rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень принесе творче натхнення, а ось побутові питання вирішувати буде складно. Сконцентруйтеся на головному, а другорядні справи наразі почекають. Свою войовничість краще притримати до четверга, хоча, на перший погляд, вона може надавати вам особливого шарму. Наприкінці тижня скоротіть робочий день до розумного мінімуму. Задумайтесь над відпусткою, саме час бронювати тур або хоча б вибрати напрямок. У вихідні постарайтеся відпочити від домашніх турбот.

Тиждень буде досить важким, а ваш емоційний стан - нестабільним. Які б ліки ви зараз не застосовували - ефект від них може бути значно нижчим, ніж очікуєте. Вам необхідно заспокоїтися, навчитися дивитися на речі відсторонено. Можливо, буде корисною розмова з психологом.

Холодність і відстороненість у ваших стосунках зі супутником життя поступово зникатимуть. Цього тижня ви, можливо, відчуєте, наскільки ви близькі. Звідси недалеко і до справжнього порозуміння. Важливо вміти чути одне одного.

Станьте економнішими. Ви цілком можете обійтися без чогось надмірно дорогого. Утім, наприкінці тижня з'явиться шанс отримати прибуток, а найближче фінансове майбутнє є досить перспективним.

 

Телець

Не лінуйтеся, ваша удача ходить зовсім поруч. Вам треба лише продемонструвати свої найкращі риси і на якийсь час забути про неуважність і необов'язковість. На роботі буде можливість кар'єрного росту. Зараз не варто починати нові проекти, краще зберегти сили, щоб зробити порядок з документами і налагодити зв'язки з партнерами.

Використовуйте цей тиждень для того, щоб зробити обстеження організму. Результати аналізів зараз будуть максимально точними, і фахівці зможуть скласти справжню картину стану вашого здоров'я. Ви отримаєте рекомендації, завдяки яким зможете істотно поліпшити свою фізичну форму.

Пошук «вулканічних» почуттів не завжди дає прогнозовані результати. На вас може очікувати сюрприз. Тільки постарайтеся не налякати обранця ревнощами або зайвим феєрверком почуттів. Проте, ви можете втекти у найвідповідальніший інтимний момент.

Можливі великі витрати на відпочинок або лікування. У четвер можете розраховувати на премію. Але остерігайтеся розкривати свої фінансові плани, щоб їм не перешкодили. У вівторок і середу, схоже, доведеться багато працювати.

 

Близнюки

Цей тиждень може вас багато чому навчити. Вам треба пересилити себе і звільнитися від комплексів, які ускладнювали ваше життя. І ви відчуєте радість і повноту життя. У справах на вас чекають великі успіхи. Тиждень - вдалий для того, щоб знайти додаткове джерело доходу. Вам вдасться втілити найсміливіші плани. У п'ятницю багато ваших проблем вирішаться самі собою, бажане само піде до вас у руки.

У найближчі дні акуратними варто бути тим, хто змушений застосовувати багато медикаментів. Не всі медичні препарати добре поєднуються між собою. Обговоріть ситуацію зі своїм лікарем, можливо, якісь таблетки краще замінити. Категорично не експериментуйте з ліками без участі фахівця.

Усі непорозуміння у романтичних стосунках залишаться позаду. Ви зможете знову закохатися одне в одного. Будьте відвертими, не приховуйте своїх почуттів, і невизначеність між вами поступиться місцем ясності та гармонії.

Тиждень - стабільний у фінансовому плані, на вас чекають нові проекти і цікаві ділові пропозиції. У вас буде час і кошти на відпочинок та розваги. Ви навіть можете дозволити собі не економити, адже нові враження - безцінні.

 

Рак

Цього тижня вам необхідно стати, нарешті, конструктивними і зібраними. Головне - вибрати правильну стратегію і спокійно реагувати на події. Успіх обов'язково прийде, якщо ви будете виконувати все, що обіцяли. Серйозно ставтеся до ділових пропозицій. Допомога друзів і рідних буде і необхідною, і своєчасною. У четвер бажано cконцентруватися на важливих справах і скласти план дій на найближчий місяць.

Чергуйте фізичну активність з розумовою. Це стане запорукою вашої високої працездатності і чудового самопочуття. Щоденна зарядка для вас зараз - більш ніж бажана. Не варто шукати причини для того, щоб відмовитися від неї. Вирішуйте кросворди, головоломки; перед тим, як лягати у ліжко, слухайте спокійну музику.

Все змінюється, тож не чіпляйтеся за минуле. Цього тижня нове знайомство дасть вам можливість подивитися інакше на особисте життя і світ навколо вас. У четвер і п'ятницю краще виказати стриманість у висловлюваннях про свої принципи.

Імовірне значне піднесення у фінансовій сфері, є шанс отримати роботу мрії або підвищити свою кваліфікацію. У середу очікуються солідні фінансові надходження. У суботу постарайтеся не витратити зайве.

 

Лев

Навіть якщо вам дуже цього захочеться, не варто змінювати роботу цього тижня. Не зависайте у стані заниженої самооцінки і невдоволення світом. Ви ще встигнете взяти реванш. У вівторок погляньте на ситуацію з реалістичних позицій. Четвер - дуже сприятливий для особистого життя. У неділю вас можуть підвести і змусити страждати люди, яких ви вважаєте друзями.

Відповідний тиждень, щоби приділити час своїй зовнішності. Якщо заходи для поліпшення стану шкіри, фігури і якості волосся не дають поки що видимого результату, зверніться по допомогу до косметичної і швейної галузей - вам зараз неодмінно потрібно собі подобатися.

Настає тиждень, який дозволяє розкрити ваш творчий потенціал. Часті зустрічі з коханою людиною забиратимуть більшу частину вашого часу. Понеділок і вівторок обіцяють подарувати незабутні враження. Якщо ви зменшите ваші амбіції і бажання критикувати, то гармонія у ваших стосунках стане майже повною.

Не носіть зі собою великі суми грошей, бережіть свій гаманець, особливо в понеділок. У магазинах краще розплачуватися карткою. На роботі постарайтеся приборкати свої амбіції і прислухатися до думки колег. Вірогідні незаплановані витрати, особливо в неділю.

 

Діва

Цього тижня вам буде досить складно переходити від вирішення своїх проблем до проблем інших. Не варто плутати роботу і дружбу: можна легко залишитися і без бізнесу, і без друзів. У вівторок намагайтеся не спілкуватися з людьми, які не викликають у вас почуття симпатії. У вихідні вірогідні проблеми, пов'язані з підростаючим поколінням. У суботу вирушайте за місто.

Якщо ви маєте намір продовжувати жити так, як жили - ваші здоров'я і зовнішність не зміняться на краще. Вам необхідно докласти зусиль, щоб підтягнути фігуру, стати більш енергійними, веселими і сильними. Проаналізуйте свої звички - і подумайте, чого вам треба позбутися насамперед. Можливо, настав час кинути палити? Або проводити всі вечори, лежачи на дивані з тарілкою попкорну? Відповідь ви знайдете досить швидко. Головне - знайти ще й сили для змін.

У вас може з'явитися таємна шанувальниця або шанувальник, яким судилося відіграти найближчим часом важливу роль у вашій долі. Постарайтеся серйозно поставитися до несподіваної зустрічі.

У першій половині тижня можливе отримання прибутку. Укладені у ці дні операції обіцяють бути успішними. Є шанс знайти нову роботу або піднятися кар'єрними сходами у колишньому колективі. Не плануйте ділові поїздки на п'ятницю.

 

Терези

Цього тижня бережіть свої сили, дайте іншим можливість самим вирішити свої проблеми. У ділових партнерів можуть змінитися плани у сприятливий для вас бік, однак, це спричинить для вас додатковий клопіт. Проекти, що були призупинені, почнуть поступово розвиватися. У вихідні можливі суперечки у родині і конфлікти на побутовому ґрунті. Намагайтеся не вихлюпувати емоції.

Не найпростіший період. Ви уразливі перед бактеріями, вірусами, паразитами, захист вашого організму - ослаблений. Ретельно дотримуйтеся правил гігієни, застосовуйте вітаміни, прислухайтеся до голосу свого тіла. Незапланований похід до лікаря - не такий поганий, ніж пропущене через недбалість захворювання. Завжди майте при собі антигістамінний засіб.

Ваші переживання, сумніви і страхи підуть у минуле, поступившись місцем спокою. Ви відчуєте, як ваша душа знайшла рівновагу, і відкриєте своє серце щастю. Придивіться до коханої людини, вона на багато речей відкриє вам очі. Довіряйте їй.

Можливі труднощі, пов'язані з питаннями нерухомості. Буде краще у цій сфері нічого не робити. Та й кредити зараз брати не варто. У п'ятницю вас можуть викликати до керівництва, готуйтеся до серйозної розмови.

 

Скорпіон

У найближчі дні буде особливо важливою усмішка і позитивний настрій. У вас може з'явитися можливість втілити у реальність давні плани і задуми. Не соромтеся бути активними і рішучими, застосовувати свої організаторські здібності на практиці. Взаємини у колективі стануть ближчими і кращими. Вчіться не лише сумлінно працювати, а й повноцінно відпочивати. Якщо є можливість, вирушайте на море або хоча б на берег озера. Плавайте, засмагайте і розслабляйтеся.

Обов'язково відвідайте стоматолога. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям, то  серйозних проблем не буде, але зняти камені і пролікувати карієс, ймовірно, доведеться. Якщо ж ви трохи занедбали свої зуби - момент ідеальний для початку тривалого лікування.

На вас чекає успіх в особистому житті, але для цього потрібен час і ваше бажання. У вихідні вирушайте у романтичну подорож лише вдвох.

Ваші кошти зараз будуть необмеженими. На роботі відкриваються чудові перспективи. Ви отримаєте премію, на яку навіть не чекали, або додатковий прибуток. Грошима краще не смітити, однак, ви цілком можете дозволити собі купити те, що давно хотіли.

 

Стрілець

Цього тижня насолоджуйтеся, пливучи за течією, відпочивайте, мрійте і фантазуйте. Ви можете несподівано для себе опинитися в елітарному колі. Однак, не варто сліпо довіряти думці інших людей, прислухайтеся до власної інтуїції. Базу для міцного фундаменту майбутніх успіхів краще закладати самостійно, ні на кого не розраховуючи.

Вашим уразливим місцем може стати кишківник. Збільште кількість клітковини у раціоні - за рахунок овочів, висівок, які можна їсти за обідом або вечерею. Вибирайте просту їжу з мінімумом соусів і спецій, будьте обережними у кафе і ресторанах. Страви, приготовані на вашій кухні, для вас зараз значно безпечніші.

Особисте життя може заграти новими яскравими фарбами. У четвер вам необхідно все продумати, щоб організувати ідеальне побачення. Зараз закладається фундамент для важливих змін у стосунках з коханою людиною. Неділя - сприятливий день для зустрічей на природі.

У першій половині тижня бажана обережність у питаннях, пов'язаних з фінансами, насамперед, тих, які стосуються податків, страхування і кредитів. У понеділок або вівторок ймовірні привабливі пропозиції щодо роботи і фінансові надходження.

 

Козеріг

Ініціативність й активність можуть бути не на часі, особливо на початку тижня. У середу краще не планувати нічого серйозного. Якщо постане питання про понаднормову роботу, бажано не відмовлятися, але реально оцініть свої можливості. Четвер може обдарувати важливою інформацією. Ретельно стежте за розвитком ситуації на роботі, ймовірно, вас можуть підставити. Будьте особливо уважними при поводженні з документами.

Займіться профілактикою захворювань суглобів - зараз ви можете зробити багато для свого тіла і запобігти появі у найближчому майбутньому болю, хрускоту та інших неприємностей. Тим, хто має зайву вагу, необхідно почати боротьбу з нею. Позбавтеся шкідливих харчових звичок, почніть займатися лікувальною гімнастикою. Корисно їздити на велосипеді, плавати, ходити. Якщо ви любите «похрумтіти» пальцями - боріться з цією звичкою.

Ви ризикуєте втратити голову від пристрасті. Не варто ревнувати, докорами ви віддалите кохану людину від себе, а лагідне слово здатне творити дива.

Контролюйте сферу фінансів. Постарайтеся позбутися ілюзії, що у вас - все добре. Схоже, ви живете у борг. Краще обходити десятою дорогою дорогі магазини та ресторани.

 

Водолій

Цього тижня у вас з'являться непогані шанси у кар'єрній частині. Для цього необхідна сумлінність і пунктуальність. Не варто спізнюватися і перекладати свої обов'язки на інших. У вихідні не забудьте відвідати родичів, їм необхідна ваша увага. Зірки радять поїхати на дачу всією сім'єю.

Для вас зараз особливого значення набуватиме якість сну. Зручні ліжко, подушка і ковдра, приємна і комфортна постільна білизна - все це дуже важливо, і цьому необхідно приділити максимум уваги. Кватирку в приміщенні, де ви спите, намагайтеся тримати відчиненою. Дізнайтеся у близьких, чи ви не хропете.

Ваше кохання найближчим часом можуть підстерігати підводні камені. Романтична захопленість раптом зникне, і ви відчуєте холод і розчарування у стосунках.

У середині тижня можуть виникнути непередбачені фінансові ускладнення, тому будьте економними. На роботі можливі зміни. Утім, ви швидко знайдете спільну мову з керівництвом.

 

Риби

Тиждень обіцяє бути яскравим, якщо не за результатами вашої діяльності, то, як мінімум, за емоційним напруженням. Зараз - саме час забути про обридлі справи і вирушити на пошуки нових вражень. Особливо вдалим для цього днем може стати вівторок. У суботу бажано бути обачними і тактовними. У цей день небезпечно сваритися, потім буде вкрай важко досягти примирення.

Ви можете захворіти - і такий розвиток подій не буде бажаним. Багато що зараз - у ваших руках. Ваше самопочуття більш, ніж наполовину залежатиме від вашого настрою. Мобілізуйтеся. Не давайте собі «розкиснути». Звичайно, лише мобілізувавши силу волі, зі ситуацією, що склалася, ви не впораєтеся - необхідно відвідати лікаря, застосовувати потрібні ліки. Але, опустивши руки, ви довго не зможете повернутися до гармонійного стану душі.

Цього тижня у близьких стосунках важлива відкритість. І саме з нею у вас можуть бути проблеми. Чиїмись інтересами доведеться знехтувати. Або вам доведеться пересилювати себе, або ваша кохана людина зрозуміє, що ви від неї приховуєте щось важливе.

Матеріальне становище несподівано покращає. Вам можуть віддати старі борги або підвищити зарплату. Однак, будьте готовими багато і напружено працювати. Просто так успіху не досягають.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers