rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цей тиждень подарує нові сили для досягнення поставлених цілей. На роботі панує легка розслабленість. Тож особливого просування у справах не чекайте. Краще надати перевагу влаштуванню особистого життя і зміцненню взаємин у родині, на це не доведеться витрачати багато зусиль. У п'ятницю поїздки і нововведення не принесуть очікуваних результатів, краще присвятити цей день звичайній роботі. У суботу бажано не вступати у конфлікт з іншими, погоджуйтеся і продовжуйте спокійно робити все по-своєму.

У найближчі дні намагайтеся менше працювати і більше відпочивати. Йдеться і про фізичні, і про розумові навантаження. Зірки рекомендують вам присвячувати більше часу творчості, рукоділлю, хобі. Якщо у вас є можливість піти у відпустку - скористайтеся нею.

Навколо вас і вашого обранця можуть плестися інтриги, в результаті яких у вашому особистому житті можуть статися серйозні зміни, причому, не в кращий бік. Постарайтеся зібратися зі силами і поговорити з коханою людиною, потрібно з'ясувати деякі непорозуміння між вами.

Вам необхідно бути обережними у фінансових справах. Постарайтеся нікому не розповідати про ваші досягнення. Будьте уважними, коли оплачуєте покупки онлайн, сторонні не повинні знати дані вашої кредитної картки.

 

Телець

 

Для вас настає сприятливий тиждень. Довіртеся вашій інтуїції, вона підкаже, хто вам друг, а хто - ворог. Сприятливий час для початку довготермінових проектів. Чудово підуть справи, пов'язані зі страхуванням і спадщиною. Докладайте більше зусиль для пошуку додаткового заробітку. Подбайте про підвищення рівня вашої кваліфікації. Вас можуть потішити звістки здалеку. Можливо, діти вимагатимуть від вас більше часу та уваги.

Як почнете тиждень, так його і проведете. Якщо дозволите собі перевтомлюватися, до вихідних будете просто виснажені. У ваших інтересах влаштувати собі розвантажувальний відпочинковий день.

Перша половина тижня може здатися вкрай нудною. І допоки ви будете розмірковувати про те, як все складеться у ваших стосунках, доля розпорядитися по-своєму. Будьте впевненими - обов'язково на вашу користь.

Можливе поліпшення вашого фінансового становища, працювати доведеться багато. На понеділок краще не призначати важливі ділові зустрічі. Все буде виглядати дуже добре, але результат, ймовірно, засмутить вас. На нові фінансові надходження чекайте у середу.

 

Близнюки

 

Вдалий тиждень для тих, хто звик працювати з душею й азартом. На вас чекає успіх і прибуток. Можна планувати довготермінові заходи і завершувати уже розпочаті справи. Наприкінці тижня на вас чекають нові приємні знайомства й активне світське життя. Вихідні проминуть в атмосфері романтики і любові.

У найближчі дні влаштуйте своїм м'язам невелике тренування, розімніться. Дуже корисно було би поплавати. На другому місці для вас - біг; якщо хочете, замініть його танцями. Вечорами робіть вправи на розтяжку; класичну гімнастику чергуйте з йогою.

Не кожен вітер змін обіцяє поліпшення: перш ніж кардинально змінювати своє життя, добре подумайте. Прислухайтеся до своєї інтуїції, можливо, вона вплине на ваше рішення. Рушайте з коханою людиною у подорож, це допоможе вам зблизитися. І все одразу стане на свої місця.

У вас з'явиться можливість отримати додатковий прибуток, причому, вам вдасться заробити на своїй творчості або креативній ідеї. Будьте уважними до ділових партнерів і не тисніть на них. Можливі великі фінансові надходження у другій половині тижня.

 

Рак

 

Цей тиждень сприятливий для творчої активності. Період невдач залишився позаду. Можна радіти і діяти, вас переповнює творча енергія. Навчіться чомусь новому. Кохана людина потішить вас увагою. Вибраний вами напрямок може легко змінитися на протилежний, аналізуйте свої думки і вчинки.

Ви - сповнені енергії. Це - дуже добре, перед вами відкриваються цікаві можливості. Головне для вас - вибрати правильний напрям для докладання зусиль. Проаналізуйте, які саме проблеми зі здоров'ям псують якість вашого життя - і почніть їх вирішувати. Також порадьтеся з вашим лікарем - він може подати вам непогану ідею. Не перевтомлюйтеся - якщо відчуваєте себе не дуже добре, лягайте спати.

Фортуна, схоже, вередує, можливі проблеми у взаєминах із коханою людиною. Ваше завдання буде полягати у тому, щоб не погіршувати ситуацію, що склалася. Тоді до середини тижня ситуація зміниться у кращий бік, і ви зможете розраховувати на примирення і порозуміння.

Фінансове становище - стабільне, але краще зайве не витрачати. На додатковий дохід можна очікувати лише наприкінці тижня. Ділові зустрічі краще запланувати на вівторок. У четвер ще раз уважно перевірте всі документи.

 

Лев

 

Ваші бажання і реальні дії можуть перебувати у певному дисонансі. Вам може здатися, що люди вас просто використовують. Найімовірніше, це - не зовсім так, не варто вголос висловлюватися з цього приводу. Доведеться приборкати самолюбство і підкоритися ситуації. Зараз - не час для боротьби. Можливі сварки з близькими людьми, постарайтеся вчасно зупинитися.

У найближчому майбутньому на вас чекають досить серйозні навантаження - і фізичні, і психологічні. Використовуйте цей тиждень для того, щоб підготуватися до них. Походіть у спортзал, підкачайте м'язи - щоб вони максимально зміцніли. Якщо можливості ходити на тренажери у вас немає - займайтеся вдома, намагайтеся більше ходити пішки.

Не давайте приводу для пліток на роботі. Службовий роман загрожує лише марними звабами і розчаруваннями. Незважаючи на зовнішню респектабельність і благополуччя, ваша душа просить справжнього тепла та підтримки.

Фінансове становище поступово поліпшується, і ваш гаманець на очах починає наповнюватися. Це спонукає до походу магазинами і до придбання потрібних товарів, зокрема, дорогих. У п'ятницю з'явиться шанс змінити роботу. У вівторок не носіть зі собою великі суми грошей.

 

Діва

 

Цього тижня варто діяти рішуче, втілювати у життя свої задуми, бажано заручитися підтримкою колег. Не сприймайте серйозно плітки. Інформація, яка до вас дійшла, буде занадто спотвореною. У четвер є ризик припуститися прикрої помилки. Щось може піти не так. У п'ятницю вам можуть згодитися такі риси, як дисциплінованість і пунктуальність. Тоді ви успішно впораєтеся з багатьма складними завданнями.

Вам життєво необхідно якомога більше рухатися. Недостатня фізична активність буде позначатися на вашому здоров'ї. Водночас, кожен додатково пройдений кілометр додасть вам бадьорості. Надайте перевагу прогулянкам на свіжому повітрі. Втім, краще тренажер, ніж узагалі нічого.

Вам доведеться набратися терпіння і вчитися знаходити позитив навіть у тих подіях, які спочатку приємними зовсім не здаються. Радійте, що кохана людина у вас є, або ж намагйтеся себе розрадити, якщо її немає.

Цього тижня вкрай не бажані великі покупки і вкладення коштів у сумнівні проекти. Не відмовляйтеся від фінансової допомоги з боку партнерів або родичів. У суботу або неділю, можливо, доведеться працювати, а не лежати в гамаку на дачі.

 

Терези

 

Виберіть головне завдання тижня й уважно продумайте стратегію його вирішення. Ваше завзяття на роботі, звичайно, дуже похвальне, але здоров'я - дорожче. Постарайтеся не перенапружуватися. Зараз - саме час подумати про відпочинок і купити «гарячий» тур. Плануючи щось нове, не забувайте про старі проблеми. Субота може стати успішним днем, проведіть її у приємній компанії.

Будьте уважними до свого стану. Ви можете серйозно захворіти, якщо пропустите перші несприятливі симптоми і не почнете вчасно застосовувати ліки. Особливо уразливі зараз ніс і горло. Не нехтуйте характерними симптомами нежиті, не гуляйте з відкритою шиєю.

Наберіться терпіння і не втікайте у світ ілюзій. Ваші взаємини нагадують заплутаний клубок, на який у безладді накручуються різноманітні події. Якщо ви маєте намір поставити крапку, то спочатку добре подумайте, а тільки потім приймайте рішення.

Середа здатна засмутити несподіваними розбіжностями з діловими партнерами. У четвер або п'ятницю краще не ділитися своїми ідеями з колегами. Вони не зрозуміють і не підтримають. Понеділок може потішити початком реалізації ваших фінансових планів.

 

Скорпіон

 

Цього тижня будуть вдалими поїздки і відпочинок на природі. Ви не витратите на нього багато. У середу зірки обіцяють вам додатковий заробіток. Не відмовляйтеся від подарунків собі та близьким. Це додасть вам позитиву і зробить стосунки зі світом більш гармонійними.

Тиждень - ідеальний для того, щоб відвідати лікарів, здати аналізи, провести комплексне обстеження організму. З'ясуйте, чи все гаразд із вашим здоров'ям, і лише потім будуйте далекосяжні плани. Особливо уважними треба бути тому, хто останнім часом помічав погіршення самопочуття.

Продемонструвавши поступливість і ніжність, ви швидше досягнете бажаного, ніж якщо будете вимагати чи наполягати. У вихідні приділіть достатньо уваги коханій людині. Понеділок - день несподіваних приємних сюрпризів. Зробіть крок назустріч долі. У вівторок, якщо ви примудрилися посваритися, неодмінно попросіть вибачення, і всі образи зникнуть, як дим.

Фінансова сфера буде стабільною, але ви можете її поліпшити. Керівництво вами задоволене. Ви можете розраховувати на премію. У п'ятницю можливі великі фінансові надходження, схоже, вам видадуть премію.

 

Стрілець

 

Цього тижня ви зможете з'ясувати багато заплутаних питань і знайти хвостик великого клубка давніх проблем. Головне - не втратити його. У середу ймовірні довгоочікувані фінансові надходження. У четвер вас можуть завалити дрібними, але терміновими справами. У п'ятницю з'явиться пропозиція, яка позитивно вплине на ваш добробут. Ви отримаєте цікаві пропозиції і зможете показати свої здібності, втіливши один з цікавих проектів.

Багато представників вашого знака будуть страждати від болю у спині і шиї. Вам не варто надмірно навантажувати хребет - постарайтеся не піднімати тяжкого, уникайте різких рухів, нахилів, поворотів. За можливості відмовтеся від занять спортом і танцями. А ось відвідування масажиста або мануального терапевта будуть дуже корисними. Головне - вибрати грамотного, досвідченого фахівця.

Ваші стосунки - далекі від ідеалу, але обривати цей зв'язок все ж не бажано. Врівноважте свій внутрішній стан і забудьте про уразливість і принциповість; ви відчуєте, що вам стало легше. Частіше посміхайтеся.

У середу і четвер ймовірні нові фінансові надходження. Сприятливі зміни у фінансовому плані - це просто бальзам на вашу душу. Тепер ви можете вирушити у відпустку і ні в чому собі не відмовляти.

 

Козеріг

 

Тиждень може бути досить метушливим, вірогідне спотворення інформації - як з вашої вини, так і зі злого наміру тих, із ким вам доведеться спілкуватися. Настає час змін на роботі, і вам необхідно підготуватися до нових завдань, які поставить керівництво. Не можна втрачати дорогоцінного часу даремно, проявіть максимум працьовитості і працездатності. Ви зараз сповнені ентузіазму, нові ідеї випереджають одна одну, і ви шукаєте можливості, аби їх втілити в життя.

Постарайтеся зберігати емоційну рівновагу. У неділю вранці варто встати раніше: надмірно довге перебування в ліжку обернеться головним болем і загальною млявістю.

Щастя, коли його багато, теж може стати випробуванням. Якщо ви відчуваєте надлишок внутрішньої досконалості, не захоплюйтеся ним наодинці: подаруйте тепло і любов близькій людині. Егоїзм заважає стосункам.

Фінансова стабільність може трохи похитнутися, якщо ви не докладете максимум зусиль для її підтримки. Доведеться багато працювати, можливо, навіть залишитися без літньої відпустки. Середа буде сприятливою для великих покупок.

 

Водолій

 

Цього тижня приділіть особливу увагу спілкуванню з потрібними і впливовими людьми. Вас може потішити несподіване визнання ваших професійних заслуг. Понеділок - вдалий день, щоб виступити з промовою, зміцнити свій авторитет серед колег. У четвер і п'ятницю впевненість у власних силах зробить все за вас. У неділю варто переглянути свою стратегію стосунків з родичами, насамперед, із дітьми.

Постарайтеся не переохолоджуватися, оберігайте себе від застуди. У середу не рекомендується вживати багато рідини, їсти важку їжу і вживати ліки. У п'ятницю є небезпека переїдання.

Ви, як на зло, будете завантажені якимись важливими справами, пов'язаними з вибором подальшого професійного шляху. Часу для особистого життя у вас практично не залишиться. Постарайтеся все ж не ображати супутника життя неувагою.

Цей тиждень - вельми сприятливий для всіх справ фінансового характеру. Ви можете повернутися до старого задуму і вдихнути у нього нове життя. Важливо працювати у команді і не намагатися привласнити собі заслуги колег.

 

Риби

 

Зараз вам краще розслабитися і відпочити. Ще не настав час для реалізації далекосяжних планів. Будьте готовими до будь-яких сюрпризів в особистому житті. Стосунки можуть змінитися, з кимось ви розлучитеся, але не засмучуйтеся, на їхнє місце прийдуть нові люди, які вас не розчарують. Навколо вас витає безліч ідей, не полінуйтеся їх сформулювати й обдумати. Варто лишень зосередитися - і все у вас вийде.

Ваша нервова система - виснажена. Якщо ви не хочете виникнення серйозних проблем, вам потрібно максимально розвантажити її. Постарайтеся уникати людей і ситуацій, які здатні вас травмувати; не соромтеся казати «ні» - зірки допоможуть вам уникнути негативних наслідків відмови. Корисно розгадувати головоломки, збирати пазли, тренувати пам'ять - намагайтеся виконувати подібні «вправи» щодня.

Пам'ятайте, що в особистому житті все гладко не буває. Цього тижня на вас чекають нові злети й емоційне піднесення. Користуйтеся моментом, допоки вони не змінилися новим падінням і розчаруванням.

У вівторок можливі нові фінансові надходження. Будьте обережними, не розкидайтеся заробленими грішми. Вашою щедрістю можуть скористатися зовсім не ті, кому вона адресована. Не економте на подарунках для своїх близьких.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers