rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ J. B. Pritzker випереджає Bruce Rauner у губернаторських перегонах

Демократ, кандидат на посаду губернатора Іллінойсу J. B. Pritzker суттєво випереджає чинного губернатора, республіканця Bruce Rauner під час губернаторських перегонів. Про це йдеться в опитуванні, яке було опубліковане минулого четверга.

 

Title  
 Фото – зі сторінок JB Pritzker та Bruce
Rauner у «Twitter»
 

Опитування, проведене Illinois Broadcasters Association, свідчить, що Pritzker на 17% випереджає Rauner. Pritzker, бізнесмена та демократа, який виграв праймеріз демократів на початку цього року, підтримали 44% опитаних. Натомість, за Rauner свої голоси віддали 27% опитаних.

Сенатор штату Sam McCann посів третє місце з 6,4% голосів, а активіст-лібертаріанець Kash Jackson посів четверте місце з 4,3%. За даними опитування, більш, ніж 12% потенційних виборців досі не визначилися, за кого голосуватимуть на виборах.

Компанія IBA також провела опитування стосовно лідерів у виборчих перегонах за посаду генерального прокурора штату. Лідером є сенатор штату Kwame Raoul, який наразі випереджає республіканку, адвоката Erika Harold майже на 12%.

20% виборців наразі не визначилися, якого кандидата хтіли би бачити на місці Lisa Madigan. Вона піде з посади генерального прокурора штату у 2019 році.

Працівників Amazon піймали на хабарах

Чикаго за тиждень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers