studio» розташована дуже зручно: 583 N. Wolf Rd., Wheeling, IL Школа обладнана за останнім словом техніки.
Ви можете відвідати наш веб-сайт: www.bravoballroomdancestudio.com – побачити нашу студію і багато фотографій наших учнів.
Наша електронна скринька – [email protected]
Двері школи бальних танців «Bravo» відкриті для всіх бажаючих, і кожен, хто потрапив до нас, почав танцювати – поринає в це назавжди. А для дітей наша студія стає улюбленим місцем, де в них є друзі, захоплюючі заняття та весела, тепла і креативна атмосфера. Будемо дуже раді бачити читачів газети «Час і Події» та їхніх дітей у нашій школі».

 

Title Title 
  

 

Хутряне королівство у Детройті

Природа не помиляється

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers