rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Звернення до Віталія Кличка напередодні з'їзду про зрадників у партійному списку

Шановний Віталію!
Нам, активу військово-цивільного руху «Ніхто, крім нас», який починався як рух ветеранів Афганістану, а зараз включає всіх десантників, колишніх військових, людей, здатних протистояти режиму, стало відомо, що до вашого партійного списку партії УДАР на завтрашньому з'їзді планується включити Сергія Червонописького. Ветерани-афганці всієї України попереджають, що, включивши цю людину в свою партійну команду, ви робите помилку, здатну стати катастрофою і для вашої політичної сили, і для вашої політичної долі.
Віталію, всі десантники руху «Ніхто, крім нас» з найглибшою повагою і гордістю стежать за вашою спортивною та людською долею. У наших дитячих і юнацьких таборах, де ми влітку займаємося з дітьми, ви – один з тих прикладів, на яких ми показуємо дітям, що праця і спорт зроблять для них досяжним будь-які вершини. Але у випадку приєднання до вашої політсили Сергія Червонописького жоден ветеран-афганець, жоден десантник, жоден військовий не зрозуміють і не приймуть цього рішення.
Сергій Червонописький у нашому ветеранському середовищі, а також у колі журналістів і політиків має однозначну славу професійного зрадника. Якщо завтра ви будете стояти з ним на одній сцені, то повинні знати, що багато років тому ця людина на інший московській сцені з'їзду ЦК КПРС за завданням КДБ звинувачував академіка Сахарова.
Ще він стояв на сцені Соцпартії зразка 2007 року, і це не принесло їй успіх. Недавні архівні фото відобразили його на сцені партійного форуму з керівництвом Партії регіонів. Але наш головний біль – саме цю людину вибрав нинішній режим для розколу ветеранського руху «афганців». Раніше він просто заробляв імітацією допомоги ветеранам.
Він, після нашого афганського штурму у вересні 2011 року, сів за стіл переговорів з Партією регіонів, випросивши у влади гроші за уявну лояльність ветеранів. А потім він же таврував у телеефірах рух «Ніхто, крім нас», коли ми показали спину президентові.
А зараз він намагається продавати людей, розуміючи, що «Ніхто, крім нас» єдина, можливо, остання надія на появу і формування сильного громадянського руху. Так вважають сиві генерали з різних правоохоронних органів, в силових структурах повно опозиції. Він не має жодного стосунку до ветеранів-афганців.
Він і його нова партія ветеранів Афганістану створені за вказівкою влади. Саме влада показує його на контрольованих каналах і віддає йому білборди у столиці. Він заслужив гідне місце у списку Партії регіонів, але напросився до вас.
Віталію, на вас з надією дивиться молодь всієї країни. Ми знаємо, що в політичному житті трапляються кадрові роздуми і треба приймати непрості рішення. Але ви занадто багато вклали в свою партію, тому ми віримо, що ваше кадрове рішення, від якого залежить доля вашої поки ще молодої партії, буде мудрим, чесним і спортивним.

31 липня 2012
Блог Ковальова Олександра
blogs.korrespondent.net

Кінець світу Америки

Інтелігенція і влада: показовий «кидок»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers