rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Воротар «Карпат» Максим Кучинський: «Мені приємно, що відзначають мою гру у воротах»

ФУТБОЛ

 

Вкотре у новому сезоні після матчу проти луганчан експерти та вболівальники відзначили гру голкіпера «Карпат» Максима Кучинського. Надійні та впевнені дії у воротах Кучинського кілька разів рятували «зелено-білих» під час нечастих, але гострих атак «Зорі».

У коментарі для Інформаційного центру ФК «Карпати» Максим Кучинський проаналізував попередній матч львів'ян та розповів, у якому настрої команда готується до зустрічі з «Десною».

«Ми просто не забили, не реалізували моменти, які створили. «Зоря» зуміла скористатись одним з небагатьох гольових епізодів. На цьому всі питання завершуються, - каже Максим. - Якщо порівнювати матч із «Зорею» з трьома попередніми іграми чемпіонату, то команда значно краще виглядає на полі. Той же таки другий тайм хлопці на голову вище провели, ніж у минулих іграх. На жаль, наразі не вдається здобувати ті результати, які хочемо, але впевнений, що над цим попрацюємо, і надалі все буде добре».

«У команди бойовий настрій перед кожним матчем, незалежно від суперника та попередніх результатів. Готуємось у доброму гуморі та з максимальним налаштуванням. Повторюсь, на кожну гру ми виходимо з бойовим налаштуванням. Так, десь не все виходить, але без помилок у футболі теж не буває».

«Мені приємно, що відзначають мою гру у воротах. Проте, як для себе, так і для команди зазначу, що з чотирьох матчів ми взяли чотири очки. Тому не можу сказати, що задоволений цим етапом, хотілось набрати більше турнірних балів. Я вже раніше говорив і скажу знову: рятувати команду, відбивати м'ячі - моя робота. Адже кожен на полі займається своєю справою, хтось має забивати м'ячі, а хтось - відбивати».

«Я часто зустрічався з «Десною» у Першій лізі, коли виступав за «Полтаву». Зараз вони добре підсилились, це - команда хорошого рівня. Потрібно налаштовуватись як і на попередні матчі та брати очки. Над чим необхідно працювати? У грі проти «Зорі» ми створили достатньо моментів, але не змогли їх реалізувати. Гра нам дається, потрібно забивати та здобувати очки», - цитує голкіпера Інформаційний центр ФК «Карпати».

 

Джерело: FcKarpaty.com

 

Вероніка Любінець: «Фортуна посміхається найсильнішим»

Один у полі Вербич

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers