rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Дивовижне місто Кольмар, Франція
Кольмар – це гарне маленьке місто в північно-східній частині Франції. Це – рідне місто відомого живописця і гравера Мартіна Шонгоера та скульптора Фредеріка Бартольді, який проектував відому статую Свободи. Багато хто каже, що Кольмар – найгарніше місто в Європі, і з цією думкою важко посперечатися.

Кольмар – мальовниче ельзаське місто з чудово збереженими старовинними кварталами, які немовби повертають вас у середньовіччя. У місті збережено величезну кількість цікавих старовинних будівель, які були побудовані в Середньовіччі і в період Відродження.
  Title
  
Незважаючи на те, що місто досить мале, воно схоже на великий музей під відкритим небом. Тим не менш, за розмірами це третє місто в Ельзасі, так само, як і за кількістю населення.
Тут можна побачити будь-який з архітектурних стилів, від готики до постмодернізму. Тут також панує особливий клімат, який робить місто найсухішим у всій Франції.
У місті відбуваються безліч важливих подій і фестивалів, джазовий фестиваль, свято вин, кінофестиваль і багато інших цікавих заходів, які приваблюють туристів з усього світу. Туристи із задоволенням відвідують також 5 міських музеїв і виставковий комплекс.

Джерело: «В світі»
Фото з офіційної Instagram-сторінки
мерії міста Кольмар (Франція)

Найстрашніші залізничні ділянки у світі

16 найказковіших селищ світу, які варто побачити на власні очі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers