rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ви - сповнені сил і ентузіазму, однак не будуйте занадто сміливі плани. Важливо продумати, як їх поетапно реалізувати. Ініціатива і підприємливість додадуть розмаху в справах. Намагайтеся, щоб люди побачили результати вашої діяльності, а не звинувачували вас в її імітації. У середині тижня буде сильною тяга до пригод і подорожей. Поїздки можуть завершитися цікавим знайомством.

Ваша шкіра потребує підвищеної уваги. Професійні чистка та догляд - ось те, на чому зараз не варто економити. Підіть у салон краси. Можливо, достатньо буде одного візиту. Результати приємно здивують і вас, і ваших знайомих.

Саме час реалізувати мрію про романтичну поїздку вдвох. Або на самоті, адже цього тижня раптова зустріч з новою людиною може запалити у вашій душі пристрасть. Також можливі і менш приємні речі: ревнощі, сварки і непорозуміння. Не дозволяйте емоціям брати верх над вашим розумом.

Не варто брати кредити, відсотки будуть не такими маленькими, як вам здається. У середу будуть вдалими покупки для дому. У четвер бажано не планувати переговори і наради, буде важко прийти до спільного рішення. У п'ятницю можливі фінансові надходження.

 

Телець

Постарайтеся не панікувати. Будете готовими до ситуацій, що можуть раптово змінюватися. З деякими партнерами буде складно домовитися, ймовірний зрив контрактів. Ви, вірогідно, отримаєте інформацію, яка може розширити ваші можливості. Не перевантажуйте себе роботою, особливо в п'ятницю. Постарайтеся не вплутуватися в жодні афери наприкінці тижня.

Можливо, у найближчі дні ваші плани будуть порушуватися через нездужання. Вам потрібен відпочинок. Дозвольте собі посидіти, а ще краще - полежати - із заплющеними очима, думаючи про щось приємне, у тиші та спокої. Якомога раніше лягайте спати і не дивіться вечорами телевізор.

Допоможіть і підтримайте кохану людину. Будьте м'якшими, вона втомилася від запропонованих вами правил. Вам необхідно переглянути ваші погляди, якщо ви не хочете її втратити. Змініть свій гнів на милість, будьте уважнішими і добрішими. П'ятниця - вдалий день для зустрічей і побачень.

Вірогідні деякі матеріальні труднощі. Кошти краще відкласти на відпочинок і не витрачати на дрібні і не дуже потрібні речі. На роботі можливі зміни і реорганізації. Не чіпляйтеся за старі звички і порядки.

 

Близнюки

Творчі ідеї цього тижня можуть сипатися з вас, як з рогу достатку. Починається новий етап у вашому житті, важливий для професійного зростання і духовного вдосконалення. Ваша товариськість і позитив знайдуть гідне застосування. У другій половині тижня можливі приємні зустрічі і подорожі. Якщо в суботу ви забудете про відпочинок і попрацюєте, перед вами відкриються великі можливості. Постарайтеся звільнитися до вечора, щоб провести його з коханою людиною.

Найімовірніше, вам буде досить важко працювати. Звичні види відпочинку перестануть відновлювати вашу енергію, ви будете втомлюватися ще більше. Суворіше ставтеся до свого режиму, правильно харчуйтеся, щодня гуляйте. Обов'язково застосуйте хороший вітамінний комплекс. Постарайтеся потрапити на прийом до ендокринолога - можливо, у вас «бешкетували» гормони.

Будьте м'якими і чуйними у ставленні до коханої людини. Увага і такт допоможуть розтопити навіть заледеніле серце. Не зациклюйтеся на дрібницях, за великим рахунком у вас усе добре. У вихідні вірогідні приємні зустрічі і романтичні побачення.

Вам необхідно реально поглянути на свої фінансові можливості. Вдасться знайти додаткове джерело доходу, що дозволить не економити. У четвер чекайте на прибуток або вигідну ділову пропозицію.

 

Рак

Цього тижня ви станете більш розсудливими і будете вирішувати багато проблем раціональними методами. У середу близькі підтримають ваші ідеї, вдалою буде медична та освітня діяльність. У четвер і п'ятницю стежте за конкурентами, не базікайте зайвого. У неділю вдома вас можуть очікувати хороші новини. Понеділок - сприятливий для оформлення паперів і договорів.

Намагайтеся розмовляти тихіше, стримуйте свої емоції. Імовірність зіпсувати стосунки для представників вашого знака зараз - досить висока. Відновлюватися після травми ви, найімовірніше, будете довго. Не вживайте гостру, дуже гарячу і дуже холодну їжу. Давайте голосу перепочинок.

З боку коханої людини ви знайдете необхідну підтримку та увагу. Не давайте приводів для ревнощів. У суботу постарайтеся знайти час для обговорення спільних планів. Неділю проведіть разом з коханою людиною за містом.

Фінансове становище - стабільне, але дозволити собі все, про що ви мрієте, наразі нереально. Однак, ви йдете правильним шляхом до успіху. У середу можете значно поповнити свій фінансовий ресурс.

 

Лев

Одним з найбільш вдалих і результативних днів може стати понеділок, тоді реалізуються ваші професійні задуми. Подумайте про додатковий заробіток. Тиждень буде насичений контактами і новими знайомствами. Якщо вам треба відзвітувати про виконану роботу, то краще зробити це у середу. П'ятниця - теж вельми плідна, якщо ви докладете зусиль.

Цього тижня ви відчуєте прилив бадьорості і сил. Можливо, ви, нарешті, зважитеся на те, чого досить довго боялися або що відкладали на потім. Займіться спортом - це дозволить позбутися зайвої енергії; інакше можете заробити безсоння. Неухильно дотримуйтесь правил техніки безпеки.

Несподівана зустріч може викликати спогади про колишнє кохання. Однак, на думку зірок, бажання повернути минуле може призвести лише до розчарування і втрат. Цінуйте сьогодення.

Тиждень - фінансово стабільний. У середу вам, схоже, доведеться захищати свою точку зору перед керівництвом. Понеділок і вівторок - вдалі для укладання угод і підписання договорів.

 

Діва

Кількість справ на роботі дедалі збільшується. Цього тижня вам може почати здаватися, що ви весь час проводите на роботі без права на відпочинок, їжу і сон. Усі проблеми можна вирішити, якщо ви будете зібраними та уважними. Не соромтеся попросити про допомогу, це значно прискорить справу. У четвер постарайтеся не витрачати час на балаканину. У вихідні діти потішать своїми успіхами. Настав час вашій родині збиратися у відпустку.

Для вас особливого значення набувають періоди відпочинку. Без правильного та якісного відпочинку ви не зможете зберегти хороше самопочуття і здоров'я. Обов'язково висипайтеся. Важливий і рух - активні ігри на свіжому повітрі, заняття спортом. Вони вас не втомлять - навпаки, додадуть сил і бадьорості.

На початку тижня не перебільшуйте важливість слів, сказаних на вашу адресу. Інші будуть захоплюватися вами. Кохана людина змусить вас продемонструвати пристрасть, довіряйте собі і своїм почуттям. П'ятницю краще провести на самоті.

Тиждень - сприятливий для пошуку нової роботи. У бізнесі намагайтеся брати до уваги інтереси партнерів, навіть якщо для цього доведеться трохи поступитися своїми. У майбутньому така тактика у веденні справ принесе значний прибуток.

 

Терези

Не відмахуйтеся від оригінальних ідей, які відвідають вас у середу. Якщо виникнуть якісь неясності, постарайтеся їх дипломатично з'ясувати. Четвер - хороший час для початку нової справи, вона просто приречена на успіх. Завершивши справи за понеділок і вівторок, ви зможете подумати про відпочинок і купити путівку на курорт.

Головне для вас зараз - виконувати поради вашого лікаря. Самостійна діагностика захворювань і, тим більше, купівля медичних препаратів - під забороною. Якщо не довіряєте словам і рекомендаціям свого фахівця - проконсультуйтеся з іншим.

У понеділок і вівторок не варто призначати побачення, ви будете дуже зайняті справами. В інші дні частіше дивіться в очі коханій людині і робіть їй компліменти та подарунки. Але викажіть більше стриманості: претензії треба висловлювати, але краще робити це ввічливо.

У четвер і п'ятницю можливі нові фінансові надходження. У суботу робота може перешкодити особистому життю. У вівторок не варто у справах покладатися лише на інтуїцію, необхідні раціональне осмислення і точний розрахунок.

 

Скорпіон

Атмосфера на роботі буде комфортною і доброзичливою. Ваші успіхи будуть винагороджені керівництвом. Можете розраховувати на премію. Постарайтеся об'єктивно подивитися на себе, не занижуйте свою самооцінку. Наприкінці тижня бажано провести більше часу в сімейному колі. Подаруйте радість близьким людям. У суботу не упустіть можливість зустрітися з друзями. Ви добре проведете час.

Цього тижня вам варто особливо дбайливо ставитися до своїх нирок. Намагайтеся відстежувати кількість випитого, не залишайте без уваги появу набряків і не соромтеся звертатися до лікаря, якщо вам здається, що щось йде не так. Надайте перевагу зеленому чаю - його можна підсолодити натуральним медом. Важливо не переохолоджуватися.

Кохана людина думає і дбає про вас. Ймовірно, вона піднесе вам приємний сюрприз. А той, хто наразі самотній, може зустріти свою долю. Проведіть вихідні з коханою людиною на природі, лише вдвох.

Вашому фінансовому благополуччю нічого не загрожує, вас цінує керівництво і колеги. Вам вдасться ще більше підвищити продажі і збільшити доходи. У вихідні постарайтеся не економити, вам необхідно оновити гардероб.

 

Стрілець

Тиждень сприяє діловим успіхам, сприятливий для отримання прибутку. У вівторок постарайтеся не дати спокусам опанувати вами, вчасно відходьте вбік або перемикайте увагу на щось інше. Просування службовими сходами багато у чому залежатиме лише від вас. Використовуйте свої нові розробки, керівництво їх оцінить. У другій половині тижня з'явиться можливість досягти значних успіхів, але будьте вкрай обережними і не приймайте поспішних рішень. Дипломатичність і чарівність - риси, які дозволять подолати будь-які перешкоди.

Цього тижня якомога більше спіть. Кажіть усім «надобраніч» не пізніше, ніж об одинадцятій вечора. Якщо ви відчуваєте, що сон не приносить відпочинку, змініть постіль, можливо, справа - у незручній подушці або занадто теплій ковдрі.

Вчіться поступатися і йти хоч на незначний компроміс, аби зберегти стосунки. Ваш обранець любить і цінує вас, але він не може постійно виконувати ваші забаганки.

Постарайтеся бути особливо уважними, промахи і прорахунки можуть серйозно позначитися на вашому матеріальному становищі. Середа може принести фінансові надходження. У четвер можливі цікаві ділові пропозиції. Вівторок - сприятливий для початку нового проекту.

 

Козеріг

Цього тижня вам необхідно діяти спільно з надійними партнерами. Самотужки вам навряд чи вдасться втриматися на плаву. У середині тижня ймовірне деяке тертя з колегами або родичами, але в четвер вам вдасться спокійно вирішити всі непорозуміння. У вихідні постарайтеся забезпечити собі максимальний спокій і відпочинок за містом. На понеділок можна сміливо планувати відповідальні переговори.

Присвятіть цей тиждень здоров'ю свого хребта. Зараз вам було б непогано зробити вправи, які зміцнюють м'язи спини, але спочатку проконсультуйтеся з лікарем. Корисним може бути візит до мануального терапевта; якщо хочете походити і на масаж - вибирайте фахівця за відгуками.

На любовному фронті у вас усе добре. Заповітні бажання починають збуватися, причому, такий успіх вам і не снився. Романтичні зустрічі, любовні зізнання закрутять вам голову. Не особливо зазнавайтеся, фортуна буває вельми примхливою.

Не розкривайте свої плани колегам на роботі, інакше ваші фінансові задуми не збудуться. У четвер ймовірні фінансові надходження, але потім настане фінансове затишшя. У понеділок намагайтеся уникати справ, у результаті яких ви не впевнені.

 

Водолій

Будьте мудрішими і розважливішими. Як­що ви віддасте роль або ж делегуєте повноваження лідера колезі, то від цього лише виграєте. Сприятливий час для особистого життя, а робоче завзяття зараз - ні до чого. Перевіряйте на надійність нових партнерів, але робіть це непомітно і делікатно. Потішить і буде вельми корисною з фінансової точки зору зустріч зі старими друзями. У суботу більше часу присвятіть спілкуванню з дітьми.

Цього тижня ви можете отримати непогані результати, якщо до прописаних медикаментів додасте засоби народної медицини. Вам потрібно те, що вже перевірено на практиці і точно працює. Якщо сумніваєтесь - обговоріть запропоноване з лікарем.

Ви будете інстинктивно шукати небезпеку і ризик. Вам, можливо, такий стан речей і подобається, але ваш партнер - явно не в захваті. Не захоплюйтеся, інакше вже до середини тижня на вас чекає великий скандал.

Нарешті ви дочекалися смуги везіння. У вас відкриваються чудові можливості у сфері бізнесу. Можна очікувати на кар'єрний ріст. Зусиллями, ефект від яких у звичайний час практично дорівнює нулю, ви зможете перевернути гори. Користуйтеся моментом.

 

Риби

Цього тижня не варто приймати поспішні рішення, краще пустіть все на самоплив. Доля сама підкаже безболісний вихід зі складної ситуації. Тиждень - вдалий для пошуків додаткової роботи, налагодження взаємин. Дні порівняного спокою чергуються з періодами, коли необхідно докласти неабияких зусиль, щоб досягти успіху. Напруженим днем може бути п'ятниця, не розраховуйте на службові успіхи і розуміння з боку керівництва.

Можливо, ви будете постійно долати дрібні неприємності, боротися з недугами або травмами - проте разом вони можуть зіпсувати вам настрій. Найкращий варіант - вчитися в усьому бачити позитив. Постійно майте при собі «аптечку» - пластир, йод, таблетки від болю.

Як добре, коли тебе цінують і розуміють. Любов близької і рідної людини дозволить підбадьоритися і відчути впевненість у власних силах. Не варто дражнити партнера, вимагати грошей або забороняти йому спілкуватися з дітьми від попереднього шлюбу.

У понеділок не вірте солодким обіцянкам ділових партнерів, перевірте, як усе йде насправді. У другій половині тижня ймовірні довгоочікувані фінансові надходження. У п'ятницю краще піти з роботи раніше.

Овен

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers