rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Усіх українців запрошуємо на міжнародну конференцію

п.з. «Оцінка відносин між Україною і НАТО напередодні Саміту НАТО у Чикаго», яка відбудеться 19 травня 2012 р. у Конференційному Центрі св. Володимира і Ольги в Чикаго, 2247 W. Chicago Avenue, Chicago, Illinois, 60622.

Ця конференція є міжнародним форумом підтримки, який має на меті визначити ставлення України до проголошеної Натовської мети – посилення безпеки в Євроатлантичному просторі та в Європі, яка є цілісна, вільна і проживає в умовах миру. У конференції візьмуть участь експерти, які обговорюватимуть комплексну парадигму стосовно утвердження незалежності України, її суверенітету і національної безпеки шляхом інтеграції в Євроатлантичні структури, Євросоюз і НАТО, підтримуючи, водночас, фундаментальну зміну політики українського уряду в напрямку шанування демократичного правління, верховенства закону і людських прав. На конференції виступлять з промовами визначні фахівці з питань політики українського уряду та ролі Євросоюзу, США, Канади і Росії у підтримуванні чи підриванні цих цілей.
Визначні промовці на конференції представляють вибрану групу експертів з питань України і НАТО з Києва, країн Євросоюзу, Вашингтона, Лондона і Оттави.
Серед промоців є: Джон Гербст (John Herbst), колишній посол США в Україні, нині – директор Національного Оборонного Університетського Центру з питань комплексних операцій; Ігор Козак, колишній офіцер канадських збройних сил, який служив у дипломатичних місіях на користь Канади, США, Євросоюзу, ООН і НАТО; Джеймс Шерр (James Sherr), старший науковий співробітник Програми з питань Росії та Євразії, Королівський Інститут міжнародних відносин (Chatham House) Велика Британія; доктор Стівен Ларрабі (Stephen Larrabee), голова з питань європейської безпеки RANDCorporation; доктор Любомир Луцюк, професор політичної географії, Королівський військовий коледж Канади; Валентин Наливайченко, колишній директор Служби Безпеки України і колишній член Ради національної безпеки й оборони України; доктор Володимир Огризко, колишній міністр закордонних справ України; Аманда Пол (Amanda Paul), експерт з питань зовнішньої політики ЄС Брюссельського Центру європейської політики; Ендрю Робінсон (Andrew Robinson), колишній посол Канади в Україні і теперішній старший співробітник Школи міжнародних справ імені Патерсона, Карлтонський Університет; Ян Пєкло (Jan Pieklo), виконавчий директор Фундації Українсько-Польської Співпраці (PAUCI); доктор Олександр Сушко, науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва; доктор Володимир Зарицький, виконавчий директор Центру відносин CША-Україна.
Міжнародна конференція «Оцінка відносин між Україною і НАТО напередодні Саміту НАТО у Чикаго» відбудеться під егідою Світового Конгресу Українців (СКУ), Світової Конференції Українських Державницьких Організацій (СКУДО), Українського Конгресового Комітету Америки (УККА), і Конгресу Українців Канади (КУК). Її співорганізаторами є Американський і Канадський відділи СКУДО у співпраці з Центром відносин CША – Україна. Господарем конференції є Іллінойський відділ Українського Конгресового Комітету Америки.
Конференція – це результат об’єднаних зусиль організованої української діаспори, метою яких є привернути увагу учасників Саміту НАТО у Чикаго і Президента України – Віктора Януковича, який візьме участь у зустрічі, до питання справжньої загрози, перед якою опинилося демократичне майбуття України та її національна безпека. Дедалі гірше політичне становище в Україні – разом із зусиллями російського режиму – підриває Євроатлантичну інтеграцію України, становить безпосередню загрозу для безпеки України та для критично важливих національних інтересів, як також – для безпеки, миру та стабільності Європи.
Організатори конференції мають намір звернутися зі закликом до Президента Януковича – змінити курс у напрямку встановлення демократії, національної безпеки та економічного добробуту і також закликатимуть НАТО і Євросоюз виступити з підтримкою демократичних сил в Україні і чинити опір відкритим і прихованим зусиллям російського режиму, який намагається відновити свою гегемонію над Україною.
Завдяки спонсорській підтримці, вхід на конференцію буде безкоштовним.
Квитки на бенкет – вартістю $50 – можна придбати за наступними адресами:
У Кредитівці «Самопоміч» – 2332 W.Chicago Ave
MB Financila Bank – 936 N.Western Ave.
Офіс «Незалежного Радіо» – 2200 W.Chicago Ave.
Редакція газети «Час і Події» – 2232 W.Chicago Ave.
Для більшої інформації телефонуйте на 773-848-6886 (Павло Бандрівський)
Не залишайтеся осторонь цієї важливої події!

Не допустимо знищення лідера української опозиції!

Гніздо, але не Ластівчине: саміту в Ялті не буде. І, можливо, не тільки його…

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers