rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Хутряне королівство у Детройті
Мода мінлива і вередлива. Тенденції змінюються з кожним сезоном. Але існують певні традиції і у цій галузі. Одна із найстійкіших – це незмінна популярність хутра, яке вже давно перестало виконувати винятково утилітарну функцію. Тепер хутро є і прикрасою, і матеріалом для декорування аксесуарів і, передусім, свідчить про смак його власника. Мати хоча б одну хутряну річ у гардеробі – це академічний мінімум будь-якої модниці.

1991 року в Детройті було відчинено магазин хутряних виробів під назвою «Silver Fox Furs». Його власник – Євгеній Прес – опанував мистецтво кушніра ще на початку 70-х. У 1976 році він емігрував до Америки, де зустрів своє кохання. Євгенові пощастило – Алла стала не тільки коханою жінкою і берегинею, але й сподвижницею, вірним другом.
Саме у 1985 році подружжя відкрило магазин хутряних виробів у місті Farmington Hills, що в штаті Мічиган.
Тим, хто хоч колись пробував відкрити власну справу в цій країні, добре відомо, яких зусиль та нервів це вимагає. Було складно, але, як казав Євгеній, саме Аллине кохання та її підтримка, а також їх любов до своєї справи сприяли успішному розвиткові бізнесу.
Пізніше вони відкрили салон хутра в Детройті, а у 2002 році до нього долучився син Алли та Євгенія – Оскар, і їхній магазин став справжнім сімейним бізнесом. На жаль, у 2009 році, кохана дружина та люба мамуся пішла із життя, але батько і син підтримують традиції.
Саме це і відрізняє «Silver Fox Furs» від інших – «родинність» бізнесу. Адже є суттєва різниця між тим, коли покупців обслуговують не байдужі до роботи наймані працівники, а гостинна сім’я, яка вітає не тільки шанувальників моди в своєму магазині, але й  простих «трудівників», які шукають практичний, теплий одяг для суворих Мічиганських зим. І, як часто буває, поки вибирається-підбирається вбрання улюбленого фасону і якості, покупець – слово за слово – розповідає про свої турботи і сімейні радощі або неприємності... Така специфіка роботи :)). Більшість із тих, хто прийшов у «Silver Fox Furs», стають добрими знайомими і довго пам’ятають про привітних доброзичливих господарів!
Але повернімося до бізнесу. У цьому магазині нижчі ціни, ніж в інших, тому що багато що робиться на місці. Хутро, на якому спеціалізується магазин – здебільшого – норка, бобер, каракуль, лисиця, єнот, російський соболь. Тут вражаючий вибір не тільки шуб, але й кожушків, дублянок, різноманітних виробів з шкіри, а також – аксесуарів. Зараз ринок хутра змінився, його заполонили китайські виробники. Найбільші шоу хутра проходять у Гонконзі. Але, за словами Євгенія, хутро для свого магазину вони переважно привозять із Нью-Йорка, Канади, намагаючись уникати товарів із Китаю. Хутряне виробництво в Нью-Йорку, яке налічувало понад дві тисячі фабрик, тепер обмежується кількома десятками мануфактур. Тим не менше, власники «Silver Fox Furs» продовжують «тримати марку», слідкуючи за якістю асортименту в магазині. Євген раз на рік відвідує North American Fur Fair у Монреалі і раз на два роки – шоу в Мілані, де ознайомлюється з новинками моди. Буває він в Україні та Росії, щоб ознайомитися з динамікою хутряного ринку. Євген та його помічники добре ознайомлені з різними смаками клієнтів, залежно від походження.
  
  
Скажімо, смаки українців, росіян багато в чому збігаються зі смаками афро-американців, котрі полюбляють модні речі, багато уваги приділяють зовнішньому вигляду і готові витрачати на це гроші.
Зараз, як відомо, Детройт переживає не найкращі часи, однак колектив магазину не сумує і сподівається на нових клієнтів, які розуміють справжню якість гарних речей. Раніше, за словами Євгена, левову частину його клієнтури складали... вчительки громадських шкіл. А також – держслужбовці та працівники в автоіндустрії, які мали добрі зарплати. Тепер ситуація змінилася, позначилися скорочення, і американці та вихідці з Європи знову склали основну частину клієнтури. Смаки перших і других – відрізняються. Американці надають перевагу класичному стилю, стриманому ансамблю. Європейці, серед яких переважають наші співвітчизники, полюбляють більше шику, вишуканості в одязі. В Америці хутром №1 є норка, європейці також люблять каракуль і стрижену норку. Вони одні з перших оцінили новинку сезону – хутряні жилети. В магазині також можна придбати різні аксесуари: головні убори, гаманці, рукавички та шалики – все з хутра та шкіри.
Асортимент магазину – величезний, обслуговування найкраще, цінова політика – гнучка. Тут можна трохи поторгуватися – адже людина залишиться удвічі більше задоволена покупкою, якщо зуміла трохи заощадити:)). Як пояснив власник магазину, він все одно зацікавлений продати річ, нехай заробляючи при цьому й менше.
Що дуже важливо, так це те, що в магазині є майстерня, де можна надати свіжого вигляду своїй старій шубі чи пальто, підстригти хутро, перешити, змінити стиль на сучасніший. У «Silver Fox Furs» також можна почистити хутро, що рекомендується робити хоча б раз на два роки. В цьому чудовому магазині можна й зберігати хутряні та шкіряні вироби впродовж інших сезонів у спеціальному сховищі з правильним температурним режимом і вологістю. Утримання в холоді є запорукою тривалого і надійного зберігання одягу та завжди нового вигляду ваших речей.
Ще б можна було багато розповісти про «Silver Fox Furs», але краще переконатися на власні очі і самому завітати та переконатися у тому, що все вищесказане – чистісінька правда!!!

Адреса: 3031 W.Grand Blvd., Suite 120
Detroit, MI 48202
Телефон для довідок: 313-872-4260

Уроки в школі бальних танців «Bravo Ballroom Dance Studio» – зробіть собі незвичний подарунок!!!

Природа не помиляється

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers