rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Портрет професії: банківський працівник

Ефективний банківський сектор, який є важливою складовою економічного базису країни, - це не лише система, техніка, програмне забезпечення, закони, а й люди, які у ньому працюють. День працівників банківської сфери України традиційно відзначається 20 травня.

До їхнього професійного свята експерти Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна склали портрет працівника банківської профсфери.

Title Title 

 

Нагадаємо, що сфера «Банки» входила до ТОП-10 за кількістю розміщених протягом 2017 року вакансій. Конкуренція у цій сфері впродовж усього 2017 року і на сьогодні тримається, у середньому, на рівні 1-2 людини на 1 вакантне місце (hh-індекс - співвідношення кількості резюме до кількості вакансій).

На даний момент на Міжнародному кадровому порталі hh.ua шукають роботу більше, ніж 35 тис. банківських працівників.

Також аналіз бази резюме hh.ua показав, що у банківському секторі України майже рівномірно представлені як чоловіки, так і жінки.

Якщо йдеться про вік, то молодих фахівців віком до 25 років - 5%. Понад половина пошукачів банківського сектора на порталі hh.ua належить до вікової категорії 26-35 років. Майже третина - віком 36-45 років. Пошукачів категорії 46+ - 9%.

Title Title 

 

Щодо освіти, то у переважній більшості пошукачі у цій сфері освічені (93% мають вищу освіту - бакалавр/спеціаліст/магістр) та досвідчені (70% мають досвід роботи понад 6 років). Серед навичок вони найчастіше вказують уміння працювати у команді, успішне проведення переговорів та організаторські здібності. А що стосується професійних умінь - акцентують увагу на пошуку нових клієнтів та управлінні персоналом.

У банківському секторі найпоширенішими спеціалізаціями на сьогодні є: «Бухгалтер», «Продаж фінансових продуктів», «Кредити», «Залучення клієнтів» та «Роздрібні кредити». Роботодавці також шукають фахівців у комерційні банки, молодих спеціалістів, які тільки починають свій кар'єрний шлях у банківському секторі, економістів, аналітиків та спеціалістів касового обслуговування, інкасації.

Дані були отримані в результаті аналізу бази вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua у травні 2017 року.

 

Джерело: «HeadHunter Україна»

Пробитися крізь асфальт. Як змінюється український експорт

Державні фінанси: прірва на горизонті

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers