rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня у вас з'явиться можливість із кращого боку зарекомендувати себе на роботі і в дружньому товаристві. Приємні зміни - цілком можливі. Тільки не намагайтеся встигнути зробити все, об'єктивно розраховуйте свої сили. Більше часу доведеться приділити родині. Добре було б разом вирушити у відпустку.

Вам варто трохи акуратніше підходити до того, що та скільки ви їсте. Вам не можна переїдати, не варто захоплюватися солодким і жирним. Інакше найлегше, що вам загрожує, - це нетравлення шлунку, але справа може завершитися серйозним отруєнням або сильною алергічною реакцією. Не пошкодила б спеціальна очисна дієта.

Будьте мудрими, вчіться обминати «підводні камені» власної долі. Можливе непорозуміння, яке сприятиме охолодженню ваших стосунків із близькою людиною. Якщо ви одразу визнаєте помилки, яких припустилися, все швидко налагодиться.

Украй важливо чітко виконувати обіцянки, намагайтеся не розчаровувати ділових партнерів. У четвер або п'ятницю можливі фінансові надходження. Якщо ви ще не були у відпустці, то всі кошти підуть на неї.

 

Телець

 

Цього тижня не варто поспішати з вирішенням проблем. Деякі з них можуть зникнути самостійно, якщо ви перестанете панікувати. Вдалий момент для того, щоб відверто проаналізувати все, що пов'язано з вашою інтуїцією. Необхідно мислити стратегічно, це дозволить значно наблизитися до успіху в кар'єрних справах. А ось в особистому житті ймовірні нерозуміння.

Ваша недовірливість, імовірно, зіграє з вами злий жарт, і ви практично на порожньому місці отримаєте підвищений тиск і прискорене серцебиття, які тільки сильніше вас налякають. Розслабтеся - і дочекайтеся результатів аналізів. Найімовірніше, все буде значно оптимістичніше, ніж ви думали.

Все буде безхмарно і романтично, але до середини тижня підступи заздрісників можуть змінити ситуацію не в кращий бік. Четвер - чудовий день для романтичних побачень. Вихідні краще провести з друзями.

Ставте перед собою нові амбітні цілі у професійному плані, інакше вам стане нудно і нецікаво. А це - зовсім не те, що потрібно для розвитку кар'єри. Зірки обіцяють вам успіх, якщо ви докладете зусиль.

 

Близнюки

 

Цього тижня ваше сумлінне ставлення до роботи не залишиться непоміченим. Настає сприятливий момент для конкретних дій та відповідальних кроків. У вихідні відпочиньте від метушні і турбот.

Середа - хороший день для відвідування лазні або сауни. У четвер особливу увагу приділіть своєму хребту. Субота - день відпочинку і розслаблення: якомога менше думайте про справи. У понеділок постарайтеся не створювати перевантаження для нервової системи. У вівторок може надійти цікава і прибуткова ділова пропозиція.

Не будьте занадто вимогливими до коханої людини. Цілком ймовірно, що причиною її дій є об'єктивні обставини. Менше з'ясовуйте стосунки, більше цілуйтеся.

На вас чекає додатковий прибуток. Ваші ідеї виллються у цікавий творчий проект. Ви зможете втілити всі свої ідеї і зумієте добре заробити. У фінансовому плані все складеться вдало.

 

Рак

 

Наступний тиждень може розкрити таємну конкуренцію, зате дозволить вам помірятися силами з опонентами. Ви явно любите змагання і суперечки. У вівторок вам буде необхідно зосередитися, перш ніж приступити до роботи. У цей день буде складно виконати будь-які обіцянки. У четвер ділове партнерство може вас вивести на новий рівень. У неділю можливі розбіжності, у вас з'явиться можливість залагодити їх якнайкраще.

Цього тижня зірки не рекомендують вам захоплюватися різними тонізуючими напоями та медичними препаратами. Вам потрібно багато встигнути, але це не означає, що необхідно сидіти всю ніч на шкоду власному здоров'ю. Прочитайте книгу з тайм-менеджменту і побудуйте свій день так, щоб мати можливість присвятити темний час доби відпочинку. Тоді і стимулятори вам не будуть потрібні.

У вівторок не варто призначати побачення. Є ймовірність не так зрозуміти одне одного. Надолужити згаяне ви зможете у неділю. Цей день сприяє задушевним розмовам.

Вірогідні деякі фінансові труднощі. Однак, ви зможете все подолати і зарекомендувати себе як фахівець із кращого боку. Неділя - сприятливий день для великих покупок.

 

Лев

 

Настає тиждень нових взаємин, вони можуть бути не такими комфортними, як вам би того хотілося. Однак, врешті-решт, ви знайдете спільну мову. Настає період змін, які стосуються світовідчуття, ймовірна переоцінка ваших думок і дій у минулому, що позначиться на вашій долі. Не підпускайте до себе смуток і в жодному випадку не шкодуйте себе, прислухайтеся до критичних зауважень і порад хоча б для того, щоб не пропустити щось важливе для себе. У п'ятницю краще не призначати важливі зустрічі і не планувати щось серйозне. У вівторок важлива розмова з керівництвом ознаменується позитивними результатами.

Намагайтеся збільшити кількість овочів і зелені у раціоні. Не забувайте і про інші дари природи, доступні зараз, - вони урізноманітнять меню і забезпечать ваш організм необхідними вітамінами.

Не варто давати привід для пліток, намагайтеся оберігати своє особисте життя від сторонніх очей. Можливі сварки через дрібниці. У другій половині тижня ви можете викликати ревнощі коханої людини. Навіщо вам бурхливий сплеск негативних емоцій?

Фінансове становище - стабільне. У середині тижня ймовірне навіть поліпшення: премія або надбавка до зарплати. Важливо не витрачати занадто багато. Купуйте тільки те, що вам дійсно потрібно. Не варто робити покупки про запас.

 

Діва

 

Вам просто необхідно твердо стояти на землі, не витати у хмарах і уникати незрозумілих ситуацій. Скористайтеся допомогою друзів, близьких, колег. Зараз - хороший час для підвищення вашого інтелектуального рівня. Ви легко зможете вивчити іноземну мову або опанувати йогу. У середу може відбутися цікава подія, яка позитивно вплине на вашу подальшу долю.

Розпочате цього тижня буде вельми ефективним - ви повернетеся у форму за максимально короткий час і відновите все, що втратили. У ваших інтересах потрапити до фахівця саме зараз. Якщо ви здорові - зараз можна змінювати режим дня, збільшувати спортивні навантаження, регулювати режим харчування. Результати будуть дуже добрими.

Діви будуть досить популярними серед прихильників легкого флірту, однак, вам буде складно побудувати надійні стосунки. Надто охоче ви будете відволікатися на всілякі подразники у той момент, коли важливо буде виказати увагу другій половинці і тільки їй...

На початку тижня не варто робити рішучі кроки у фінансовій сфері. Зараз ваша ініціатива не матиме підтримки. Друга половина тижня сприятлива для угод, пов'язаних з нерухомістю. У вихідні на вас чекають непередбачені господарські витрати.

 

Терези

 

Плани на цей тиждень повинні бути реалістичними. Не варто мріяти про нездійсненне. Ваша успішність залежить не тільки від вас, але і від підтримки інших, тому забудьте про гордість і не відмовляйтеся від допомоги. Будьте уважними, не упустіть важливу ділову інформацію. У родині постарайтеся уникати розбіжностей, краще не ризикувати. Не відмовляйтеся від минулого, сприйміть його таким, яким воно є.

Можливо, у найближчі дні представники вашого знака зіштовхнуться з проблемами зі сном. Спробуйте застосувати ввечері розслаблюючу ванну, випити заспокійливий трав'яний чай або молоко з медом. Якщо думаєте про таблетки - попередньо проконсультуйтеся з лікарем.

У середу, ближче до вечора, можливе романтичне знайомство, але не спокушайтеся - воно може бути швидкоплинним. У цей день краще не призначати побачення, щоб не опинитися у полоні розчарування. У суботу «спекотну пристрасть» обіцяють тим, хто вже давно у шлюбі.

Надходження особливо великих сум найближчим часом не передбачається. У вівторок не рекомендовано підписувати договори, укладати контракти, планувати важливі переговори. Четвер - сприятливий для операцій у сфері нерухомості та фінансів.

 

Скорпіон

 

На вас чекає успіх у творчих проектах. Бажано скерувати свою енергію у потрібне русло, а не витрачати її на дрібниці. Ваша сумлінна робота дасть позитивні результати, а ініціатива не залишиться непоміченою. Неділя, найімовірніше, буде яскравим і активним днем, постарайтеся максимально використовувати можливості і втілити у життя свої мрії. У вівторок вирішаться деякі проблеми, які вас давно турбували.

Якщо вас давно мучить питання, що стосується вашого здоров'я, - цього тижня ви можете почути відповідь, причому, в дуже незвичайному місці. Наприклад, у громадському транспорті. Або на радіо чи на роботі. Можливо, не відповідь - але натяк на неї, який дасть вам зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. Обговоріть усе з вашим лікарем. Так буде безпечніше.

На вас чекає приємний тиждень, сповнений романтики і любові. Ви розумієте одне одного без зайвих слів і потішите сюрпризами та подарунками. Якомога частіше залишайтеся наодинці з обранцем.

У середу будуть вдалими ділові зустрічі і переговори. Ймовірно, керівництво відзначить вас як відповідального працівника, навіть, можливо, збільшить вам зарплату, що буде вельми доречним. Наприкінці тижня у вас з'явиться додатковий дохід.

 

Стрілець

 

Вам необхідно звернути пильну увагу на роботу, зайнятися розгрібанням накопичених справ. Багато часу доведеться присвятити вирішенню поточних проблем, пов'язаних із фінансовою сферою діяльності. Бажано не планувати нічого серйозного. Вам буде важко сконцентруватися на справах. Якщо у вас не вистачить терпіння і мудрості, доведеться з'ясовувати стосунки з колегами або родичами, що викличе малоприємні відчуття.

Можливо, вам здасться, що призначене вам лікування не дає адекватних результатів. Вам варто довіритися вашому лікареві і продовжувати виконувати його рекомендації. Якщо ж ви «прописали» собі препарати самі - у цьому випадку необхідно звертатися до фахівців. Найімовірніше, розроблену вами схему потрібно скорегувати. Зробіть це, допоки не почалися неприємності. Не нервуйте - зараз усе можна виправити.

Початок тижня може ознаменуватися відстороненістю у стосунках. Не найбільш вдалий час для флірту, в особистому житті можливі проблеми. До кінця тижня ситуація налагодиться. Найбільш вдалі дні для побачень - п'ятниця і субота, для планування сімейного життя - четвер і вівторок.

Середа і понеділок сприяють розквіту ваших ділових рис, розвитку підприємницьких вмінь і навичок. Це - чудові дні для вирішення фінансових справ і проблем. На роботі ви легко пройдете будь-яку співбесіду або атестацію.

 

Козеріг

 

Цього тижня не варто здійснювати героїчні та екстравагантні вчинки. Ніхто їх не оцінить. Краще постарайтеся впоратися з накопиченими дрібними проблемами. У першій половині тижня вас може закрутити потік зустрічей, дзвінків і паперової роботи, вірогідні організаційні клопоти. Дехто може втомитися настільки, що доведеться екстрено йти у відпустку, аби відпочити.

Зверніть пильну увагу на своє здоров'я. Одягайтеся відповідно до погоди. У середу бажано утриматися від міцних алкогольних напоїв. У неділю бажано не робити різких рухів, організм буде уразливим, насамперед, поперек.

Цей тиждень - сповнений перемог на особистому фронті, можливий серйозний крок як з вашого боку, так і з боку коханої людини. У вихідні не гарячкуйте через дрібниці у присутності обранця, він може неправильно витлумачити ваш стан, сприймаючи всі закиди на свій рахунок.

Чим більше ви будете старатися, тим значнішими будуть результати. Не приставайте у п'ятницю на привабливі пропозиції, деякі можуть обернутися капканом. У четвер можливі фінансові надходження. Вдалий час для ремонту квартири або перебудови дачі.

 

Водолій

 

Це - чудовий час, коли ви можете вплинути на своє майбутнє силою власної думки. Варто подбати про те, щоб думки ваші були креативними і позитивними. Ви будете помічати цікаві деталі. У четвер, захищаючи свою точку зору, не будьте надмірно упертими, прислухайтеся до слів опонента, і ви уникнете конфліктної ситуації. У п'ятницю доведеться приймати відповідальні рішення, а суботу краще присвятити короткочасним поїздкам.

Присвятіть цей тиждень турботі про своє волосся. Зробіть ревізію в арсеналі ваших засобів догляду за волоссям, викиньте все, що вам не підходить чи не подобається, подивіться, в яких закінчився термін придатності. Можна і потрібно спробувати щось нове.

Успіх у осіб протилежної статі може окрилити вас, і тиждень невимушено потече в атмосфері флірту і розваг. Але не розслабляйтеся. Призначаючи побачення, не переплутайте щось, інакше доведеться довго виправдовуватися.

Фінансові перспективи цього тижня виглядають досить оптимістично. У середу або п'ятницю можна розраховувати на фінансові надходження. У вівторок скеруйте свою енергію у сферу бізнесу. Це - вдалий день для укладання угод.

 

Риби

 

Вдалий час для вирішення питань, які до цього тижня викликали певні труднощі. Події, які відбудуться на роботі, відвернуть вас від сумних думок і відкриють перспективи кар'єрного росту. Не прагніть бути суворим батьком, не критикуйте своїх дітей, а м'яко вказуйте на недоліки. У вихідні не знехтуйте запрошенням старих друзів, вам важливе це спілкування.

Цього тижня особливо строго дотримуйтеся правил гігієни. Підвищений ризик отримати серйозний кишковий розлад. Ви цілком можете уникнути неприємностей, якщо будете регулярно мити руки, а також овочі та фрукти, які плануєте з'їсти. Корисно мати при собі упаковку вологих серветок. Рекомендовано уникати відвідування громадських туалетів.

У вівторок Риби будуть на рідкість довірливими і романтичними. Остерігайтеся «хижаків», вас можуть просто «з'їсти». Не піддавайтеся на обман і лестощі, вас намагатимуться спокусити. Час, проведений у неділю за містом, може перевірити глибину і щирість ваших стосунків.

Фінансове становище стабілізується. У п'ятницю будуть вдалими покупки. У вівторок можливі проблеми з банками: можуть заблокувати картку або не пройде платіж.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers