rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Українська громада закликає Президента ветувати злочинний закон

Антиконституційна антидержавна природа проголосованого у Верховній Раді України закону  «Про основи мовної політики» очевидна для українського суспільства і засвідчена професійними юридичними інституціями.

Вперше в історії сучасної Української держави може з’явитися юридична підстава для створення двоколірної карти України, буде запущено небезпечний механізм її руйнування! Тепер лише вето Президента України може запобігти негативним наслідкам дії цього закону.
Українська спільнота Америки прагне донести свою наполегливу вимогу  -  зупинити цю злочинну акцію!
Делeгація від Української громади Вашингтону та штатів Вірджинія і Меріленд 31 липня ц.р. у Посольстві України в США у Вашингтоні зустрілася з Радником-посланником та заступником Посла Вадимом Пристайком, щоб передати Президентові України спільне звернення від українських громадських організацій цієї околиці ( Всеамериканська громадська організація «Нова Українська Хвиля», Союз Українок Америки, Школа українознавства ім. Т. Шевченка, Наукове Товариство ім. Т. Шевченка в Америці, Товариство Українських інженерів Америки, Союз Католиків «Провидіння», Культурний фонд Вашингтонської Групи, Українське лікарське товариство Північної Америки, Українська Національна Інформаційна Служба), а також близько двохсот персональних звернень від окремих членів спільноти. Злочинний закон повинен бути ветований!

Шановні громадяни України!

На Прикарпатті через 90 років після смерті вояка Армії УНР встановили йому пам’ятник

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers