rss
04/16/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Освіта \ Освітні безкоштовні курси та тренінги
Від редакції:
Невеличка підбірка курсів для тих, хто прагне вчитися і вдосконалюватися.

Морські хвилі як джерело енергії
Будь-кому, хто жив на узбережжі або просто відпочивав там, знайомі краса морських хвиль та припливів. І кожному інтуїтивно зрозуміло, що ці природні явища приховують величезну кількість енергії. Треба тільки знати, як її використовувати.
Вашій увазі пропонується курс, в якому на прикладах працюючих установок та технологій пояснять, як отримати енергію з трьох природних потоків: вітру, хвиль і припливів.
Курс дає повний огляд існуючих технологій та показує їх сильні і слабкі сторони.
Детальніше дивіться тут:
https://www.coursera.org/course/windwavetide

Твоя ідея може зробити світ кращим!

Маєте ідею, яка переверне світ та вирішить проблеми виробництва енергії, доступу до води та їжі? В нас є ще одна можливість для тих, хто мріє та діє.
Shell Ideas360 – це всесвітнє змагання студентських проектів, які мають на меті послабити тиск на світові енергетичні, продовольчі або водні ресурси. Цьогорічне змагання вже розпочато!
Організатори впевнені, що кожен може стати автором проривної ідеї, а недорогі і надійні рішення змінять життя людей та цілих громад. Вже знаєш, як це зробити?
Тоді вперед.
До 1 грудня 2014 року реєструйся онлайн на сайті www.shellideas360.com – долучайся до онлайн спільноти – бери участь у вступних тренінгах через Google Hangouts.
Долучайтеся до Shell Ideas360 вже сьогодні, і ви також зможете виграти захоплюючу можливість дослідити світ, отримавши подорож від National Geographic Adventure.

GREATEST UNSOLVED MYSTERIES OF THE UNIVERSE

Незважаючи на захоплюючий розвиток науки, Всесвіт ховає ще багато таємниць. Цей курс познайомить Вас з найбільшими таємницями сучасної астрофізики. Чому стався Великий вибух? З якої матерії складається космос? Чи є життя в космосі? Як формуються планети, куди зникли найперші зірки і чому чорні діри продовжують розширюватися?
На всі ці питання в сучасної науки поки немає відповідей. Творці курсу не обіцяють дати відповіді на всі запитання, але вони надають останню інформацію для розуміння сучасних досліджень. Курс розрахований на 9 тижнів і призначений для людей, які хотіли би отримати більш глибоке розуміння ніж те, яке надається в науково-популярних статтях та шоу. Учасникам курсу знадобляться шкільні знання з математики і фізики, щоб отримати максимальну віддачу від цього курсу.
Онлайн-курс підготований Австралійським національним університетом для особистого вивчення, тому Ви маєте можливість записатися на нього в будь-який час.

Зелена хімія: курс від Університету Берклі

Якщо масові відкриті онлайн-курси – не для вас, якщо ви не женетеся за сертифікатом та постійно пропускаєте дедлайни тестів і письмових робіт – не засмучуйтеся, у нас є дещо для вас! В 2011 році Центр Зеленої Хімії університету Берклі в Каліфорнії запустив експериментальний курс “Зелена хімія: інтердисциплінарний підхід до сталого розвитку”. Викладачами курсу були інструктори в галузі хімії, наук про охорону довкілля та охорону здоров’я, права, політики, бізнесу. Всі матеріали курсу – лекції, аудіопідкасти, презентації, списки літератури, домашні завдання і т.д. були з любов’ю зібрані на сайті Центру Зеленої Хімії для загального доступу.
Так що наливайте собі горнятко пахучого чаю, сідайте зручніше – і неквапливо насолоджуйтеся курсом, адже тут немає куди поспішати.
Приєднуйтеся до курсу!
Курс можна знайти за адесою:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL8281161AAFAE4A57&feature=view_all

 Title

Онлайн-курс для початківців Our Energy Future

Тема енергетики Вам цікава, але Ви не знаєте, з чого почати? Каліфорнійський університет в Сан-Дієго та Coursera представляють онлайн-курс Our Energy Future, в якому в якому Вас познайомлять з питаннями енергетики в 21 столітті.
Експерти з Каліфорнійського університету в Сан-Дієго, Інституту океанографії Скріппса та індустрії розглянуть виробництво та використання енергії з перспектив біології, інженерії, економіки, науки про клімат і соціальних наук.
Підписуйтеся та дізнавайтеся все про енергію та її майбутнє!
Курс можна знайти за адесою:
https://www.coursera.org/course/ourenergyfuture

«Підтвердження західного диплому в Україні – все одно що повторний захист»

Експерт Єгор Стадний: «Університети працюють на викладачів, а не на студентів і ринок праці»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers