rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня ви можете підготувати чудову базу для майбутніх успіхів. Доведеться багато працювати, і незабаром старання окупляться сповна. У середу звичний розпорядок дня може бути порушений. Не всі обіцянки вдасться виконати. У п'ятницю нагадає про себе людина, з якою ви тривалий час не спілкувалися. У суботу «не кип'ятіться» і не розривайте партнерські стосунки. У вівторок нічого не відкладайте на потім.

Уже вирішені проблеми зі здоров'ям можуть знову стати актуальними. Є шанс розлучитися з хворобою назавжди, якщо докладете достатньо зусиль. Дуже важливим є бажання перемогти недугу. Походіть до психолога на групові сеанси, підтримка однодумців може бути дуже важливою.

Ви зараз - дуже привабливий об'єкт для любовного полювання. І легко можете заплутатися у ретельно розставлених сітях. Не кидайтеся у вир пригод, будьте обережнішими. П'ятниця може бути напруженим днем, пристрасті вируватимуть чималі. Постарайтеся стримувати емоції.

Тиждень - вдалий у фінансовому плані. У середу ймовірні фінансові надходження, а в суботу - ділові зустрічі. У четвер добре підписувати договори. У понеділок може надійти інформація, яка допоможе у роботі.

 

Телець

Цього тижня повчіться спокою і самодисципліни. У вас вийде досягати свого, але не надто тисніть на людей. У четвер не завадить розпочати роботу над собою: подумайте, чи все ви правильно робите, до яких цілей прагнете. У п'ятницю в жодному випадку не погоджуйтесь на авантюрні пропозиції. У суботу легко йтимуть справи, пов'язані з облаштуванням дачного будиночка або з ремонтом помешкання.

Найкращий напій для представників вашого знака - чай. Вибирайте його у спеціалізованих магазинах. Задоволення від нього ви отримаєте ні з чим не зрівняне. Придбайте новий чайник для заварювання або френч-прес. Вони додадуть позитивних емоцій від чаювання.

Тиждень промине під знаком заспокоєння. Загалом, ви були би просто ідеальним партнером, однак, поряд з вами може стати нудно. Не варто сидіти вдома, змініть оточення, тоді, можливо, вам не висуватимуть претензії.

Затишшя у фінансовому плані може стати для вас несподіванкою. Дуже важливо чітко розподілити всі необхідні витрати і не пускати гроші на вітер. У четвер може відбутися неприємна розмова з керівництвом через помилки у документації.

 

Близнюки

Цього тижня все буде складатися чудово. Робота буде плідною, очікуються цікаві зустрічі і приємні сюрпризи. Та й відпочинок буде цікавим. Постарайтеся відновити сили, концент­руватися варто лише на найважливіших справах. І не забувайте, що близькі люди чекають від вас тепла.

Зараз не варто захоплюватися дієтами. Раціон повинен бути збалансованим. Якщо хочете перебувати у хорошій формі - зменшуйте кількість їжі, не погіршуючи її якості. Важливі жирні кислоти - вони підтримають серце, яке відчуває підвищене навантаження. Їжте рибу, салати з авокадо.

У ваших руках опинилася нитка долі, ви можете керувати ситуацією. Хороший час для романтичної подорожі, поцілунків під пальмами, вечері при свічках. Насолоджуйтесь одне одним.

Фінансове становище вас потішить. Вас може турбувати відсутність необхідної суми, але вона дуже швидко з'явиться. Можете очікувати на додатковий прибуток і ні в чому собі не відмовляти.

 

Рак

Перестаньте постійно порівнювати себе з іншими, вчіться любити і поважати себе такими, якими ви є. Так, ви не досягли таких успіхів, як інші. Зате у вас є свої таланти й шанувальники. У четвер може надійти цікава пропозиція більш престижної роботи, але для цього необхідно підвищити кваліфікацію. У другій половині тижня бажано тримати свою думку при собі, особливо на роботі, інакше ризикуєте зіпсувати стосунки з керівництвом. У вихідні присвятіть собі більше часу, ніж зазвичай.

Якщо ви хочете бути у тонусі - необхідно задуматися над своєю фізичною активністю. Багато представників вашого знака рухаються вкрай мало. Це - не найкраща стратегія для тих, хто планує залишатися здоровими. Почніть зі щоденних прогулянок - але не перевантажуйте себе, контролюйте артеріальний тиск, стежте за пульсом Цього тижня ходіть не менше, ніж півгодини щодня - і позитивні результати з'являться вже до вихідних.

Початок тижня може принести звільнення від чогось, що дуже вас втомлює. Можливо, це будуть стосунки, що вже вичерпали себе. Тиждень - непростий, постарайтеся поводитися гідно. На вас вже чекає запаморочливий роман.

Є непогані шанси отримати нову роботу або хоча би похвалу від керівництва. У суботу краще відкласти всі справи, що вимагають фінансової відповідальності. У понеділок і вівторок не рекомендовано давати у борг, можуть виникнути труднощі з поверненням.

 

Лев

Цього тижня рекомендовано виокремити з усіх справ головну і сконцентруватися на ній. Навіть непросте питання не встоїть перед вашою настирливістю. Якщо ж ви самі не знаєте, що хочете, то особливих успіхів не чекайте. В особистому житті ви будете спокушати і зачаровувати, але самі навряд чи відчуєте сильні почуття. У середині тижня можлива не зовсім приємна розмова з керівництвом, зате ви зможете покращити свої матеріальні умови. У п'ятницю будьте зібраними, думайте, перш ніж діяти.

Ви можете відчути, що смак звичних страв вам приївся. Не ігноруйте це відчуття - таким чином ваш організм посилає сигнал, що варто щось підкоригувати у своєму меню. Спробуйте поекспериментувати з різними приправами і травами. Вибирайте якісні, натуральні інгредієнти.

Дозвольте собі закрутитися у вихорі романтичних пригод, але не забувайте про старих друзів. Постарайтеся не виказувати стосовно коханої людини надмірні почуття, вас можуть неправильно зрозуміти.

Спробуйте викроїти більше часу на ділові зустрічі у середу, вони обіцяють бути вдалими. Фінансове становище може спричинити певне занепокоєння через непередбачені витрати у четвер або п'ятницю.

 

Діва

Цього тижня на вас може очікувати важлива розмова з керівництвом, без якої неможливий подальший розвиток вашої кар'єри. Більше спілкуйтеся з професіоналами. Можливі нові перспективні знайомства, які допоможуть у майбутньому. Для нового витка духовного розвитку відмовтеся від старих одноманітних помилок. У вівторок бажано не дозволяти втягнути себе у конфліктну ситуацію. У суботу будуть вдалими поїздки.

Імовірні головний біль, безсоння, підвищений кров'яний тиск. Це все - від перевтоми. Можливо, ви навіть не усвідомлюєте, як сильно втомилися. Просто одноразово виспатися - добре, але недостатньо. Вам доведеться підкоригувати свій режим і харчування, і роботи і, відповідно, зменшити навантаження.

Ваша ексцентричність - вельми пікантна, але знайте міру в кількості «прянощів». Легкий перебір - і ореол привабливості розвіється. Ви перетворитеся на досить смішну і не дуже приємну людину. Уникайте порівнянь і намагайтеся не допікати своєму обранцеві корисними порадами.

На спонсорів сподіватися не доводиться, потрібно розраховувати лише на свої сили. Фінансове становище - досить скромне, але стабільне. Не відступайте перед тиском ділових партнерів. Ви можете повернути хід подій так, щоб усі сторони погодилися на компроміс.

 

Терези

Не все бажане реалізується, але не варто впадати від цього у розпач. Інакше ви ризикуєте витратити багато потрібної вам енергії даремно. Знаходьте у будь-якій ситуації позитивні моменти, і ви навіть не помітите, як життя покаже вам свій світлий бік.

Ваш організм може потребувати деяких мікроелементів через те, що ваше харчування - неповноцінне або недостатньо якісне. Зверніть особливу увагу на кальцій, цинк і магній. Від них залежить здоров'я волосся, нігтів, зубів і кісток, вони необхідні для безперебійної роботи нирок і печінки. Додайте у свій раціон кунжутні зерна, мигдаль, арахіс, кедрові горіхи.

Кохана людина починає усвідомлювати свої помилки і з усіх сил намагається їх виправити. Турбота й увага дозволять вашій парі розкритися одне одному з найкращого боку.

У понеділок можливі фінансові надходження. Постарайтеся не поспішати при вирішенні відповідальних питань і не спізнюватися на роботу. Інакше це не найкращим чином позначиться на вашій репутації. Фінансове становище вас не влаштовує, але потерпіть зовсім трохи. Не довіряйте незнайомцям і не вплутуйтесь в авантюрні історії, особливо в п'ятницю.

 

Скорпіон

Тиждень обіцяє бути досить активним, сповненим приємних подій і яскравих вражень. Вам зараз багато що вдається. Скориставшись обставинами, ви зможете багато чого досягти. Вам згодяться такі риси, як дипломатичність і життєлюбність. Перед вами відкриються нові горизонти. Будьте наполегливими при захисті своїх інтересів, особливо у середу. На роботі все складається якнайкраще. Ви можете поїхати у відпустку і не думати про те, що на роботі на вас чекає купа незавершених справ.

Ви - дуже агресивні, запальні. На хвилі емоцій можете завдати суттєвої шкоди своєму здоров'ю: вдаритися або випадково травмуватися. Досить велика ймовірність зірвати голос. На нервовому ґрунті може початися мігрень або виникнути проблеми зі серцево-судинною чи травною системами. Бережіть себе, застосовуйте заспокійливі препарати.

Вас може почати безпідставно ревнувати кохана людина. Не дивуйтеся і не шукайте причин такої поведінки у собі. Це - проблеми вашої коханої людини. Ви зумієте переконати її у своїй вірності і пристрасті.

Вам можуть несподівано повернути старі борги або виплатити премію. Постарайтеся вгамувати бажання негайно все витратити, розпорядіться надходженнями розумно. Однак, не варто економити на нових враженнях.

 

Стрілець

Ваша самокритичність і вимогливість до себе та інших дозволять багато чого досягти на роботі, але можуть зіпсувати стосунки. У першій половині тижня будьте обачними з контактами, не шокуйте близьких своєю прямолінійністю. У четвер можуть з'явитися перспективи, пов'язані з особистим розвитком і підвищенням зарплати.

Цього тижня вам потрібно бути уважнішими до очей. Сухість або, навпаки, рясна сльозотеча, набряки, мішки під очима, втрата блиску, почервоніння - все це тривожні симптоми. Вам потрібно обмежити час, який проводите перед монітором або телевізором; читати книги можна тільки при хорошому освітленні і в жодному випадку не лежачи. Прикладайте до повік ватяні диски, змочені у чаї, відварі ромашки, огірковому соку.

Захоплення захопленням, а скорочувати дистанцію не завжди безпечно: довкола багато цікавих поглядів. Постарайтеся не потрапити у нові небезпечні сіті, якщо ви ще не вирішили, що настав час починати сімейне життя. Субота - вдала для романтичних зустрічей на вашій території.

У першій половині тижня можливе надходження значної суми. Мабуть, на вас чекає премія, прибутковий підробіток або надбавка до зарплати. У середу краще забути гаманець вдома, це вбереже вас від спокуси витратити зайве.

 

Козеріг

Вдалий тиждень для реалізації найнеймовірніших ідей. Однак, не варто голосно розповідати про ваші справжні наміри. У середу не витрачайте час на порожні розмови, інакше ви можете не впоратися з накопиченими справами. У четвер у взаєминах з колегами може виникнути деяке напруження. У вихідні організуйте пікнік із друзями.

Схема, яку запропонував ваш лікар, - хороша, але не ідеальна. Якщо ви хочете прийти у форму якомога швидше - поради лікаря можна скорегувати. Порадьтеся ще з одним лікарем, а краще - з кількома. Лише нічого не змінюйте різко.

Ваші стосунки наприкінці тижня можуть зазнати справжніх випробувань. Встоять - значить, тривати їм ще дуже довго. Розпадуться - нема про що і шкодувати. Якщо ж стосунків наразі немає, не варто чекати особливої емоційності від друга. Він не стане коханою людиною.

У понеділок будуть вдалими як дрібні покупки, так і солідні придбання. У середу краще не укладати договори. У четвер можливі цікаві ділові пропозиції. У п'ятницю можна очікувати завдань від керівництва, які доведеться швидко виконувати.

 

Водолій

Тиждень промине у роботі й турботах. Настає час, сприятливий для підбиття підсумків, підрахунку та аналізу своїх помилок. У вихідні варто серйозно зайнятися облаштуванням житла, приберіть все непотрібне. Вам необхідне відчуття новизни. Наприкінці тижня всю вашу увагу забиратиме сім'я.

Якщо ви давно хотіли скуштувати страви екзотичної кухні або зайнятися самооздоровленням із застосуванням методик нетрадиційної медицини, момент для цього - більш ніж відповідний. Але перед тим як приступати до активних дій, зважте всі «за» і «проти». Порадьтеся з лікарем.

Цього тижня бажано не робити легковажних і необдуманих вчинків. «Походи наліво» залишать вас на самоті. Вам знадобиться максимум терпіння і мудрості, щоб уникнути вулканічних вибухів у ваших стосунках. І тоді, подолавши досить серйозне випробування, ви зможете зітхнути спокійно.

Використовуйте шанс просунутися службовими сходами, але доведеться багато працювати і виказувати ініціативу. Ви можете несподівано отримати велике замовлення. Фінансове становище - стабільне, дозволяє реалізувати накреслені плани. У другій половині тижня можливі фінансові надходження.

 

Риби

Постарайтеся бути якомога конкретнішими у своїх бажаннях. Тоді вони матимуть реальний шанс здійснитися. Будьте морально готовими до можливих змін, причому, кардинальних. Сміливо приступайте до виконання складних завдань. Вівторок - вдалий для початку нових проектів. У суботу намагайтеся не сперечатися. Неділя ж може стати днем, коли втрачаються ілюзії.

Харчуватися потрібно повноцінно. Є корисні для здоров'я продукти, які дозволять підтримувати хорошу форму і чудове самопочуття. Урізноманітніть свій раціон за рахунок насіння, горіхів, сухофруктів.

Цього тижня може пролягати важливий рубіж між минулим і майбутнім. Час сприяє як розриву старих романтичних стосунків, так і початку нових. Якщо ваша пара пройде ці випробування без втрат, вважайте, що вона витримала перевірку на міцність.

Ваші фінансові можливості не збігаються ні з бажаннями, ні з потребами. У взаєминах з діловими партнерами варто продемонструвати стриманість. Не хапайтеся за все одразу. Доведіть хоча б одну справу до кінця. Надмірне захоплення розвагами може негативно позначитися на вашому гаманці.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers