rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Президент ради округу Cook оприлюднила попередній прогноз на 2019 фіскальний рік

Toni Preckwinkle, президент ради округу Cook, оприлюднила попередній прогноз на 2019 фіскальний рік. У цей рік округ має увійти з найменшим дефіцитом, який адміністрація прогнозувала ще з моменту вступу Preckwinkle на посаду. Попередній дефіцит бюджету округу на фіскальний 2019 рік прогнозують на рівні $81,8 млн.

Скорочення дефіциту знову вимагатиме складного вибору, якщо не буде нових доходів, - каже Preckwinkle.

«З часу вступу на посаду ми скоротили дефіцити бюджету на $2,1 млрд, зменшили кошти платників податків, які надходять до лікарень, на $400 млн, різко скоротили кількість працівників та зменшили видатки на $850 млн», - зауважила вона. «Ми готові знову приймати складні рішення, необхідні для закриття дефіциту та подання збалансованого бюджету».

«Ми будемо протягом найближчих місяців співпрацювати з комісарами та окремими виборними посадовими особами, аби вивчити будь-які напрямки, де ми можемо поліпшити ефективність, зменшити витрати та, в результаті, подолати цей дефіцит бюджету».

Preckwinkle через виконавче розпорядження вимагає переглянути фінанси в окрузі у середині року.

«Коли я заступила на посаду, округ не мав системи, щоб відповідально керувати процесом створення бюджету, а також забезпечити прозорий погляд на те, що ми отримували і що витрачали», - каже Preckwinkle. «Прогноз, оприлюднений сьогодні, допоможе спрямувати наші зусилля на розробку відповідального бюджету протягом найближчих місяців».

  Title

Загальний обсяг видатків у загальному фонді фіскального 2019 року збільшився на $62,9 млн - порівняно з 2018 фіскальним роком. Це збільшення зумовлене зростанням витрат на персонал ($29,5 млн) та збільшенням видатків на більшу медичну допомогу для працівників ($10,1 млн). За умов сприятливих факторів також будуть збільшені додаткове пенсійне фінансування та технологічні витрати ($10,3 млн).

Очікують, що витрати на систему охорони здоров'я та лікарень округу Cook порівняно з минулим роком збільшаться на $619 млн. Водночас, очікують, що доходи зростуть на $589,5 млн або на 29%, залишаючи у 2019 фіскальному році очікуваний дефіцит на суму $29,5 млн. Значне збільшення надходжень та витрат майже повністю пов'язане зі збільшенням членства в County's Managed Care Community Network (MCCN), яка відома під назвою County Care.

Кількість пацієнтів у County Care збільшилася до 331 000 осіб, що на 130% більше, ніж у 2017 році. Незважаючи на прогнозований дефіцит, система охорони здоров'я і далі зменшує свою залежність від розподілу коштів місцевих платників податків, продовжуючи надавати приблизно 50% безкоштовної допомоги в окрузі Cook.

Відповідальна фіскальна практика призвела до найменшого дефіциту бюджету. У 2018 році влада округу ліквідувала більш, ніж 1000 бюджетних вакантних посад та близько 200 осіб звільнила. Крім того, за словами Preckwinkle, зменшення розміру оплати понаднормової праці в окрузі, вищий за очікуваний дохід від штату та позитивні тенденції національної економіки також відіграли важливу роль у зменшенні дефіциту в 2019 фіскальному році. Згідно з прогнозом на кінець року, профіцит у розмірі $600 тис. буде пов'язаний зі збільшенням надходжень від податку з продажів, що, здебільшого, можна пояснити одноразовими прискореними виплатами штату.

Аби позбутися прогнозованого дефіциту, Preckwinkle скерувала на розгляд бюджетного департаменту список неактуальних програм, послуг та нерухомості; розробку стратегій зменшення дорогих понаднормових днів та ін. Крім того, вона доручила департаменту доходів забезпечити збирання наявних доходів.

Публічне слухання стосовно прогнозу бюджету на 2019 фіскальний рік відбудеться о 16 годині 12 липня у залі засідань ради округу Cook на 5-му поверсі 118 N. Clark St.

Мешканці матимуть можливість подавати пропозиції та безпосередньо співпрацювати з членами ради округу, розглядаючи суперечливі бюджетні питання. Публічне слухання транслюватиметься у прямому ефірі, а мешканці зможуть використовувати соціальні медіа, аби запропонувати запитання.

Фінансовий рік округу Cook розпочинається 1 грудня.

Мешканці округу можуть відвідати веб-сайт www.cookcountyil.gov/Budget, аби ознайомитися з прогнозом Preckwinkle та отримати додаткову інформацію про те, як округ розподіляє свої ресурси.

У штаті Міссурі заблукала трирічна дівчинка. Собака стеріг її півдоби

Експрес-тунель між O’Hare та Loop може бути завершений протягом 3 років

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers