rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Автомобілі, які незабаром зникнуть з ринку

У сучасному світі автовиробники змушені швидко розробляти і випускати на ринок нові моделі. Деякі автомобілі при цьому знімають зі серійного виробництва. Це - природний процес. Пропонуємо вашій увазі 10 автомобілів, які можуть зникнути з продажу за найближчі кілька років.

Volkswagen Beetle

 

Продажі Volkswagen Beetle знижуються в усіх країнах. Минулого року, наприклад, у США було продано всього 15 000 екземплярів цієї моделі. Volkswagen уже сказав, що у Beetle поточного покоління наступника не буде. Судячи з усього, Beetle рано чи пізно все-таки стане «історією».

Mercedes-Benz SLC

 

Ще минулого року з'явились чутки про те, що Mercedes-Benz планує зняти з виробництва кабріолет SLC. Він уже застарів. Та й продажі у нього - невеликі. Щоправда, наразі невідомо, коли ця модель зникне з ринку. Можливо, у неї буде наступник.

Chevrolet Volt

 

Chevrolet Volt раніше або пізніше зникне з ринку. Є інформація, що це станеться до 2022 року. Щоправда, у нього може бути наступник - гібрид або авто з повністю електричним силовим пристроєм.

Chevrolet Spark

 

Продажі малолітражних автомобілів, як і великих седанів, в останні роки знижуються. Ця тенденція збережеться. Тому, за чутками, Chevrolet хоче перестати випускати Chevrolet Spark. Щоб залучити нових покупців, кілька років тому з'явився Spark Activ - високопродуктивна версія.

Chevrolet Sonic

 

Раніше стало відомо, що Chevrolet готується випустити оновлений Sonic. Навіть якщо це і так, то нове покоління у цій моделі навряд чи буде. Занадто компактна у нього платформа.

Chevrolet Impala

 

Час серійного виробництва Chevrolet Impala, як і інших великих передньопривідних седанів, добігає кінця. Вони не можуть витримувати конкуренцію з боку кросоверів. Продажі Impala дуже невеликі. Побутують чутки, що Ford має намір відмовитися від цієї моделі.

BMW 3-Series Gran Turismo

 

У BMW зараз є кросовери будь-якого розміру і типу на будь-який смак, тому продовження серійного виробництва 3-Series Gran Turismo виглядає не дуже логічно. Ця модель - не така гарна, як стандартні кросовери.

Buick LaCrosse

 

Продажі великого седана Buick LaCrosse останнім часом не вражають. Це зрозуміло, адже у США почали більше купувати кросовери і позашляховики, ніж седани. У модельному ряді Buick є більш популярні моделі - кросовери і позашляховики.

Audi TT Roadster / A5 Cabriolet

 

У 2011 році з'явилися Audi TT Roadster і A5 Cabriolet. Відтоді їхні продажі постійно знижувалися. З чуток, замість них Audi готується випустити A4 Cabrio, який побудують на платформі MQB. Ця новинка коштуватиме приблизно на 10 000 доларів менше, ніж TT Roadster або A5 Cabriolet.

Audi R8

 

Раніше представники Audi оголосили, що у Audi R8 не буде третього покоління. Це означає, що скоро високопродуктивний R8 піде з ринку.

 

Джерело: «Твоя машина»

 

Як вибрати акумулятор для автомобіля

Tesla побудує у Китаї завод на 500 тисяч електрокарів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers