rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти обстріляли Новомихайлівку

Упродовж вівторка, 28 серпня, російсько-терористичні війська 5 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, втрат серед українських військовослужбовців немає.

 

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню», - зазначається у повідомленні.

Бойовики вели вогонь з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під час одного з обстрілів російсько-окупаційні війська застосували важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Так, з мінометів калібру 82 мм ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Новомихайлівка. З інших видів озброєння були обстріляні наші позиції у районах населених пунктів Кримське, Попасна та Красногорівка.

У випадку загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника з метою змусити його припинити обстріл.

Відповідно до звіту СММ ОБСЄ, опублікованому 27 серпня 2018 року, на тимчасово окупованій території представниками Місії вкотре зафіксовано важке озброєння збройних формувань Російської Федерації, яке розміщено з порушенням ліній відведення. Це - причіпні гаубиці 2А65 «Мста-Б» - 6 одиниць; гаубиці Д-30 - 11 одиниць; самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика» - 13 одиниць; РСЗВ БМ-21 «Град» - 14 одиниць.

Як зазначається, збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Відповідно до звіту СММ ОБСЄ, бойовики збройних формувань РФ не надали представникам СММ ОБСЄ доступ для моніторингу у районах населених пунктів Новоазовськ, Ясне, Ізварине, Вознесенівка, Новоласпа.

СММ ОБСЄ підтвердила загибель цивільної особи внаслідок обстрілу збройними формуваннями РФ селища Врубівка 24 серпня.

На Донеччині додалося 48 мільйонерів – ДФС

На лінії фронту у вівторок було поранено двох бійців

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers