rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Окупанти намагаються «розхитати» оборону на лінії фронту

Російсько-окупаційні війська у понеділок вдавалися до спроб розхитати оборону українських захисників на лінії зіткнення. Українські підрозділи проводили активну оборону та адекватно відповідали бойовикам.

Про це на брифінгу у вівторок, 19 червня, повідомив речник Міноборони Максим Праута, - повідомляє кореспондент Укрінформу.

На Луганському напрямку минулої доби зафіксовано 7 прицільних обстрілів з боку окупантів. Три міни 120-го калібру вибухнули на позиціях українських захисників поблизу Троїцького та три міни 82-го калібру - у районі н. п. Новотошківське.

Окрім того, окупанти неодноразово стріляли з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї по українських опорних пунктах в районі населених пунктів Південне, Луганське, Гладосове та Зайцеве.

На Донецькому напрямку протягом минулої доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 21 обстріл.

Гаряче було поблизу Лебединського та Старогнатівки, де вчора ввечері українські позиції були обстріляні окупантами з мінометів 120-го калібру, бойовики випустили 12 мін. Неспокійно було також поблизу Верхньоторецького та Чермалика - там російсько-окупаційні війська випустили по українських позиціях 27 мін 82-го калібру.

У районі Красногорівки по наших оборонцях проводив вогонь снайпер.

Під Новогригорівкою російсько-окупаційні війська застосували озброєння БМП. На інших ділянках поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Кам'янки, Мар'їнки, Опитного, Чермалика та Широкиного бойовики стріляли по позиціях українських захисників з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Загалом, протягом минулої доби, 18 червня, підрозділами Об'єднаних сил зафіксовано 28 обстрілів, під час яких окупанти випустили по позиціях українських захисників 45 мін.

Задля збереження життя та здоров'я особового складу Об'єд­наних сил, українські захисники 16 разів відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи штатне піхотне озброєння.

Унаслідок бойових дій двоє українських захисників отримали поранення. Їх було невідкладно евакуйовано до військових госпіталів.

 

Регламентний комітет Ради «завернув» подання на Вілкула і Колєснікова

Лінія фронту: 24 прицільні ворожі обстріли за добу, поранено українського бійця

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers