rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Святкуємо \ Улюблений всіма магазин “Gene’s Sausage” відсвяткував 30 – річчя на Belmont Ave…. І ми разом з ними

Ми завітали до магазину “Gene’s Sausage” минулої суботи. Одразу побачили, що парківка заповнена машинами, магазин святково прикрашений, а люди снували між полицями з товарами. Ми цьому не здивувалися, бо знали, що всі чотири дні, з п’ятниці до понеділка, власники магазину Аліція та Геник відзначали 30-річчя роботи магазину на Belmont Ave., що в польській околиці.
Нас потішило, що крім польської мови було чути нашу рідну, українську. Та й не дивно, бо чимало українців проживають у цьому районі. Люди не тільки робили закупи, але й пригощалися тим, що для них приготували господарі магазину. Поспілкувавшись трохи з покупцями ми дізналися, що вони прийшли не тільки на свято, але й забігають у цей магазин впродовж тижня. Вони розповіли, що дуже задоволені тим, що такий магазин знаходиться поряд з їхніми домівками. Тобто, не має потреби купувати продукти у великій кількості на тиждень, а ледве не щодня можна прикупити щось свіженьке. Зі слів Олени П. (постійної клієнтки) це дуже зручно, бо коли приходять до неї несподівані гості на посиденьки, то не доводиться вистоювати біля плити, а, “вискочивши” на пару хвилин до крамниці, можна купити свіженьких смачних салатиків, закусок, вина і не тільки. Тут вона купувала приготовлене по-домашньому гаряче – голубці, фаршировану качку тощо. І десерт тут можна знайти – тістечка, цукерки, одним словом різні смаколики до чаю. Все, що вона купувала – завжди свіже, ароматне, приготовлене з добрих продуктів. Її чоловік, що стояв поруч, усміхався. “Коли мої брати заходять до нас вгості, до столу зайвий раз запрошувати їх не треба. Всі дивуються, що жінка після роботи встигає наготувати таких смачних страв і виглядає зовсім не втомленою. І я нікому не зізнаюся, що вона й не “парилася”, а просто збігала на 20 хвилин до “Gene’s Sausage”.

 

Title 

 

Title 

 

Title 

 

Title 

 

Ми прогулялися магазином з фотоапаратом. Ви й самі можете побачити на світлинах, як в магазині гарно, чисто: все розкладено на місцях, легко знайти потрібний продукт і практично все, що необхідно для дому, тут є. Тобто, фрукти, овочі, свіже м’ясо всіх видів, риба, розмаїття сирів, ковбас, шинки, сердельок та багато іншого. Є великий відділ приготовленої домашньої їжі – все свіже, “щойно з печі”. В магазині є великий вибір алкоголю, фруктових напоїв. Бакалія також представлена різними товарами – крупи, чаї, кава, цукерки тощо. Вступивши до магазину одразу відчуваєш незабутній аромат свіжого хлібу та іншої випічки.
Всі виходили з повними сумками, сердечно прощалися з господарями свята і ми наслідували їхній приклад – привітали ще раз власників магазину та, накупивши всякої всячини, пішли святкувати Labor Day.

Лючінська петрівщина і перевертаники

Свято Покрови Пресвятої Богородиці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers