rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ УККА закликає «засудити нездатність президента Трампа протистояти Путіну в Гельсінкі»

На спільній прес-конференції з Володимиром Путіним у Гельсінкі (Фінляндія) президент Трамп приголомшив світ, коли не зміг публічно засудити Росію за втручання у виборчий процес Сполучених Штатів. На пряме запитання, чи вважає він Росію відповідальною за певні дії, президент Трамп не тільки відхилив висновки американських спецслужб щодо втручання Росії у вибори в США, але й продемонстрував шокуючу необізнаність з міжнародними злочинами Росії.

Він також не засудив Російську Федерацію за продовження війни проти України і не підтвердив підтримки Сполученими Штатами територіальної цілісності та суверенітету України, Грузії та міжнародно визнаних кордонів Молдови. Крім того, президент не гарантував збереження режиму санкцій Сполучених Штатів проти Російської Федерації, допоки Росія повністю не виконає свої міжнародні зобов'язання щодо України.

  Title

Українсько-американська спільнота, як і всі американці, звертається до нашого головнокомандувача, сподіваючись на те, що він дотримуватиметься не лише своєї присяги, в якій обіцяв захищати нашу республіку, а й стоятиме на захисті наших ідеалів Свободи та Демократії, коли матиме справу з іноземним супротивником.

Український Конгресовий Комітет Америки (УККА), найбільше представництво американців українського походження, протягом більше, ніж 75 років підтримував владу Сполучених Штатів, виконуючи свої обов'язки в інтересах загального блага нашої країни. Невдача президента Трампа у Гельсінкі, де він намагався публічно спростувати звинувачення російських підрозділів військової розвідки, зробила ведмежу послугу законній діяльності співробітників правоохоронних та розвідувальних органів Сполучених Штатів, які з гордістю служать нашій країні.

Ми також висловлюємо нашу підтримку співробітникам правоохоронних органів у Сполученому Королівстві та Нідерландах, які зіштовхнулися з російськими злочинами, спрямованими проти своїх громадян, зокрема, з використанням нервово-паралітичного газу «Новічок» у Великобританії та зі знищенням комерційного літака MH17 над Україною. Тоді загинуло 298 невинних чоловіків, жінок та дітей. Ми повторюємо слова, які надіслали президентові перед його від'їздом до Європи: «Володимир Путін не є союзником Сполучених Штатів».

З моменту вторгнення Росії в Україну в 2014 році було вбито понад 10 000 людей, а понад 2 млн цивільних осіб стали переселенцями. Це - найбільше переміщення у воєнний час у Європі з часів Великої Вітчизняної війни. З 2014 року уряд Сполучених Штатів єдиним фронтом виступив за підтримку суверенітету, незалежності України та недоторканності її кордонів, коли оголосив офіційною державною політикою те, що Сполучені Штати «будуть допомагати уряду України у відновленні її суверенітету та територіальної цілісності, щоб стримувати уряд Російської Федерації від подальшої дестабілізації та вторгнення в Україну та інші незалежні країни».

Цими днями замість того, щоб протистояти Володимирові Путіну, президент Трамп не зміг публічно підтвердити заявлену США підтримку України. УККА стверджує, що інтереси національної безпеки Сполучених Штатів передбачають виконання державних та безпекових гарантій, заявлених Україні, що мають обов'язкову юридичну силу, та закликає прихильників Свободи та Демократії засудити нездатність президента протистояти Володимирові Путіну в Гельсінкі. Тільки об'єднавшись з нашими партнерами з безпекового альянсу, ми переможемо ворога, який залишається найбільшою існуючою загрозою не лише для Сполучених Штатів та України, але й для всієї глобальної структури безпеки, що сформувалася після Другої світової війни.

 

Олег Сенцов. 64 доби. Або 1536 годин

Як ЧС-2018 довів, що ФІФА бреше про «футбол поза політикою»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers