rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Тиждень буде напруженим, але ви побачите плоди своєї праці. Вам доведеться розділити ділові та особисті стосунки і трохи втихомирити свій запал. Спілкуйтеся з людьми щиро, будьте ввічливими, тоді задумане здійсниться. У четвер необережне слово може стати причиною сварки у родині. Тиждень – вдалий для знайомств, реконструкції житла і візитів родичів.
Цього тижня представникам вашого знака корисно якомога більше ходити пішки. Прогулюватися можна як на природі – свіже повітря матиме на ваш організм винятково корисний вплив – так і міськими вулицями; момент – ідеальний для екскурсій, ознайомлення з визначними пам’ятками.
Охолодження у романтичних взаєминах – ще не привід панікувати і розходитися. Не згущуйте фарби, змініть свою поведінку, виправте помилки. У четвер краще не обговорювати з обранцем свої сокровенні задуми, його ставлення до ваших ідей може вас розчарувати.
Ймовірна угода з новими партнерами, яка обіцяє принести відчутний прибуток, але будьте обережними при оформленні документів. У середу вам можуть запропонувати нову роботу, але чи варто міняти шило на мило. У четвер краще не призначати зустрічі і не планувати проведення серйозних переговорів.

Телець

Варто займатися лише тими справами, які вже давно розпочаті і вимагають продовження. Більше уваги приділіть родині і дітям. У середу бажано бути пильними, необхідно дотримуватися обережності і бути уважними у будь-якій справі. П’ятниця – вдалий день для всіх видів інтелектуальної і творчої діяльності.
Вам доведеться запастися терпінням. Ви чекаєте мало не миттєвих результатів, але цього тижня вони – малоймовірні. Якщо хочете побачити зрушення – дотримуйтесь рекомендацій фахівців, не дозволяйте собі жодних вільних трактувань. Будьте уважними до себе – зміни можуть бути незначними, але варто вам їх помітити, як ви підбадьоритеся, і справи підуть швидше.
Вам, можливо, доведеться вибирати між душевним комфортом і принципами. Не поспішайте з остаточними висновками. Ваш настрій залежатиме від стану коханої людини, тому у ваших інтересах, щоб він залишався позитивним. Недільна поїздка за місто подарує приємні враження.
Фінансове становище обіцяє покращитися завдяки якимось прихованим джерелам доходу, добре, якщо про це ніхто не знатиме. Уникайте пліток і пересудів, вони заважатимуть роботі.

Близнюки

Цього тижня на вас чекатимуть нові знайомства і цікаве спілкування з творчими людьми. Можливо, вони запропонують вам спільний проект, який обіцяє успіх і прибуток. Імовірні закордонні відрядження. Приділіть собі більше часу, бажано зменшити навантаження на роботі і виконувати тільки те, що вам під силу.
Зірки рекомендують забути про алкоголь, інші напої і речовини, що впливають на рівень мозкової активності – їхній вплив буде справді руйнівним. Бажано відмовитися від занять екстремальними видами спорту, щоб уникнути серйозних травм. Намагайтеся поводити себе спокійніше.
Ви – чарівні, романтичні і привабливі. Але не висувайте завищені вимоги до коханої людини. Ви можете стати ідеальною парою.
Досягнення фінансового благополуччя вимагає рішучості, нових ідей і здатності балансувати на лезі бритви. І у вас є всі шанси на успіх. На вас чекає новий прибутковий проект.

Рак

Намагайтеся не вихвалятися ще не доведеною до кінця справою, про ваші проекти повинні знати лише у вузькому колі надійних друзів. Не треба боротися за лідерство на роботі, краще вирішувати завдання у команді. Постарайтеся допомагати колегам. Реалізуйте свої плани на ясну голову, інакше можливі помилки і неточності.
Цього тижня зірки рекомендують вам бути акуратнішими з вогнем і парою, а також з гарячою водою – ймовірні опіки, зокрема, досить серйозні, при яких необхідною може бути госпіталізація. Будьте дуже обережними в усіх ситуаціях, в яких можна обпектися або обшпаритися. Також уникайте роботи зі складними механізмами і не ремонтуйте електричні прилади, якщо ви не є професіоналом.
Будьте ввічливими, толерантними, не говоріть зайве, інакше на вас можуть очікувати сварки і розчарування. Якщо ви опинилися на самоті і вам раптово стало сумно, не сидіть удома, вибирайтеся у гості або кіно. Може, саме там на вас чекає доля.
Матеріальне становище буде стабільним. Необхідні витрати у середу виправдають себе сповна. Бажано не спокушатися ризикованими ідеями бізнес-партнерів у четвер. У вихідні намагайтеся не думати про роботу.

Лев

Вам доведеться демонструвати витримку і спокій, особливо в середу. Успіх вимагає ретельної підготовки і перевірки необхідної інформації. Не відхиляйте допомогу друзів, але не розраховуйте на них, ви не застраховані від їхньої безпечності. Уникайте непрактичних рішень й авантюрних пропозицій. Не залазьте у борги і кредити.
Цей тиждень присвятіть наведенню і підтриманню порядку. Зрозуміло, якщо прибирати один день зі семи – до віддалених закутків дістатися не вийде. Спробуйте робити це потроху – але щодня. Протестуйте систему «флай» – а раптом вона вам підійде і сподобається. У чистому будинку буде легше дихати, зменшаться прояви алергічних реакцій, покращиться сон. Тільки будьте обережними зі засобами побутової хімії.
Не дозволяйте емоціям взяти над вами верх. Якщо ревнощі не захопили вас у свої тенета, то четвер і п’ятниця будуть чудовими днями для побачення. Ви відчуєте себе щасливою й окриленою людиною. Жага до любові і пригод може штовхнути вас на нерозумні вчинки у вихідні.
Досить вдалий тиждень. Він буде ще кращим, якщо ви виконали свої обіцянки і все зробили вчасно. Імовірно, що в середу ви можете отримати премію. Не поспішайте її витрачати, відкладіть на відпустку.

Діва

Вас можуть відвідати сумні думки, не впадайте у відчай. Сконцентруйтеся на ідеях і планах, зацікавте потенційних однодумців, разом ви зможете багато досягти за короткий проміжок часу. Постарайтеся обмірковувати свої слова, щоб не образити близьку людину. Вдома ви зможете відпочити від тривожних думок і ділових проблем. У суботу або неділю поїдьте на дачу.
Вам потрібно перемикатися із завдання на завдання – даючи відпочинок і мозку, і тілу. Якщо ви дотримуєтеся малорухливого способу життя – виходьте на невеликі прогулянки, піднімайтеся поверхом вище і спускайтеся назад. Пошукайте вправи для офісної гімнастики і намагайтеся виконувати їх щодня, за кілька підходів. Зробіть самомасаж шиї, кистей рук.
Вам посміхається щастя у коханні. Не переборщіть з легковажністю і фліртом, інакше Фортуна відвернеться від вас. Цінуйте те, що маєте. Середа – один із найбільш вдалих днів для романтики.
Фінансове становище – стабільне. У понеділок і вівторок можливі нові фінансові надходження. Тиждень сприятливо вплине на ваш авторитет. Сміливо шукайте нових ділових партнерів.

Терези

Цього тижня на вас може очікувати творче піднесення і вдале вирішення старих проблем. Друзі допоможуть вам побачити сприятливі можливості. У середу найкращою вашою прикрасою буде скромність, що дозволить уникнути промахів у роботі. У другій половині тижня краще дотримуватися вичікувальної позиції і бути готовим до певних компромісів.
Якщо хочете у найближчі тижні, місяці, а то й роки відчувати себе добре у матеріальному плані – варто сумлінно попрацювати.
Все, що ви зараз вкладете у своє здоров’я, дасть щедрі плоди. Ви можете отримати відчутний результат, значно вагоміший, ніж будь-коли. Заходи вибирайте, прислухаючись до свого організму та інтуїції. Не забувайте і про здоровий глузд. При необхідності проконсультуйтеся з лікарем.
Понеділок та неділя можуть стати щасливими днями. Можливо, відбудеться зустріч, про яку ви так довго мріяли. Ваші стосунки з коханою людиною сповнені турботи і взаєморозуміння. У п’ятницю не давайте причин для ревнощів.
На першу половину тижня не бажано планувати важливі фінансові справи і відвідування банків. У вівторок ви можете припуститися серйозної помилки, яка вам дорого коштуватиме. У п’ятницю можливі нові фінансові надходження.

Скорпіон

Цього тижня вам просто необхідно дотримуватися чіткої послідовності у діях. На початку тижня ви повинні бути відкритими для нових пропозицій, вони почнуть надходити дедалі частіше. Все навколо вас буде сповнене дуже потрібною інформацією. Вдалими будуть ділові зустрічі і переговори. Вірогідна цікава поїздка або відрядження.
На вас чекає покращення самопочуття і підвищення життєвого тонусу. Ви будете радіти життю, отримувати світлу енергію від різних її проявів. Навіть у проблемах ви зможете знайти джерело натхнення. Постарайтеся наповнювати кожен свій день позитивною енергетикою від зустрічей з приємними людьми, намагайтеся запам’ятати свої відчуття, ідеї, думки. Трохи пізніше ви зможете повернутися до цих вражень і думок – аби поліпшити стан своє здоров’я. Можливо, ви зумієте допомогти і ще комусь – у будь-якому випадку, спробувати точно варто.
Не найкращий момент для рішучих кроків на особистому фронті. Постарайтеся зберігати душевну рівновагу. Настає гармонійна пора у ваших стосунках, тільки не вимагайте неможливого.
Вдалими у матеріальній сфері будуть будь-які ваші почини. Можна очікувати на премію і похвалу від керівництва. Ви – на вершині успіху. У середу удача посміхнеться сміливим – повинні здійснитися найбільш авантюрні плани.

Стрілець

Треба звернути увагу на адміністративну частину обов’язків у вашій професійній діяльності. Пошук оригінальних рішень не принесе очікуваного успіху. Зараз – час консерватизму і традиційних цінностей. Можлива неприємна розмова з керівництвом. Зате якщо ви докладете трохи зусиль, зумієте показати свої найкращі вміння і здібності.
Зараз вам необхідно діяти швидко і рішуче. І найрозумніша для вас дія – звернення до лікаря. Втім, якщо ви маєте справу з чимось відомим і зрозумілим – можете і самі вжити якихось заходів, але потім, все ж, проконсультуйтеся з фахівцем.
Ваше серце трепетно чекає чогось незвичайного, а ось старі стосунки набридли і не влаштовують вас. Готуйтеся до цікавої зустрічі, яка дозволить підбадьоритися, але може і серйозно запаморочити голову. Не вірте лестощам.
Можливо, ваше фінансове становище значно покращиться. Вам можуть повернути старі борги і збільшити зарплату. Важливо тільки не лінуватися і продемонструвати кмітливість, вміння досягати успіху і професійну активність.

Козеріг

Перед вами стоятиме вибір, доведеться вирішувати серйозні професійні проблеми. Не варто збирати образи, це лише ускладнить ваше життя. Найкраща для вас тактика – спокійно робити свою справу, і ваші старання будуть оцінені. Загострення пристрастей навколо змін на роботі поступово буде слабшати. Робота у колективі принесе успіх, ви знайдете однодумців. Наприкінці тижня ви усвідомите, наскільки близькою вам є кохана людина.
Цього тижня задумайтеся над станом і здоров’ям своїх легень. Якщо ви курите – може, пора позбутися цієї згубної звички? Світила вам допоможуть. Дихати намагайтеся повільно, задіюючи діафрагму, корисно робити дихальні вправи. Бажано щодня гуляти у парку або в лісі – особливо рекомендованим є хвойне повітря.
Життя вкотре продемонструє свою смугасту сутність. Насамперед, це позначиться на вашому настрої, ймовірні різкі перепади. Поведінка коханої людини може бути несподіваною для вас, зате вам не буде нудно.
Будьте чесними: ваше фінансове становище – не таке уже й погане, якщо не смітити грошима. Розсудливість допоможе вам уникнути фінансових труднощів. Просто варто обходити десятою дорогою дорогі магазини і кафе.

Водолій

Цього тижня ви зможете підвести підсумок, хоча б і проміжний, у якійсь із галузей своєї діяльності. Доля подарує вам ще один шанс, можливо, це буде нова робота або можливість змінити місце проживання, у будь-якому випадку ви придбаєте щось цінне для себе. Зміна вашого іміджу дозволить вам показати себе з кращого боку. У четвер будьте обережними з новинами, не варто сліпо вірити усьому, що вам розповідають.
Ваше самопочуття навряд чи кардинально зміниться. Якщо ви докладаєте зусиль для оздоровлення організму – потрібно набратися терпіння, результати повинні з’явитися, нехай і дещо пізніше. Поговоріть з фахівцем, з людьми, які займаються за вибраною вами програмою – можливо, ви десь припустилися помилки? Але нічого не змінюйте, допоки все не з’ясуєте.
Ваші стосунки з коханою людиною можуть вимагати цього тижня внутрішніх змін і додаткових зусиль. У середу в розмові зі своїм обранцем візьміть ініціативу в свої руки. Ви не пошкодуєте про це.
Перша половина тижня не обіцяє вам фінансового благополуччя, що, на щастя, зовсім не скажеш про другу половину. Починаючи зі середи, відчуття напруги у цій сфері зникне. У вас з’явиться додатковий дохід.

Риби

Цього тижня уважніше придивляйтеся до того, з ким вам доводиться мати справу. Ймовірно, вам лестять, щоб використовувати у своїх цілях. У другій половині тижня настане сприятливий час для зміцнення вашого становища. Можливо, виповниться заповітне бажання. У четвер вміння неординарно мислити і діяти дозволить вам здійснити фінансово вигідний проект.
Подбайте про свою дихальну систему. Ви зможете уникнути серйозних неприємностей, якщо навчитеся дотримуватися нехитрих правил. Скажіть тверде «ні!» курінню – якомога швидше позбудьтеся згубної звички і намагайтеся триматися якомога далі від курців. Робіть дихальну гімнастику, як мінімум, щодня, а краще – кілька разів на день.
Підіграйте своїй коханій людині: покажіть психологічну безпорадність при вирішенні складної ситуації, дайте партнеру зрозуміти, що він – незамінний. Ймовірно, така тактика дасть найкращі результати: увага і турбота будуть вам забезпечені. Іноді слабкість стає справжньою силою.
Цього тижня вам доведеться вживати екстрених заходів для реанімації свого бюджету. Непередбачені витрати можуть повністю його виснажити. У понеділок і вівторок бажано утриматися від великих придбань. У четвер успішно пройдуть наради і переговори. Продемонструйте енергійність і рішучість, але не нав’язуйте свою думку.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers