rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: 24 прицільні ворожі обстріли за добу, поранено українського бійця

Російські окупаційні війська протягом доби у понеділок, 25 червня, 24 рази вдалися до прицільного вогню по українських позиціях, чотири з яких - із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Підрозділи ЗСУ проводили активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

Про це у вівторок, 26 червня, повідомляє штаб ООС.

«На Луганському напрямку найгарячіше було в районі населеного пункту Кримське. Там ворог застосовував по наших позиціях 120-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Також ворожа активність спостерігалася біля населених пунктів Луганське та Золоте», - йдеться у повідомленні.

Також на Донецькому напрямку противник застосував по захисниках Авдіївки та Крутої Балки 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Під прицільним вогнем перебували також захисники Мар'їнки, Кам'янки та Верхньоторецького.

На Маріупольському напрямку російські найманці застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Противник обстрілював українські позиції в районі населених пунктів Лебединське, Гнутове, Широкине, Павлопіль та Старогнатівка.

«Унаслідок активних бойових дій одного нашого захисника поранено», - пише штаб.

 «Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ двічі відкривали вогонь по наших захисниках. На Луганському напрямку ворог обстріляв із гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї наші позиції у районі міста Золоте, а з РПГ та стрілецької зброї у районі населеного пункту Лебединське, що на Маріупольському напрямку», - зазначають в ООС.

24 червня внаслідок активних бойових дій один український захисник загинув, ще четверо військовослужбовців зазнали поранень.

У понеділок, 25 червня, у лікарні, не приходячи до тями, помер 20-річний український військовий Руслан Баглик з міста Тростянець, що на Сумщині. Загиблий зазнав важкого поранення від кулі снайпера 19 червня. Про це у Facebook повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа.

Справа Хізб ут-Тахрір: троє фігурантів залишилися під вартою

Лінія фронту: окупанти у вівторок 8 разів прицільно обстріляли сили ООС із гранатометів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers