rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

На роботі справи просуваються успішно, є ймовірність укладання вдалих контрактів із закордонними партнерами. Однак, ваш настрій райдужним не назвеш. Якщо потрібна емоційна підтримка, ви можете розраховувати на друзів. Від непотрібних зустрічей зі сторонніми людьми краще відмовитися, вони можуть несприятливо позначитися на вашій енергетиці. У вихідні влаштуйте пікнік на дачі.

Цього тижня вам потрібно подбати про здоров'я свого серця - для більшості превентивно. Підберіть для себе відповідний рівень фізичного навантаження, вилучіть з раціону продукти, багаті на холестерин. Постарайтеся пройти обстеження, аби зрозуміти, що додати до цього переліку. Самодіяльність у найближчі дні не надто рекомендована.

Велика ймовірність зустрічі з людиною, яка не тільки легко завоює ваше серце, а й забере весь ваш вільний час. Вихідні - сприятливі для короткої романтичної пригоди, яка подарує приємні враження.

У вас з'явиться можливість продемонструвати ініціативу і показати себе у професійній сфері з найкращого боку. Ймовірно, у вас з'являться і заздрісники. У п'ятницю не варто носити великі суми грошей, а в неділю будуть вдалими серйозні придбання.

 

Телець

 

Тиждень обіцяє початися з хороших новин, які відкриють перед вами нові горизонти в особистому житті. У середу на роботі і вдома можливі конфліктні ситуації, будьте максимально обережними у словах і вчинках. Інакше неминучий сплеск емоцій з подальшим з'ясовуванням стосунків. Ближче до вихідних згадайте про друзів, на вас чекає розважальна поїздка в їхній компанії. Понеділок буде гармонійним днем.

Непростий період для органів дихання. Уникайте контакту з алергенами, постарайтеся забезпечити чистоту повітря у приміщеннях і тримайтеся якомога далі від тих, хто пчихає. На маску не розраховуйте - не допоможе.

Тиждень - наповнений різноманітними подіями. Перестаньте вередувати через те, що, нібито, кохана людина приділяє вам мало уваги. Це - тимчасове явище. У неї справді є важливі справи. У четвер ймовірне побачення або несподівана зустріч.

Можлива паперова тяганина і складнощі при врегулюванні фінансових питань. У середу і четвер ймовірні зриви домовленостей і невиконання зобов'язань. У вихідні доведеться пройтися магазинами з дітьми і купити все необхідне до навчального року.

 

Близнюки

 

Цього тижня у партнерських взаєминах ви­ма­льо­вуватимуться змі­ни у кращий бік. Ви будете багато працювати. Це будуть творчі проекти, які обіцяють прибуток і успіх. Коло ваших знайомств розшириться. Ви будете розмовляти на цікаві теми, отримаєте незвичайну пропозицію. Вихідні - чудова пора для поїздок на природу з друзями або відвідування виставок, театрів, концертів.

Для вашого серця зараз необхідні жирні кислоти. Активніше їжте продукти, в яких вони містяться. Робіть салати з додаванням авокадо та оливок або заправляйте звичні вам страви оливковою олією; ласуйте лісовими горіхами, мигдалем і фісташками. На вашому столі повинні бути риба і морепродукти - або соєві боби і тофу.

Початок тижня, як і його продовження, для ваших стосунків з коханою людиною буде дуже гармонійним і романтичним. Ви - захоплені одне одним і розумієте партнера з півслова.

Робота не заважатиме вашому особистому життю. Графік буде вельми комфортним. Ви зможете показати також свої творчі здібності й отримати додатковий прибуток. Найвдаліші дні - четвер і п'ятниця.

 

Рак

 

Ваш азартний настрій зі середини тижня може змінитися на діловий. У вівторок варто зайнятися зміцненням романтичних стосунків, зробіть своєму обранцеві приємний подарунок. У середу і четвер краще з гідністю поступитися керівництву, ніж сперечатися і наполягати. Вихідні будуть вдалими, якщо ви не забудете про інтереси близьких людей.

Нехай ваш настрій далекий від ідеального, ви відчуєте, що все - не так погано, якщо частіше усміхатиметеся. Тіште себе приємними дрібничками, гуляйте на свіжому повітрі, щодня знаходьте час для творчості і хобі. Усе це - ліки або, якщо хочете, вітаміни, які вам зараз необхідні. Коли вам доводиться вибирати між собою та іншими людьми - вибирайте тільки себе.

Не дозволяйте стороннім втручатися у ваше особисте життя. Ви повинні самі залагодити всі проблеми. Ви - чарівні і привабливі, тому з усім впораєтеся. Неділя - день зустрічей і побачень.

На початку тижня краще зайнятися вирішенням дрібних завдань і виправленням недоліків. Адже керівництво не вимагатиме від вас трудових подвигів. У четвер угоди і ділові переговори пройдуть вдало. У п'ятницю можливі фінансові надходження.

 

Лев

Цього тижня дійте, не поспішаючи, наполегливо просуваючись до поставленої мети. У понеділок не варто особливо переживати за інших, не перекладайте собі на плечі чужі турботи. Ви зі своїм статутом будете недоречними в чужому монастирі. У середу і четвер варто нагадати керівництву про свої таланти і досягнення. У п'ятницю можлива пропозиція про перехід на нову роботу, але ваше рішення повинно бути продуманим. Після досить метушливого тижня варто добре відпочити у вихідні.

У найближчі дні ваші справи підуть на лад. Приділіть особливу увагу своєму здоров'ю - зараз є всі шанси покращити свій стан. Вірогідні різноманітні приємні несподіванки, але вам варто побоюватися втручання у хід подій представників інших знаків зодіаку. Лікарів вам зараз потрібно вибирати особливо ретельно.

Бурхливий потік ваших емоцій може вибрати собі не той напрямок. Докладайте зусиль, щоб вами керував розум, а не почуття. Не давайте приводу для ревнощів, це може ускладнити ваші стосунки.

З фінансовою сферою можуть виникнути проблеми, а витрати - зрости. Купуйте тільки найнеобхідніше. У вихідні споживайте овочі та фрукти зі свого городу і взагалі - ліпше не ходіть до магазину.

 

Діва

 

Цього тижня не варто розслаблятися на роботі, інакше вас звинуватять у ліні, вірогідні конфліктні ситуації. Необхідно зосередитися на найголовнішому, залишивши у спокої не настільки значущі дрібниці. Вам доведеться докласти зусиль для реалізації ваших ідей. У середу вам буде необхідно задіяти такі риси, як активність і рішучість. У четвер може трапитися небувале піднесення працездатності, ви багато можете встигнути. Це - золотий час. У вихідні не сидіть вдома, вибирайтеся у гості до друзів.

Новини, які ви отримаєте, будуть невтішними. Щоб все пройшло нормально, доведеться поквапитися зі здачею аналізів і проходженням обстежень. Якщо ви укладетеся у відведені часові рамки, то отримаєте медичні послуги найвищої якості. Зробіть усе можливе, аби встигнути до встановленого терміну.

На вас можуть очікувати захоплюючі романтичні пригоди, однак, будьте обережнішими з фліртом. Невідомо, до чого він призведе, і чи захочете ви продовження. П'ятниця буде багата на приємні події.

Вирішуючи матеріальні проблеми, зараз краще розраховувати тільки на свої сили. У понеділок можливі нові фінансові надходження, однак, кошти будуть настільки ж швидко зникати. Друга половина тижня буде більш стабільною. У неділю вам, схоже, доведеться думати про справи.

 

Терези

 

Цей тиждень - вдалий для тих, хто надає перевагу активному способу життя. Він спонукає до творчості, але вимагає великої рухливості. Ідеї можуть сипатися з вас, немов з рогу достатку. Є висока ймовірність отримання позитивних новин у професійній сфері. Постарайтеся стримувати дратівливість. Середа - чудовий день для набуття нових знань, поставтеся до цього процесу серйозно. У суботу відкладіть усі справи і просто помрійте про майбутнє. Можливо, у цей момент вам спаде на думку чудова ідея.

Для вас зараз важливий міцний тривалий сон. Багато проблем зі здоров'ям, з якими останнім часом зіштовхуються представники вашого знака, виникають через те, що ночами ваш організм не має можливості відновитися. Лягайте спати не пізніше, ніж об одинадцятій годині вечора. Подбайте про те, щоб вам було комфортно відпочивати.

Ви зачаровуєте своєю променистою усмішкою і чарівним поглядом. Постарайтеся не поводити себе зарозуміло - й успіх вам забезпечений. Є ймовірність відновлення старих стосунків.

На вас можуть очікувати непередбачені витрати, але ваш бюджет від цього майже не постраждає. У п'ятницю з'явиться можливість заробити, не проґавте шанс.

 

Скорпіон

 

Ви зумієте скинути вантаж проблем, що залишилися з минулого тижня, і будете готовими до вирішення нових завдань. Творчий настрій дозволить дивувати друзів і колег свіжими ідеями. Можете розраховувати на похвалу від керівництва. У середу не поспішайте ділитися своїми геніальними думками, залиште їх наразі у таємниці. Вихідні подарують приємні враження.

Подбайте про свої суглоби - насамперед - колінні та ліктьові. Постарайтеся не перевантажувати їх. Якщо у вас є зайва вага - почніть боротися з нею, знижуючи калорійність харчування і збільшуючи свою фізичну активність. Складіть для себе комплекс спеціальних лікувальних вправ, але обов'язково порадьтеся з лікарем. Це допоможе уникнути надмірного напруження суглобів.

Настає сприятливий період для пошуків своєї другої половинки. Можливо, цього тижня ви зустрінете своє довгоочікуване щастя. Одне з головних завдань полягає у тому, щоб прислухатися до голосу свого серця і почути, що саме воно вам підказує.

На вас чекають цікаві і прибуткові ділові пропозиції. У середу можете розраховувати на премію. Атмосфера на роботі буде комфортною і творчою. У понеділок можлива поява цікавої інформації.

 

Стрілець

 

Тиждень може бути досить успішним. Ви отримаєте пропозицію про непоганий підробіток - і зможете вирішити всі свої матеріальні проблеми. Більше впевненості у собі і дипломатичності. До вихідних у родині відновиться атмосфера довіри і порозуміння. У понеділок дещо може застати вас зненацька, зате вівторок принесе бажану удачу.

Вам зараз потрібне тепло - але не перегрів. Інакше можна серйозно захворіти. Пам'ятайте - те, що ви одягаєте, коли йдете на вулицю, не обов'язково підходить для приміщення. Насамперед, це стосується взуття - вам потрібно мати змінну, легку пару хоча б в офісі. Уважно стежте за прогнозами погоди й обов'язково зважайте на них, вибираючи гардероб.

У першій половині тижня будьте обережними, намагайтеся, щоб тяга до сильних відчуттів не переходила межі і не заважала особистому життю. У четвер краще переглянути свої амбіції.

«Золотих гір» у фінансовому плані тиждень наразі не обіцяє. Бажано продемонструвати розумну обережність, насамперед, у четвер. П'ятниця принесе приємні для вашого бюджету новини.

 

Козеріг

 

Цей тиждень буде сповнений подіями: знайомства з новими людьми, зустрічі та поїздки. Ваш авторитет поступово зміцнюється, що створює хорошу перспективу. Багато буде цікавої роботи. Постарайтеся не втомитися і не переоцінити свої сили. У середу працездатність буде на небувалому рівні, ви зможете «перевернути гори». У п'ятницю - сприятливі поїздки, відрядження і початок подорожей. У понеділок вам, можливо, доведеться вдатися до допомоги друзів.

Вам потрібно звернути особливу увагу на свою шкіру, зокрема, на її зволоженість. Зараз є можливість використовувати екстракти, відвари, настоянки з трав. Ознайомтеся з рецептами народної медицини, ви, напевно, знайдете щось цікаве і надихаюче.

На вас чекають романтичні пригоди, тільки не потрапте у сіті підлабузників і альфонсів. У першій половині тижня може з'явитися нове захоплення, яке змусить вас втратити голову. П'ятниця і субота - вдалі для побачень.

Не давайте волі емоціям, це може вплинути на ставлення до вас ділових партнерів. У четвер і п'ятницю можливі незначні фінансові надходження. Важливі професійні контакти краще планувати на понеділок або вівторок.

 

Водолій

 

Для вас зараз одне з найбільш хвилюючих питань - це питання кар'єри. Вам необхідно визначити, що ви хочете від життя. Саме час змінити систему цінностей, позбутися ілюзій. Намагайтеся допомагати іншим, але не звалюйте всі проблеми на себе. Здивуйте своєю чарівністю всіх - у дружній компанії. Відвідайте цікаву виставку, підіть на лекцію з історії.

Можливо, вам не дуже подобається, як ідуть справи - але краще цього тижня уникати різких змін. Наберіться терпіння. Будьте консервативними при прийнятті рішень, які стосуються здоров'я. Краще йти раніше вибраним шляхом, аналізуючи те, що з вами відбувається. Відзначайте зупинки і відпливи назад. Вони - тимчасове явище.

Якими б не були складні ваші переживання, знайдіть спосіб коректно висловити свої почуття. Не лякайте кохану людину своєю різкістю або надмірною наполегливістю. Якщо навіть і виникне сварка, то ненадовго. Поставтеся до спроби примирення прихильно.

Фінансове становище - стабільне. Середа потішить цікавими діловими пропозиціями. Можливо, у вихідні вам буде необхідною фінансова допомога від близької людини. І вона надасть її без зайвих прохань і запитань.

 

Риби

 

Сприятливий час для вирішення особистих і службових проблем. Є шанс знайти кошти для реалізації своїх ідей. Ви будете постійно відчувати підтримку інших майже в усіх своїх починаннях. Вірогідні позитивні зміни на роботі. Четвер буде насичений спілкуванням з різними людьми, що може вас втомити. Намагайтеся бути люб'язними, цікавими і привабливими співрозмовниками. Добре було б у вихідні відновити витрачені сили.

Цього тижня все необхідно робити за чіткою схемою: вставати за будильником, обідати і вечеряти в один і той же час, ставити нагадування, якщо потрібно - випити таблетку. Трохи промахнетеся - організм помститься.

Пошуки нових романтичних пригод тривають. Намагайтеся зберігати розум, інакше емоції можуть повністю поглинути вас. Не варто ревнувати, перебільшувати, робити з мухи слона, це може викликати лише загальне роздратування.

Фінансове становище - досить стабільне і не викликає особливого занепокоєння. Постарайтеся не забувати про почуття міри, роблячи покупки для себе, сім'ї та друзів. У четвер будьте обережними з багатообіцяючими пропозиціями стосовно роботи, вони навряд чи будуть прибутковими. П'ятниця - вдалий день для покупок.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers