rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Rauner підписав законопроект у відповідь на масштабний витік персональних даних у Equifax

Агенції, які збирають дані про кредити споживачів, більше не зможуть стягувати з них кошти, аби захистити зібрану інформацію. Відповідний законопроект підписав губернатор Іллінойсу Bruce Rauner.

Губернатор підписав відповідний законопроект у п'ятницю. Відтак, компанії більше не зможуть стягувати плату зі споживачів за замороження (або скасування замороження) їхніх персональних даних.

Губернатор зважився на цей крок після того, коли агентство Equifax, що надає інформацію про запозичення та рахунки споживачів, оголосило про масштабний витік персональних даних споживачів. Так, до злочинців потрапили імена, номери соціального страхування та адреси. Усього через витік інформації постраждало близько 143 млн мешканців США.

Споживачі скаржилися, що їм довелося заплатити 10 доларів, але потім вони все одно мусіли вирішувати проблеми із захистом своїх облікових записів.

Цей законопроект також дозволяє споживачам заморожувати їхні облікові записи через Інтернет або у телефонному режимі. Раніше подібні заходи могли відбуватися лише за допомогою зареєстрованої пошти.

Чикаго за тиждень

Сенатор Маккейн звернувся до союзників США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers