rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ 53 000 власників нерухомості отримають автоматичне повернення коштів на суму $19,5 млн через зниження податку на майно

Казначейство поверне $19,5 млн без будь-яких документів приблизно для 53 тисяч власників нерухомості округу Cook через зміну податкових пільг на майно. Повернення стосуються тих податків, які мешканці округу повинні були сплатити 1 серпня 2018 року. Про це заявили в офісі Скарбника округу Maria Pappas.

 

36 тисяч домовласників, які раніше цього року оплачували чеком чи онлайн, до 15 серпня отримають повернення на їхні банківські або кредитні картки.

15 тисячам власникам нерухомості, які сплатили податки через банківський/іпотечний депозитний рахунок, кошти будуть переказані чеком до 15 жовтня.

  • 2000 власникам житла, які сплачували податок готівкою, до 15 серпня надійде заява про відшкодування, на підставі якої вони отримають повернення коштів. Листи з більш детальною інформацією будуть надіслані до 9 серпня всім власникам нерухомості, які мають право на відшкодування.

Щоб дізнатись, чи маєте ви право на відшкодування, відвідайте cookcounty­treasurer.com та виконайте вказані нижче дії:

  • виберіть опцію «Your Property Overview»;
  • введіть свою адресу або номер індексу нерухомості (PIN).

Повернення коштів пов'язане із законом, який минулого року прийняла Генеральна Асамблея штату Іллінойс. Тоді було збільшено чинні податкові пільги для власників нерухомості та осіб похилого віку.

Сподіватися на себе чи громаду?

Один відсоток безрадісних українців серед радощів життя

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers