rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ В Одесі запустили новітній комплекс з виробництва LAN-кабелів

Новий виробничий комплекс з випуску сучасних LAN-кабелів запустили 21 серпня на території ПАТ «Одеський кабельний завод».

 

Участь у церемонії запуску комплексу взяли гендиректор ПАТ «Одеський кабельний завод» Дмитро Йоргачов і представник дирекції німецької компанії NIEHOFF Лемюла Бернд, - повідомляє кореспондент «Укрінформу».

«Придбання комплексу обладнання нового покоління для виробництва LAN-кабелів від німецької компанії NIEHOFF і французької SETIC забезпечило випуск заводом LAN-кабелів найвищої якості. Ключовою ланкою у запущеному технологічному ланцюгу комплексу з виробництва цих кабелів є спеціальна ливарна машина. По суті, відтепер ми можемо випускати кабельно-провідникову продукцію будь-яких категорій і частотних характеристик», - зазначив Йоргачов.

За його словами, зараз на Одеському кабельному близько 35 відсотків - надійне і високоточне обладнання фірми NIEHOFF, визначальними факторами забезпечення якості продукції є також японська сировина. Завдяки запуску новітніх виробничих потужностей ПАТ «Одеський кабельний завод» виходить на випуск 57 відсотків продукції ринку кабелів серед 11 кабельних заводів країн Східної Європи.

Очільник відділу структурованих кабельних мереж заводу Сергій Сидоренков наголосив, що «сучасні кабелі, які випускає завод, спроможні забезпечити передачу інформації, відповідно до найвищих міжнародних стандартів. Що стосується номенклатури випуску продукції, то зараз ми виготовляємо понад 10 тисяч маркорозмірів кабельної продукції. І пропонуємо замовникам продукцію категорії 7А, маючи змогу додатково виробляти щомісяця понад 5 тисяч кілометрів LAN-кабелів, причому, як екранованих, так і неекранованих».

Зі свого боку, представник німецької компанії Бернд акцентував, що «добре налагоджене ділове співробітництво, постачання технологічного обладнання компанією Maschinenfabrik NIEHOFF GmbH & Co. KG дозволяють одеським партнерам випускати як широкий спектр LAN-кабелів, так і волоконно-оптичних, силових та кабелів зв'язку. Асортимент самих лише LAN-кабелів становить понад 300 варіантів, відповідно до замовлень дата-центрів, мереж підприємств та офісів».

Уведення в експлуатацію нових виробничих потужностей дозволить ПАТ «Одеський кабельний завод» на 70% збільшити обсяги продукції, що відповідає нормам міжнародного стандарту для структурованих кабельних систем (СКС) ISO / IEC 11801.

У церемонії відкриття виробничого комплексу також взяли участь представники компаній Укртелеком, Київстар, «Воля», Датагруп та інших замовників кабельної продукції з одеською маркою.

На Харківський авіазавод заходить американський інвестор

Західні компанії в Криму: хитрий і ще хитріший

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers