rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Свячене в колі української родини в м. Палатайн

У суботу, 28 квітня, в українському центрі в м. Палатайн панувала святкова атмосфера. Тут зібралися учні школи українознавства, батьки, вчителі та гості. Усіх об’єднали за пасхальним обідом три організації, які становлять цілісну основу української громади м. Палатайн – СУМ, ООЧСУ та ОЖ ОЧСУ.

Розпочав трапезу благословенням і молитвою настоятель церкви Непорочного Зачаття – о. Михайло Кузьма. Після смачного обіду (паска, ковбаска, яєчко, сир, масло тощо) програму продовжили учні школи, котрі у віршах та піснях прославляли Христове Воскресіння. Велика подяка учителям: п. Мирославі Діденко, п. Наталії Добрянській, п. Лані Лущак та п. Світлані Готській. Далі естафету перебрали наші гості – театр «Візерунок» (керівник – Наталія Петрищук), яка успішно працює при церкві Непорочного Зачаття (м. Палатайн). Діти показали театралізоване дійство «Пасхальний кошик». Усіх присутніх зачарував інструментальний твір у виконанні дуету брата і сестри – Юлі та Костянтина Шрьотер. Також усім сподобався сольний номер Олексія Каменєва, який був виконаний на гітарі.
Після закінчення музично-пізнавальної частини розпочався традиційний продаж великодніх писанок. Про цю багаторічну СУМівську традицію розповів п. Володимир Гончаров. Це була чудова нагода не тільки придбати надзвичайно красиві писанки, але й фінансово підтримати Український Центр. Особливо приємно було бачити на святі п. Оксану Добрянську (менеджера відділу «Самопоміч» в Палатайні), яка привітала усіх зі святом і вручила щедрий дарунок від Кредитівки. Щиросердечно дякуємо!
Від МБ Банку додала чек менеджер п. Віра Добровольська-Фіджеральд. Як гарно, коли у ці святкові дні ми гуртуємося разом.
Отже, ще раз вітаємо українську громаду зі Святами, зичимо усім міцного здоров’я, миру, любові та злагоди.
Спеціальна подяка – тижневикові «Час і Події» та Незалежному Радіо – за спонсорську підтримку.

 

 TitleTitle 
  

 

Title Title 
  

 

Title Title
 Title
   

 

Title Title Title 
   

 

Title  Title
  

 

Title  Title
  

 

Title  Title
  

 

Title Title 
  

 

Незабутня Квітка Цісик. Авторська рефлексія та репортаж з творчого вечора

Наші хлопці – переможці!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers