rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня закінчується період труднощів і стресів, має настати помітне потепління у взаєминах із Фортуною. Є шанс отримати схвалення на реалізацію вашої ідеї у керівництва. У вихідні вашої уваги потребуватимуть діти підліткового віку.

Приділіть особливу увагу стану своєї шкіри. Шкіра обличчя, голови, тіла, рук, стоп - різна. Якщо ви хочете чудово виглядати і добре себе почувати, необхідно використовувати різні засоби для догляду за нею. Проінспектуйте всю свою косметику і позбудьтеся від усього, що перестало вам підходити або закінчився термін придатності. Відвідайте косметолога.

Тиждень може розпочатися з мажорної ноти. Вас зможе підстерегти стріла Амура. У середу краще надати перевагу усамітненню. Субота може подарувати несподіване піднесення настрою, ви явно дивитеся на світ закоханими очима.

Вдалий тиждень для вирішення фінансових питань. Настав час закінчувати з триньканням і розпочинати режим економії. У четвер постарайтеся утриматися від великих покупок. Краще відкласти кошти на морський круїз.

 

Телець

 

Відчуття невпевненості і тривоги заважатиме вам зосередитися на роботі. У вас більше сил і знань, ніж ви думаєте. До того ж, ваша інтуїція загостриться, Як ніколи, навіть у більш ніж незвичних ситуаціях, ви виберете правильну лінію поведінки. Наприкінці тижня серед загального занепокоєння і метушні ви будете на висоті, ваше співчуття та оптимізм допоможуть багатьом.

Вам необхідно зберігати добре самопочуття і бадьорість духу. Вам доведеться вирішувати дуже важливі і складні завдання - не розраховуючи при цьому на допомогу збоку. Повноцінне харчування, здоровий і тривалий сон повинні стати основою вашого способу життя. Корисними будуть прогулянки на свіжому повітрі. Доводити себе до знемоги у спортзалі не варто.

Ваші стосунки зі супутником життя цього тижня можуть здатися ідеальними - настільки вони сповнені любові і порозуміння. Саме зараз ви можете зважитися на рішучий крок. І не пошкодуєте про це.

На вас можуть очікувати фінансові втрати, тому залишайте ваш гаманець вдома або хоча б не витрачайте зайве. З дорогими покупками бажано почекати, а заглядати у магазини варто лише тоді, коли є необхідність. У п'ятницю ймовірні фінансові надходження.

 

Близнюки

 

Початок тижня - вдалий час для реалізації задумів. Вам усе вдаватиметься, ви легко знайдете однодумців, спонсорів, замовників. Емоції не повинні перешкоджати вашій діяльності. Розкриваючи творчий потенціал, ви отримаєте можливість зміцнити авторитет, може з'явитися шанс посісти вище становище. У четвер - сприятливі поїздки та відрядження. Не забувайте чергувати роботу з відпочинком. Особисте життя вас потішить.

Цього тижня необхідно утриматися від споживання не тільки продуктів, що викликають у вас алергію, а й усіх їх аналогів, бо реакція вашого організму може бути занадто сильною. За необережності вам буде необхідна навіть екстрена лікарська допомога. Краще утриматися від потенційно небезпечної їжі. Також не пробуйте нічого нового.

Саме час починати змінювати свій імідж. Ви подобаєтеся представникам протилежної статі. Забудьте хоча б ненадовго про ваші жорсткі принципи. Неділя - найсприятливіший день для романтичних зустрічей.

У фінансовому плані у вас усе добре, а буде ще краще. На вас чекає чимало амбітних проектів, які обіцяють прибуток і зустріч з цікавими людьми. Незабаром з'явиться можливість потішити себе і не рахувати гроші.

 

Рак

 

Ви зараз - господар становища. Ви приваблюєте і зачаровуєте, вас неможливо не помітити, удача - на вашому боці. Ви внутрішньо налаштовані на духовне оновлення. У п'ятницю ввечері постарайтеся відпочити, вихідні будуть наповнені цікавими подіями. У понеділок на вас може зненацька впасти безліч дрібних доручень, за необхідності звертайтеся по допомогу до колег. Наприкінці тижня все «горітиме» у ваших руках, ви зможете багато що встигнути.

Намагайтеся зберігати оптимістичний настрій. Для вашого доброго самопочуття це дуже важливо. Частіше посміхайтеся. Якщо зрозумієте, що не можете впоратися з негативними думками, - можна застосувати легке заспокійливе. Або ж порозмовляти з психологом - можете нікому не розповідати про сеанси, якщо так вам буде спокійніше.

Цього тижня у стосунках, що згасають, можливий новий виток. Можна скористатися цим часом, аби згладити суперечності. Менше говоріть, більше слухайте. Будьте готовими пробачити своєму обранцеві помилки, яких він припустився.

У середу можливі фінансові надходження. У четвер ваша кар'єра різко піде вгору. Керівництво помітить ваші таланти і цілеспрямованість. У понеділок бажано не купувати нічого нового.

 

Лев

 

Цього тижня, дотримуючись стратегії співпраці з усіма, хто тільки може бути вашим однодумцем, ви досягнете успіху. Ви будете зустрічатися з цікавими людьми і дізнаватися багато корисного. Активно допомагаючи іншим вирішувати проблеми, не забувайте і про себе. Бажано зайнятися коригуванням деяких рис характеру, які заважають вам жити. У четвер проаналізуйте хід подій і постарайтеся зрозуміти, що заважає налагодити особисте життя.

Приділіть увагу здоров'ю своїх нирок і печінки. Не займайтеся самолікуванням, підіть на консультацію до лікаря. Зі свого боку ви можете зробити дуже корисну річ - дотримуватися здорового способу життя. Це сприятливо позначиться на стані всього організму.

Особисте життя - досить гармонійне. Ви досягли визначеності у стосунках, але зараз - не час зупинятися на досягнутому. Ще багато над чим доведеться попрацювати. Вирішіть для себе, що вам зараз потрібно. У суботу можлива цікава зустріч, нова людина може увійти у ваше життя.

У вихідні не варто здійснювати покупки через Інтернет. У понеділок імовірні обмани і прорахунки при укладанні договорів. Можуть бути конфліктні ситуації з чиновниками або податківцями.

 

Діва

 

У середу ретельно перевіряйте всю інформацію, що надходить до вас, є велика ймовірність помилок. Постарайтеся реально оцінити свої сили і не звалювати на себе великий обсяг роботи. У неділю присвятіть достатньо часу сім'ї. Вівторок - вельми вдалий день для укладання угод і просування кар'єрними сходами.

Головне зараз - уважно прислухатися до організму. Більшість представників знака не звикли до того, що їхні голоси щось значать - настав час змінювати ситуацію. Не намагайтеся видати за справжні потреби те, що зумовлено лінню, обжерливістю. Постарайтеся проаналізувати, що вам потрібно насправді - для здоров'я і доброго самопочуття. У складних ситуаціях не нехтуйте порадами фахівців.

Знайомство у компанії, романтичні залицяння і палкі зізнання постарайтеся не сприймати серйозно. Велика ймовірність того, що це - тимчасове явище і в майбутньому не буде мати продовження, отже, на серйозні стосунки не варто розраховувати. Не очікуйте чогось значного.

Цього тижня у вас з'явиться шанс виплутатися з давніх фінансових проблем. Для цього вам доведеться відсунути на третій план свої емоції і сумніви. У другій половині тижня відновляться взаємини зі старими діловими партнерами.

 

Терези

 

Тиждень принесе удачу тим, хто звик працювати чітко і злагоджено, координуючи свої дії з колегами. Це допоможе вивільнити час для особистого життя. Прилив сил допоможе вам впоратися з найскладнішими завданнями. У п'ятницю може статися подія, яка змусить вас переглянути власні ідеали.

Цього тижня подбайте про свої легені. Якщо у вас є захворювання дихальних шляхів - їх лікування у найближчі дні буде максимально ефективним. Зверніться до фахівця-терапевта або пульмонолога. Так ви уникнете помилок і не втратите час, який саме зараз необхідно використовувати максимально ефективно. Будь-яка процедура дасть результати, яких буде важко досягти у будь-який інший час.

На вас чекає перемога в особистих питаннях. Ваша чарівність зросте, що зробить вас бажаним об'єктом для протилежної статі. Однак, з іншого боку, викличе ревнощі вашого постійного партнера.

У першій половині тижня можливі фінансові труднощі, пов'язані з недобросовісністю нових партнерів, проте, збитки будуть відшкодовані. Велика сума з'явиться тільки наприкінці тижня, одразу її витрачати не варто.

 

Скорпіон

 

Настає тиждень, який вимагає від вас швидких рішень і може змінити ваше життя. На вас чекають цікаві проекти, захоплюючі поїздки, важливі для кар'єри відрядження. Діти потішать своїми досягненнями. Кохана людина виказуватиме турботу й увагу.

Цього тижня варто приділити більше часу профілактиці захворювань очей. Ваш зір може ослабнути, якщо ви не будете дотримуватися правил гігієни зору. Рогівка ока повинна бути зволожена, не можна читати і дивитися телевізор у темряві. Необхідно робити перерви, працюючи за комп'ютером. Корисно робити гімнастику для очей. Тим, хто використовує окуляри або лінзи, варто побувати в офтальмолога.

Намагайтеся бути уважнішими до коханої людини, ваша половинка буде дуже вразливою. Зустріч із коханою людиною може бути затьмарена вашою байдужістю до її проблем, більше слухайте і менше говоріть, так ви дізнаєтеся чимало нового. Успішно відбудуться романтичні побачення, заплановані на п'ятницю і суботу.

Зверніть увагу на нові ділові пропозиції, оцініть їх досвідченим поглядом, виокремте найважливіше. Можливо, серед них - золота жила, яка принесе вам матеріальний успіх. На вас чекає премія і підвищення на роботі.

 

Стрілець

 

Цього тижня сміливо будуйте з друзями і членами сім'ї плани на майбутнє. Багато що здійсниться. Опирайтеся на старі зв'язки і перевірених партнерів. У середу почекайте з початком важливих справ, краще присвятити цей день виправленню помилок. У п'ятницю не кидайте своїх починань.

Присвятіть цей тиждень зміцненню м'язів. Для вас зараз важливо більше рухатися - намагайтеся проходити не менше, ніж шість тисяч кроків щодня. Придбайте крокомір, це - корисні витрати. Виберіть вправи, які вам подобаються, і робіть зарядку вранці або ввечері. Спробуйте стояти у планці - результати можуть бути дуже вражаючими.

Від коханої людини ви отримаєте великий заряд позитивних емоцій. Взагалі, все, що стосується романтичних пригод, у вас буде чудово, якщо ви самі все не зіпсуєте ревнощами і холодністю.

На вас може очікувати тимчасове фінансове затишшя, намагайтеся купувати тільки найнеобхідніше. У четвер не починайте проекти з новими партнерами, інакше ви надовго загрузнете у болоті чужих проблем.

 

Козеріг

 

Цього тижня корисно буде розширити коло спілкування. У вас з'явиться можливість налагодити цікаві знайомства. Ви зможете показати свої здібності у багатьох аспектах. Однак у середу краще зосередитися на чомусь одному, та й з тим бажано не надто поспішати, намагайтеся виконувати все максимально ретельно. У четвер ви можете занадто захопитися «порожньою» справою або людиною.

Не забувайте про те, що головна персона у вашому житті - ви самі. Забудьте про чужі проблеми - приділіть максимум уваги собі, своєму здоров'ю, своїй зовнішності. Зараз вам бажано походити на процедури, які ви вважаєте не тільки корисними, але й приємними. Нехай вами займеться фахівець - не обмежуйтеся засобами, які стоять у вас у ванній на поличці.

Продемонструйте більше впевненості у власній привабливості, і у вас з'явиться можливість змінити ситуацію в особистому житті, яка не зовсім вас влаштовує. Постарайтеся не сидіти вдома, виходьте у світ, спілкуйтеся, у вас є чудовий шанс зустріти людину, що стане вашою долею.

На початку тижня ймовірні фінансові труднощі. У четвер можливі фінансові надходження, що дозволить вирушити у магазини і зробити необхідні покупки. У вихідні не витрачайте багато коштів на розваги, гроші згодяться вам на більш корисні справи.

 

Водолій

 

Цього тижня на роботі вірогідні позитивні зміни, у вас з'явитися шанс професійного росту. Постарайтеся не хвалитися і не зазнаватися перед друзями і колегами. У четвер постарайтеся завершити старі справи і проекти. У суботу добре було б врегулювати розбіжності з іншими мирним шляхом. Понеділок - сприятливий день для творчості і нових ідей.

Вранці не поспішайте одягатися, вашому тілу потрібні повітряні ванни. Поки ви будете їх застосовувати, найкраще зробити зарядку. У п'ятницю будьте уважними до нижньої частини хребта. У неділю не економте час на відпочинок.

Фортуна знову посміхається вам. Ви, нарешті, встановили рівновагу в стосунках. Конфлікти і непорозуміння залишилися позаду, і ви можете купатися у променях уваги вашого обранця. Тільки не вимагайте від нього постійно звітуватися, де він і з ким.

Стриманість у почуттях дозволить поліпшити фінансове становище, зайва емоційність може зірвати важливу угоду. Бійтеся конфліктів на ґрунті дрібних розбіжностей у спілкуванні з партнерами, своєю надмірною прискіпливістю ви можете зробити з мухи слона.

 

Риби

 

У вас з'явиться шанс нарешті взятися за здійснення давно задуманого. У середу можлива не зовсім приємна розмова з керівником. Не варто особливо турбуватися через це. У п'ятницю на вас чекає цікаве знайомство, постарайтеся показати себе з найкращого боку. Неділя може бути затьмарена дрібними неприємностями, але вони дуже скоро забудуться.

Цього тижня розвантажте свою травну систему. Дайте їй відпочити - і багато неприємних симптомів зникнуть, немов за помахом чарівної палички. Вибирайте їжу, яка легко засвоюється, і вечеряйте не пізніше, ніж за чотири години до сну. Було б непогано влаштувати хоча б один розвантажувальний день - на воді, огірках чи яблуках. Попросіть близьких, щоб вони вас підтримали - хоча б морально.

Понеділок - хороший день, щоб подумати про спільні плани. У вівторок і середу краще не сперечатися з коханою людиною навіть на нейтральні теми. Якщо, звичайно, вам не байдужі ваші стосунки. Якщо ви вирушаєте у відпустку, то можливий курортний роман.

Ваші фінансові можливості - обмежені, вам доведеться з цим змиритися, як з неминучим фактом. Будьте обережними при користуванні банкоматами, нікому не кажіть ПІН-код від своєї банківської картки. Невеликі, але необхідні покупки будуть вдалими у п'ятницю.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers