rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Алое Вера – джерело натуральних речовин

Ми з Вами живемо в «синтетичному» сторіччі. Штучне дедалі більше витісняє натуральне, природне. Харчуємося синтетичними продуктами, а потім, коли організм не витримує навантажень, хапаємося за синтетичні ж таблетки.

В Інтернеті тепер є показання до застосування та інструкції до багатьох ліків і препаратів. Дуже легко вибрати чергову пігулку і, не замислюючись про наслідки, продовжувати засмічувати свій організм синтетикою.
Сьогодні медикаментами ми лікуємо все і всіх, всі захворювання, однак, тривале використання синтезованих ліків і їхня взаємодія одне з одним може призвести до тяжких побічних ефектів, вони мають і безліч протипоказань. Саме тому багато людей знову почали повертатися до перевірених тисячоліттями народних, «бабусиних» засобів лікування, якими так довго нехтували.
Можна звернутися до природи і вибрати здоровий спосіб життя, що заснований на правильному харчуванні, занятті спортом чи йогою. Якщо ж болячка скрутила, то краще намагатися лікуватися витяжками з рослин і трав, зокрема, і Алое Вера.
Природа, тим часом, зі сторіччя в сторіччя продовжує постачати людство вітамінами і еліксирами життя. Нам лише потрібно перестати заперечувати очевидне і визнати, що шлях до здоров’я – це шлях, що лежить через вживання натуральних природних продуктів. У травах, продуктах, вирощених на грядці, міститься вся палітра необхідних людині вітамінів і мінералів.
Одним із унікальних джерел корисних та необхідних речовин є Алое Вера. Алое – Вера часто називають «чудо-рослиною» або «природним лікарем», воно приховує в собі безліч властивостей.

 Title 
  

В природі налічується понад 200 видів цієї рослини, але саме Алое Вера (Алое Істинне, Aloe Barbadensis Miller) наділене природою чудодійними лікувальними властивостями і приносить найбільшу користь людям. Ці властивості стали відомі людині багато сторіч тому. З тих пір Алое на службі у людства відновлює сили, молодість і красу.
Досліджено, що за своїми адаптаційним властивостям Алое Вера мало схоже на рослину. Такі властивості притаманні скоріше живій істоті. Ця дивовижна рослина здатна існувати і розмножуватися навіть при повній відсутності ґрунту і води. Відомо, що коренева система є джерелом життя і харчування для більшості представників флори. То що це за така рослина?
Алое Вера Істинне зростає до 2 метрів у висоту і 1.8 – 2.0 метрів у ширину, а коренева система, всього-на-всього, максимально зростає до 30 см. Тобто, рослина не фіксується в ґрунті. Якщо її вирвати і залишити на сонці, то вона буде продовжувати жити ще майже 2 роки!!! Це означає, що Алое Вера буде продовжувати рости вгору і навіть буде цвісти. Цвісти буде для того, щоб залишити насіння. А що таке насіння рослини? Це, окрім запасу поживних речовин, інформація про цілющі властивості рослини.
Отже, ця рослина здатна існувати, не отримуючи їжі зі землі, 2 роки. Причому, не просто підтримувати себе, а рости. А це свідчить про дуже потужний адаптивний механізм, закладений у самій рослині. Але якщо ця рослина продовжує жити без кореневої системи, то, значить, біохімія її змінюється. І вона отримує поживні речовини не з ґрунту, а з повітря. Якщо подивитися на цю рослину, що лежить на боці, то бачимо, що ферменти в її листку перетворюються з ферментів, властивих рослині, у ферменти, властиві тваринному організмові. Тобто, вона і рослина, і тварина.
Алое Вера, як бачимо, відрізняється від своїх родичів. Всі необхідні для життя поживні речовини містяться у м’ясистих листках. Цей гель, що наповнює листя, одночасно і лабораторія, і скарбниця. У ньому міститься величезна кількість різних біологічно активних сполук. Саме вони, спільно впливаючи на організм людини, допомагають у боротьбі з багатьма недугами.
Алое Вера – відомий адаптоген: кожен організм бере від нього те, що потрібно саме йому для життєдіяльності, відновлення і нормалізації всіх обмінних процесів.
На сьогоднішній день встановлено, що Алое Вера містить понад 200 біологічно активних компонентів, зокрема, 75 із них нормалізують обмінні процеси в цілому.
Перераховувати всі складові – вітаміни, мінерали, ферменти, біоактивні речовини, амінокислоти – марно: кількість їх величезна. Це робить Алое Вера найдосконалішим природним харчуванням.
Завдяки наявності всіх цих складових, Алое Вера сприяє очищенню, відновленню і правильному функціонуванню всіх органів і організму в цілому.
Болячки, що постійно спричиняють нам дискомфорт, не витримують боротьби з природною чудодійною силою Алое Вера. Можливо, в майбутньому людство розгадає, як за допомогою Алое Вера перемагати будь-які, навіть найважчі і невиліковні на сьогоднішній день, недуги.

Руслана Вінярська – незалежний консультант компанії FLP
www.AloeDaily.com,
За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: 630-639-3583
Консультація безкоштовна

Ви маєте право на пенсію в Україні. Ми допомагаємо її оформити та отримати!

Хутряне королівство у Детройті

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers