rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Сенатор Маккейн звернувся до союзників США

Сенатор-республіканець Джон Маккейн звернувся до союзників США у своєму повідомленні у Twitter, прагнучи запевнити їх у тому, що більшість американців підтримують вільну торгівлю, а також союзи, засновані на спільних цінностях. «До наших союзників: двопартійна більшість американців продовжує підтримувати вільну торгівлю, глобалізацію та альянси на основі 70 років спільних цінностей», - наголосив сенатор у Twitter. Він також підкреслив: «Американці - на вашому боці, навіть якщо наш президент - ні».

Це повідомлення було опубліковано лише через день після заяви сенатора у відповідь на позицію президента США Дональда Трампа про можливе повернення Росії до «Групи семи».

«Володимир Путін із власної волі зробив Росію не гідною членства у «Великій вісімці», коли вдерся до України та анексував Крим», - наголосив сенатор. Він також підкреслив, що ситуація і дотепер залишається незмінною.

«Відтоді він (Путін) не зробив нічого, що змінило би цей дуже очевидний факт. Щодня терористи, очолювані Росією, вбивають українців на Донбасі. Щодня сили Путіна допомагають Асаду вирізати сирійців. Щодня за допомогою вбивств, кібернападів та ворожого впливу Росія здійснює напад на демократичні інститути в усьому світі», - заявив Маккейн, який очолює Сенатський комітет з питань збройних сил.

Сенатор-республіканець також зазначив, що президент ставиться до супротивників США з повагою, а до союзників - із презирством.

«Це - антитеза так званого «реалізму, заснованого на принципах», і однозначно веде до зменшення лідерства США у світі», - зазначив Маккейн.

Rauner підписав законопроект у відповідь на масштабний витік персональних даних у Equifax

Чикаго за тиждень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers