rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Геть окупантів з України!

День 8 серпня можна вважати днем завершення окупації України Донецькою організованою кримінальною бандою після того, коли в той день їхній пахан Янук підписав вирок українській мові і культурі.

Перед тим зібрав інтелігенцію аж у Криму (де він на відпочинку вигріває свій зад), ніби для поради, і пообіцяв, що підпише цей закон тільки у вересні після внесення запропонованих шановною інтелігенцією змін. Тільки та інтелігенція роз’їхалася, як через 2 години пахан підписав цей закон без всяких змін, а опікуватися українською мовою для знущання доручив Азарову!!! Драч заявив що українські інтелектуали одержали ляпаса. А що вони ще хотіли від бандитів? Словом, донецькі бандюки зіграли з ними в наперстки, от і все. Тепер дякувати пархатому бухгалтерові, що здав країну цим бандюкам і зараз вірно їм служить, створюючи паралельні опозиції для розколу на виборах.
То ж матимемо роки окупації і, дай Бог, з цього викарабкатися. Вже донецька влада заявила що видасть низку місцевих законів на розвиток закону КК на Донеччині про підсилення кацапського язика. Це значить, що, може, з вересня доведеться іти у відставку, бо викладати кацапською не буду. З молоддю також не просто – справу передано, виявляється, в суд на 23 серпня!!! Окупаційна міліція бреше в очі – до дівчини застосовували фізичну силу, але відмовляються зізнатись, скаргу на незаконні дії прийняти відмовилися, не кажучи про найбрутальніше ставлення до молодих людей, словом, міліція поводила себе так, як і належить окупантам.
То ж подивіться на фотографію тих дебілів, які на своїй міліцейській дільниці намагаються боротися з молоддю. Десяток верзил над кількома дітьми – ні сраму, ні гідності в цих здоровенних мужчин перед дівчатами! Це замість пильнувати порядок в місті, де крадуть і вбивають людей, вони – ця окупаційна міліція –знущаються над молоддю, яка вийшла правдивим словом поспілкуватися зі співгромадянами. Донецьких активістів «Відсічі» тримали у відділку, не називаючи причин затримання: http://www.ngo.donetsk.ua/news/doneckih-aktivistiv-vidsichi-dosi-trimayut-u-viddilku-i-ne-nazivayut-prichin-zatrimannya-foto
Активістів Помсти за розкол країни тримали у відділку, хоча звинувачень не висували: http://maidan.org.ua/2012/08/aktyvistiv-pomsty-za-rozkol-krajiny-trymayut-u-viddilku-ale-zvynuvachen-ne-vysuvayut
З пошаною,
Ваш Ол. Швайка

Від редакції:
8 серпня сімох донецьких активістів громадського руху “Відсіч” забрали до Київського райвідділу за те, що вони роздавали листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів на майбутніх виборах. Жодних пояснень міліціонери не надали.

Євген Лупаков: «Передаймо молоді правдиву історію і могутній дух українських героїв»

Вам потрібна допомога? Зверніться до цілительки! “Пані Леся допомогла знайти мені щастя в особистому житті”

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers