rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Перший раз у перший клас

Багата осінь на урожай, щедра вона і на зміни у природі, дарує осіння пора і нові враження, відчуття та емоції всім, хто готується переступити поріг школи!

 

Не стали винятком і учні школи українознавства ім. Андрея Шептицького при парафії св. Йосипа Обручника, які, хто вперше, а хто вже востаннє прийшли цього осіннього дня привітати вчителів, зустрітись із друзями і, звичайно, поринути у цікавий процес пізнання нового, інколи незрозумілого, проте завжди заворожуючого світу літератури, історії, мови, культури, релігії, музики.

Title Title 

 

Маленькі першокласники, яких урочисто завели на лінійку батьки, зворушували своєю безпосередністю, і навіть не вірилося, що лише декілька місяців назад вони прощалися зі садочком. Знайомство з першими вчителями буде продовжуватись протягом усього року, аж до четвертого класу, проте старанності і наполегливості маленьким учням школи, віримо, не забракне, адже після урочисто вручених посвідчень школяра соромно буде лінуватися і не вчитися!

 

Title
 

 

Молебень до Пресвятої Богородиці зібрав у церкві всіх учнів школи, яких було понад триста, а ще - вчителів, батьків, бабусь і дідусів, родичів, які прийшли підтримати... Напутнє слово отця Миколи Бурядника змусило всіх ще раз переконатися у важливості та першорядній ролі освіти у житті людини, особливо йдеться про знання рідної мови, звичаїв, історії, культури, релігії своїх батьків, прадідів, адже всі ми вже зараз є послами своєї української культури за межами України і ніколи невідомо, до яких висот колись доростуть теперішні учні школи українознавства!

Title Title 

 

Отож, залишається побажати лише успішного навчального року в співпраці батьків-дітей-учителів, витримки і наполегливості у досягненні результату.

«А сорочка вишита – серцю мила…»

Отці Василіяни в Канаді та українська еміграція сьогодні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers