rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен
Це вдалий тиждень, протягом якого на вас чекає чимало вдалих збігів і багатообіцяючих можливостей. Фінансова ситуація значно покращиться, можливі великі грошові надходження, яких ви не чекали. Ви ініціативні, сміливі, приймаєте неординарні рішення і втілюєте їх у життя – не дивно, що зірки вас підтримують. Ризикуєте ви часто, але з розумом, тому ймовірність втрат мінімальна.
Перша половина тижня добре підходить для комерційної діяльності, обіцяє великі успіхи бізнесменам. Але й для пересічних співробітників цей період сприятливий: буде можливість налагодити стосунки з керівництвом, заручитися підтримкою колег. З точки зору особистих відносин даний час теж сприятливий: ви відчуваєте себе впевнено, з вами приємно і цікаво спілкуватися, близькі охоче йдуть вам назустріч.
Емоційний фон другої половини тижня нестабільний, тому можуть виникнути труднощі. У багатьох представників знаку з’явиться бажання піти в тінь, довірити вирішення всіх проблем рідним, близьким людям або ж друзям. Рекомендується знизити ділову активність.

Телець
Цього тижня вам належить вирішити низку непростих завдань. Оскільки ваш інтелектуальний потенціал високий, ви впораєтеся з цим без зайвих труднощів. Перші дні тижня підходять для навчання, підвищення кваліфікації, будь-яких занять, які сприяють розширенню кругозору та кар’єрному росту. На вас очікує приємне спілкування з давніми знайомими, можливі й зустрічі з новими людьми. Складаючи плани, керуйтеся практичними міркуваннями – багато що залежатиме від того, наскільки ви здатні відмовитися від фантазій та ілюзій і зосередитися на «земних» справах. У середині тижня можливе отримання приємної звістки.
До вирішення особистих проблем ви підходите творчо – і несподівано з’ясовується, що багато проблем зовсім не такі складні, як здається іншим. Тиждень для багатьох Тельців буде пов’язаний із «пошуком себе», і не виключено, що на представників знаку чекають вельми несподівані відкриття.
Наприкінці тижня посилиться вплив негативних тенденцій, ви починаєте поводити себе більш жорстко, навіть агресивно. Ви відмовляєтеся шукати компроміси, часто нав’язуєте друзям, колегам, близьким людям свою волю.

Близнюки
Початок тижня вимагає обережності: це складний період, протягом якого ймовірність помилок буде дуже високою. Чим вищу посаду ви обіймаєте, тим серйознішими будуть перешкоди, які доведеться подолати. Доводиться захищати свої професійні позиції, нелегко зберегти репутацію. Намагайтеся якомога швидше спростовувати будь-які чутки і плітки, що стосуються вас, навіть якщо здається, що вони абсолютно нешкідливі.
Можуть виникати розбіжності з впливовими людьми і представниками органів влади. Ви не бажаєте дотримуватись загальноприйнятих правил, вимагаєте особливого ставлення до себе. У підприємців виникають проблеми з партнерами, справа може дійти до припинення співпраці.
Друга половина тижня більшою мірою пов’язана зі змінами в особистому житті, ситуація на роботі стабілізується, справи йдуть своєю чергою. Стосунки з близькими гармонійні, романтичні зв’язки стають міцнішими. Не виключене зародження серйозного почуття, яке змінить ваше життя. У цей час рекомендується більше бувати на людях, частіше відвідувати світські заходи.
Рак
Початок тижня вимагає обдуманих вчинків, серйозного ставлення до всього, що відбувається навколо. Не покладайтеся на везіння – успіхи будуть прямо пропорційними зусиллям, докладеним для їх досягнення. Часто доводиться працювати самостійно, деколи в допомозі відмовляють навіть люди, які вже тривалий час вас підтримували. Можливі конфлікти на роботі, зокрема, вельми серйозні. У цей складний період для вас стає особливо важливою підтримка близьких, яку ви отримуєте вчасно і саме в той час, коли вона потрібна. Романтичне побачення, яке навіть не матиме продовження, стає джерелом не тільки позитивних емоцій, але й натхнення.
У середині тижня ситуація почне поступово змінюватися на краще, з’явиться можливість взятися за якісь нові цікаві справи. Намагайтеся не поспішати – з плином часу вплив позитивних тенденцій буде посилюватися. Кінець тижня підходить для укладання угод, зокрема, ризикованих.
Кінець тижня відкриє перед вами цікаві можливості як професійного, так і особистого характеру. Якщо вам хочеться кардинальних змін у житті, знайте – найбільш слушний момент для них уже настав.

Лев
Початок тижня – час, коли ви більше довіряєте своїм фантазіям та ілюзіям, ніж реальним фактам. Навіть якщо розвиток подій абсолютно не відповідає вашим очікуванням, ви ні за що не визнаєте, що в чомусь помилилися, зате напевно знайдете спосіб звинуватити інших у тому, що пішло не так. З вами не так-то просто спілкуватися, і зважуються на це тільки ті, кому ви по-справжньому не байдужі. Можуть розладнатися ділові відносини, не виключене тимчасове припинення співпраці. Бажано відмовитися від контактів із малознайомими людьми.
Значно вдаліше складається середина тижня. У цей період вам багато в чому щастить, ви легко і своєчасно приймаєте правильні рішення. Ще важливіше те, що вам вдається порозумітися з людьми, від яких може залежати подальший розвиток вашої кар’єри.
Протягом усього тижня ваші відносини з близькими людьми будуть складатися неоднозначно, нерідко виникатимуть розбіжності через непорозуміння. Ви всіма силами намагаєтеся уникнути конфліктів, в результаті багато проблем замовчуються, а не вирішуються. Налаштуйтеся на більш конструктивний лад, і вам вдасться подолати всі труднощі.

Діва
Початок тижня – сприятливий період для творчості. Ваші можливості величезні, все, що потрібно для успіху – відкинути сумніви і повірити у свої сили. Вчасно надходить потрібна інформація, дуже доречно надходять цікаві пропозиції. Вірогідні зустрічі з людьми, з якими ви будете довго і плідно співпрацювати. Цей період сприятливий для відвідування багатолюдних заходів, виступів перед великою аудиторією, спілкування з впливовими особами.
Середина тижня проходить не настільки плідно, але не менш приємно. Це – час для відпочинку, відновлення сил. Дуже добре даний період підходить для спілкування з близькими людьми, сімейного відпочинку. Тішать романтичні побачення. Ви здатні зачарувати нового знайомого (або знайому), але самі голову не втратите.
Кінець тижня – найбільш сприятливий період із фінансового боку. У цей час можна значно збільшити свої доходи, уклавши якісь незвичайні, можливо, навіть ризиковані угоди. Цей період підходить для початку серйозних романтичних відносин і зміцнення вже існуючих зв’язків.

Терези
На вас чекає тиждень, сповнений напруженої, але плідної роботи. Вдається реалізувати багато планів, навіть якщо керівництво вас не підтримує. Добре проходять ділові зустрічі, можлива зміна професійних орієнтирів, деякі представники знаку знайдуть нову роботу, яка буде у всіх планах кращою, ніж попередня. Ви не занадто довірливі, перевіряєте будь-яку інформацію, що надходить, і це виявляється надзвичайно корисним і доречним.
У середині тижня можна укладати угоди, підписувати договори, займатися оформленням документів. Події цього періоду сприяють розкриттю ваших талантів, про які не здогадувалися ваші колеги і навіть друзі. Не виключено, що ви й самі будете приємно здивовані своїми можливостями.
Кінець тижня вимагає обережності та розбірливості в контактах. З близькими ви підтримуєте добрі стосунки, а от нові знайомства аж ніяк не завжди виявляються корисними і приємними. Можуть виникати нестандартні ситуації, вам потрібно бути дуже делікатними і тактовними, щоб нікого не образити. Атмосфера в родині багато в чому залежить від вашого настрою.

Скорпіон
Цей тиждень може стати періодом випробувань, якщо ви не впораєтеся зі своєю впертістю. Частіше нагадуйте собі про те, що краще входити у відкриті двері, ніж стукати в зачинені. Якщо невдачі переслідують одна за одною, перейдіть на щось нове, на якийсь час залиште розпочаті справи – вони можуть почекати. Дуже добре цей період підходить для вирішення завдань, що вимагають високого інтелекту, великих знань. Ви швидко вчитеся новому, але й про колишній досвід не забуваєте. Мудро поступають Скорпіони, які прислухаються до чужих порад, не залишають без уваги рекомендації більш зрілих і досвідчених людей.
Друга половина тижня в цілому сприятливіша, ніж перша, хоча і її не можна назвати справді вдалою. Виникає напруженість у відносинах із близькими людьми, ви не завжди правильно розумієте навіть тих, кого дійсно любите і давно знаєте.
Намагайтеся поводити себе стримано і холоднокровно, не провокуйте інших і самі не піддавайтеся на провокації. Корисні заняття спортом – завдяки їм вам вдається спрямувати енергію в конструктивне русло.

Стрілець
Цей тиждень – період максимальної відкритості у спілкуванні з іншими, комфортної взаємодії з людьми, які для вас важливі. Особливо добре вам вдається порозумітися з жінками, можна знайти справжніх подруг, які будуть з вами в скрутну хвилину. Якщо на цей тиждень заплановані виступи перед громадськістю, готуйтеся до них з усією серйозністю, приділяйте увагу навіть тому, що здається вам незначною дрібницею.
Нові ділові партнери високо цінують вас, ваші енергія та честолюбство справляють на них гарне враження. Однак є небезпека, що на вас перекладуть занадто багато справ і обов’язків, вам доведеться брати відповідальність за всіх. Одразу окресліть коло своїх повноважень, не погоджуйтеся на збільшення навантаження без додаткової оплати.
Потрібно сказати, що емоційний фон цього тижня вельми нестабільний, ви можете дратуватися через дрібниці або всерйоз переживати через будь-які неоднозначні ситуації. Добре, якщо поруч буде людина, здатна «заразити» вас оптимізмом і впевненістю в успіху. Наприкінці тижня бажано знайти час для спілкування зі старшими родичами.

Козеріг
На початку тижня можуть виникнути дуже серйозні труднощі. Вам доведеться займатися не тільки своїми, але й чужими справами, а це надзвичайно втомлює. До того ж, потрібно дуже швидко зорієнтуватися в цілій низці питань, які раніше не викликали у вас жодного інтересу. Нова інформація засвоюється не так швидко, як хотілося б; швидше за все, вам буде потрібен розумний і досвідчений наставник.
Поступово вплив позитивних тенденцій посилюється. Стабілізується емоційний фон, ви відчуваєте себе впевненіше, страхи і хвилювання відходять у минуле. Тут важливо не впасти в іншу крайність – надмірну самовпевненість, яка може призвести до біди. Намагайтеся впорядкувати свої думки, бажання та наміри, перевірте, чи не втратили актуальність ваші плани.
Кінець тижня – сприятливий час для спокійного відпочинку в комфортній обстановці. В багатолюдних місцях ви будете почувати себе некомфортно, до того ж, можливі неприємні події. Від близьких людей ви отримуєте турботу і всебічну підтримку, але деколи того й іншого надто багато.

Водолій

Події цього тижня допоможуть вам багато чого навчитися. Важливу інформацію ви отримуєте вчасно, завдяки чому і приймаєте виключно правильні рішення. Навіть у важких ситуаціях ви не робите помилок, оскільки керуєтеся не тільки аргументами здорового глузду, але й підказками інтуїції.
Для багатьох Водоліїв цей тиждень буде пов’язаний із появою нових інтересів і навіть життєвих цілей. Змінюються відносини з іншими, ви перестаєте помічати багато речей, які вас раніше дратували. При цьому саме зараз у вас буде можливість знайти «ключ» до серця людини, яка здається вам надзвичайно непередбачуваною, але все ж викликає дуже сильну симпатію.
Тиждень підходить для вирішення організаційних питань. Можна відкривати власну справу або починати співпрацю з новими партнерами. Не виникне проблем при оформленні документів.
Тиждень сприятливий для поїздок, зокрема, закордонних, а також – контактів з іноземцями. Деяким представникам знаку випаде можливість попрацювати за кордоном.

Риби
Початок тижня складається дуже непросто. В цей час ви вразливі, гнівливі і дратівливі. Рідко вдається знайти в собі силу чинити опір негативним емоціям, у більшості ситуацій ви просто не знаєте, як опанувати власні емоції. Рекомендується скоротити контакти з начальством і впливовими людьми, відкласти важливі переговори. Можливі розбіжності з колегами, співпраця проблематична. Через збій засобів зв’язку можуть зірватися угоди або заплановані зустрічі.
Ситуація зміниться на краще, якщо ви спрямуєте свою енергію в мирне русло, відмовитеся від спроб вплинути на інших і почнете працювати над собою. Ефективним буде відвідування психолога, ароматерапевта, астролога. Корисні заняття йогою.
Кінець тижня вимагатиме наполегливості, завзятості, сили волі. Це час випробувань, складних питань, на які доведеться шукати відповідь самостійно. Багато що залежить від того, чи готові ви піти на значні компроміси, піти на жертви заради блага близьких людей. Бажано відмовитися від відвідування багатолюдних заходів.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers