rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Вам потрібна допомога? Зверніться до цілительки! “Пані Леся допомогла знайти мені щастя в особистому житті”

Віруючі ми люди чи ні, але всі погоджуємось, що у світі є якісь світлі та темні сили, які впливають на наше життя. Ми скептично ставимось до застережень «знаючих» людей, до забобонів, традицій, сформованих на базі релігійних вірувань. Для більшості привороти-відвороти, якісь види заклинань – все це міфи людей із вразливими нервами та неврівноваженою психікою. Усі історії про відьом, провидців, екстрасенсів, біоенергетиків у сучасної людини викликають лише сміх, інколи – роздратування.

Кажуть, у кожного з нас є своя життєва дорога. Мабуть, коли ми чітко йдемо по ній, у нас все виходить, і ми отримуємо те, чого хочемо від життя. А якщо ми зійдемо з цієї дороги, або хтось нас зіштовхне з нашого шляху? Ми продовжуватимемо жити так, як раніше ? Чи почнуться якісь зміни, проблеми, яких ми не очікували? Ми нічого поганого не робили й не думали, а тут випадково все змінилось –  і не на краще.
А скільки таких невинних випадків, які призводять до серйозних проблем у твоєму житті? А скільки таких, до яких хтось все-таки доклав зусиль, може, через заздрість, ревнощі, злість на тебе; просто тому, що людині приносить задоволення робити комусь щось погане. А ти, як і бананову шкірку на дорозі, нічого не побачив! Ти можеш пояснити кожен такий випадок? І чи дійсно він випадковий? Навіть сучасні вчені погоджуються з думкою, що нічого просто так не відбувається. Просто логічно все пояснити не можна.
Якщо хворобу не можна вилікувати, лікарі розводять руками і кажуть, що така, значить, доля, нехай людина чекає смерті, бо ліків від її хвороби немає. А чи дійсно у людини доля в тому, щоб померти через необізнаність лікаря? А, може, ліки є, тільки шукати їх треба в іншому місці, і це не таблетки чи пігулки, а лікування іншого роду? Але ж нас вчать звертатись за традицією до спеціалістів-лікарів і виконувати їхні вказівки.
Але ж є і нетрадиційні медики, які лікують не тільки фізичне тіло, але й душу людини. Чому нас не вчать до них звертатись?! Хто сказав, що перші кращі, ніж другі? Традиційно склалося?! Хто для людини корисніший – лікар, який виписує таблетки, а вони не допомагають, чи знахар, який каже, чому у людини проблема, і що слід зробити, щоб її уникнути – і це спрацьовує.
У моєму власному випадку спрацювало. Я була сучасною людиною-скептиком, але знайшлась особа, яка змусила мене перевісити шальки довіри в бік нетрадиційної медицини.
Я виховувалась у віруючій сім ї. Батьки та інші близькі люди переконували, що у кожного своя життєва дорога і своя доля, і кожен повинен із цим миритись. Яка ця дорога, і чи маю я право її регулювати, змінювати на свою користь, і чи може хтось втручатися в мою долю – ніхто не казав. За традицією, все що з нами відбувається – має статись, і боротись ми не повинні, а маємо приймати всі проблеми як належне. Я тривалий час жила за цим принципом і протягом багатьох років ставила собі запитання: «Це дійсно моя дорога? Все справді йде так, як повинно? Я зобов'язана миритись з усім, що мене не влаштовує? Чи варто спробувати щось змінити? Не покладатись на долю, а творити майбутнє самій і своїми руками?»
У мене були проблеми з особистим життям. Мене з хлопцем, з яким нас пов’язувало взаємне кохання, з допомогою привороту хотіли розлучити. Багато років ми жили, не знаючи цього, і вважали, що все те, що з нами відбувалось, так і має бути. Ми знали точно, що кохаємо один одного, та обставини складались таким чином, що разом бути ми не могли. Так би тривало ще довго, якби наші знайомі не почали жартувати: «Ви наче заворожені обоє, хочете бути разом, а не складається. Може, вам «пороблено»? І тут ми задумались. Може, дійсно, хтось, так би мовити, «постарався», вліз на нашу спільну дорогу життя і збив зі шляху? Звучало дуже нереально, але логічно пояснити, що відбувається, ми не могли.
І, здавалось, зовсім випадково моя мама на автобусній зупинці зустріла давню подругу, вони довго чекали на автобус і розмовляли про життя-буття. Подруга була заклопотана своїми проблемами і розповіла мамі про них і про те, що у неї є знайома жінка, яка «нетрадиційним способом» допомогла їй вирішити складні проблеми. Мама зацікавилась і взяла номер телефону цієї жінки. Так ми познайомились з пані Лесею.
Ця людина перейнялась нашою проблемою і погодилась допомогти. Буквально декілька місяців клопітливої роботи пані Лесі – і ми знову разом. Ми знову пізнаємо один одного, насолоджуємось кожною хвилиною, проведеною разом. Ми цінуємо те, що маємо змогу знову крокувати одною дорогою в потрібному нам обом напрямку. Нам пощастило, що ми зустріли свого «лікаря» і отримали вчасно допомогу.
Проте є багато людей, які не знають, куди звертатись за допомогою. На жаль, сучасні люди погано вміють слухати своє серце та душу, і, перш ніж впоратись із проблемою, в паніці бігають по кабінетах лікарів, психоаналітиків і намагаються з’ясувати, що з ними не так, і чому вони роблять те саме, що й інші, а виходить дуже плачевний результат. Вони втрачають дуже багато часу, який би могли використати з користю для себе і своїх близьких, вчасно звернувшись до нетрадиційного варіанту вирішення своєї проблеми.
У моєму випадку я втратила багато років. Якби я одразу повірила в те, що природа наших із коханим проблем не фізична, і не ми ці проблеми створювали, а «недоброзичливі люди» намагались зробити все можливе, щоб не допустити нашого зближення, то все могло би бути по-іншому. Проте, ми раді, що все повернулось на краще і дуже вдячні нашій рятівниці – пані Лесі.
Вона усі ці місяці підтримувала нас, налаштовувала на позитив, заспокоювала наші побоювання і страхи, і з оптимістичними намірами ми дочекались потрібного нам результату.
Тепер я спокійна, врівноважена, окрім особистого життя, у мене налагодились питання кар’єри. Ми наче дійсно змушені були сторонніми силами зійти зі свого шляху, а пані Леся допомогла нам знову стати на свою дорогу, знову повірити в себе, свої можливості і йти вперед з гордо піднятими головами. Вона дала нам ту духовну захищеність, якої не вистачало уже багато років.
Усім, хто переживає подібні стресові ситуації чи зіштовхнувся з ними на даному етапі свого життя, рекомендую звернутися до пані Лесі, щоби повернути собі шанс знову стати на свою дорогу, повіривши у свої сили.
Телефонуйте за номером:
773-754-5907

Геть окупантів з України!

Самогубству можна запобігти

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers