rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ваші зусилля будуть винагороджені, а ідеї почнуть приносити чудові плоди. Ваш авторитет - на високому рівні, до вас будуть прислухатися і просити поради. Не зупиняйтеся на досягнутому і поступово починайте втілювати у життя інші грандіозні плани. Вдома вас можуть недооцінювати. Проведіть вихідні у дружній компанії, а там і рідня помітить ваші таланти.

Якомога більше спіть і, взагалі, лежіть. Дозволяйте своєму тілу, м'язам розслаблятися. Якщо ваше ліжко, подушка або ковдра здаються вам не дуже комфортними - постарайтеся замінити їх. Повноцінний відпочинок стане для вас гарантом доброго здоров'я.

У справах особистих краще взяти ініціативу в свої руки, інакше є небезпека залишитися без коханої людини. На початку тижня ви будете думати, чи згодиться вам порада вашого обранця. Робіть так, як підказує ваше серце.

Фінансові справи - не зовсім стабільні. Враховуйте це, якщо плануєте відпустку. Можлива конфліктна ситуація з керівництвом, особливо якщо ви не поспішали виконувати завдання або завершувати проект. У п'ятницю бажано не вплутуватися в авантюрні історії.

 

Телець

Виберіть для себе щось одне: спокій або боротьбу за власний авторитет. У першій половині тижня доведеться працювати більше, ніж вам хотілося б. Середа може стати досить продуктивним днем. Більш емоційно насиченою може бути друга половина тижня. Якщо новому партнеру потрібна ваша допомога, не відмовляйте, ви відкриваєте для себе нові перспективи. Без жалю розлучайтеся зі старим і рухайтеся вперед.

Спробуйте замислитися над харчуванням. Йдеться не тільки про зайву вагу - але і про достатню кількість вітамінів, мінералів, клітковини, які необхідні всьому організму; глюкози, без якої не працюватиме мозок. Складіть собі меню - й отримуйте задоволення від смачної їжі, що приносить вам користь.

Вас супроводжує успіх, але будьте обачними, ви можете потрапити у незручну ситуацію і дати привід для пліток. Ваша товариськість і дипломатичність позитивно позначаться на взаєминах з коханою людиною. Вихідні потішать романтичними зустрічами й авантюрними пригодами.

Цього тижня ви цілком здатні підготувати міцний фундамент для створення масивної будівлі власного добробуту. Тільки не давайте нездійсненних обіцянок і не обманюйте роботодавця щодо своєї кваліфікації і досвіду роботи.

 

Близнюки

Цього тижня ви будете схильними занурюватися у мрії. Якщо це покращує вам настрій, то чому б і ні. Тим більше, що ви не упустите шанс реалізувати задумане. Але перш ніж кидатися у вир рішучих дій, варто підготувати базу, порівняти плюси і мінуси. У вихідні варто відкласти героїчні подвиги, пов'язані з облаштуванням домівки, потіште себе спілкуванням із друзями.

Можливо, у вас з'явиться необхідність поборотися з набряками. Потрібно налагодити питний режим, споживати менше солі, застосовувати легке сечогінне. Майте на увазі - набряки можуть бути симптомом серйозного захворювання. Постарайтеся знайти час і пройти обстеження; особливу увагу рекомендовано приділити стану серця і нирок.

Ви досягли заповітної мети і підкорили серце коханої людини. У вівторок і середу вас можуть очікувати романтичні вечори з незабутніми враженнями, а у четвер краще помріяти на самоті. Настав час запланувати спільну відпустку.

Цього тижня фінансове становище стабілізується. У середу ймовірні фінансові надходження, інформацію про які краще зберегти у таємниці. Можливе отримання несподіваної винагороди наприкінці тижня. З'явиться шанс знайти нове джерело доходів, це буде вельми цікава для вас робота.

 

Рак

Цього тижня все приємне і позитивне шукатиме вас. Зайвою метушнею ви можете налякати успіх. Настає час позитивних змін. Ви навіть не помітите, як легко впораєтеся зі своїми професійними обов'язками. У другій половині тижня ймовірні поїздки, зустрічі з цікавими людьми і можливість поєднати приємне з корисним. У суботу якомога більше уваги приділіть сім'ї і близьким людям.

Якщо хочете поліпшити самопочуття - боріться з депресією. Якщо ви будете «киснути», то ситуація лише погіршиться. Більше гуляйте, займайтеся спортом, раніше прокидайтеся вранці. Приділяйте більше уваги своєму тілу, це знизить гостроту душевних переживань. Темна смуга незабаром закінчиться.

Кохання може опанувати всіма вашими таємними помислами і дещо сплутає ваші плани. Зате особисте життя не приноситиме нічого, крім задоволення. Ваші взаємини з постійним партнером будуть милими і невимушеними.

Понеділок і п'ятниця можуть бути найактивнішими днями тижня, але їхніми фінансовими результатами ви будете задоволені. У вівторок вірогідні значні фінансові надходження. Ви легко впораєтеся з будь-яким тестом або завданням.

 

Лев

Якщо ви намагаєтеся робити якомога краще, а виходить, як завжди, це - знак того, що ви не зовсім розумієте що, власне кажучи, робите. Поставте собі конкретну мету. У першій половині тижня - час для подорожей або прийняття гостей, зокрема, іноземних. У четвер не уникнути серйозної розмови з керівництвом. Вам доведеться захищати свою позицію. Ділові партнери можуть вимагати виконання замовлень. Імовірно, у суботу доведеться працювати, а в неділю вже зможете відпочивати з чистою совістю.

Головне для вас зараз - не допускати перенапруження. Спробуйте різні способи розслаблення - від медитації й ароматерапії до занять спортом і розфарбовування картинок. Ставтеся до себе дбайливо, не дозволяйте навантажувати вас роботою, яка занадто важка для вас. Не засиджуйтеся допізна - вам потрібно висипатися.

В очах коханої людини ви будете чарівником. Залишилося визначитися, добрим чи злим. Постарайтеся до четверга змінити стосунки у кращий бік, інакше багато що буде втрачено. Будьте ніжнішими й уважнішими.

Постарайтеся не викидати кошти на покупки, які вам не дуже і потрібні. Позбувшись тринькання, ви відчуєте себе цілком заможною людиною.

 

Діва

Настає час для мандрівок. Якщо на вас чекає ділова поїздка, ви отримаєте все, на що розраховували. У середу можна самим почати аргументовану розмову з керівництвом. У п'ятницю краще не призначати побачення, ви будете неуважними і ревнивими. Субота - чудовий день для відпочинку та інтелектуальних розваг. Вівторок буде одним з найбільш вдалих днів. У цей день вирішаться багато складних проблем. Будьте відкритими й уважними до інших.

Вам корисно побути романтичною персоною. Прогулюйтеся ввечері під зірками, бажано - з коханою людиною. Здійснюйте подвиги спортивного характеру, щоб продемонструвати красу і грацію. Якщо нема на кого витрачати романтичний запал, то просто ходіть більше пішки, краще мальовничими місцями.

Ви - на порозі серйозного вибору. Зніміть «рожеві окуляри». Дійсність вимагає від вас терпіння для подальшого розвитку ваших стосунків, якщо, звичайно, ви цього прагнете.

Намагайтеся максимально оптимально розподілити свій час і кошти. Схоже, керівництво хоче перевірити вашу службову запопадливість і лояльність. Тож покажіть ваші найкращі риси. У другій половині тижня ймовірні фінансові надходження.

 

Терези

Якщо ви щиро зацікавлені у кар'єрному зростанні, то є сенс саме цього тижня звернутися за сприянням до своїх покровителів. Ваша миролюбність згладить усі гострі моменти на роботі. У четвер не бажано вирішувати фінансові питання, це може призвести до непорозуміння. У суботу стежте за тим, щоб ваші інтонації були м'якими, постарайтеся не підвищувати голос під час спілкування у родині. Ваші близькі будуть особливо вразливими.

Вам зараз необхідні фізичні вправи, але навантаження повинно бути розраховане дуже точно. Якщо ви займаєтеся у спортзалі - зверніться до інструктора, обговоріть з ним комплекс, який виконуєте, і дійте, опираючись на рекомендації фахівця. Тим, хто тренується самостійно, варто дуже уважно прислухатися до свого тіла і діяти так, як підказує організм.

Проаналізуйте свої численні романтичні захоплення і не біжіть за трьома зайцями. Прислухайтеся до своєї інтуїції і виберіть найдостойнішого. Інакше ризикуєте потрапити у незручне становище.

У бізнесі справи можуть бути досить заплутаними, можливі численні перевірки, а також інтриги у вас за спиною. Відсутність фінансових проблем дозволить придбати бажане і потішити близьких подарунками.

 

Скорпіон

Хто сказав, що чудес не буває? Дозвольте їм увійти у ваше життя, більше цього тижня від вас нічого не потрібно. Ваше здоров'я вас потішить. Ви будете сповнені енергії і віри у себе, тому впораєтеся з будь-чим, навіть найважчою роботою, і заслужите премію та похвалу керівництва. У другій половині тижня не бійтеся продемонструвати здоровий скептицизм. У вихідні ви відчуєте бажання вирушити у подорож.

Ваше самопочуття буде досить стабільним, що особливо добре для тих представників знака, які здорові і сповнені енергії. Можливі травми. Якщо ви дотримуєтеся правил техніки безпеки, нічого страшного не трапиться. А ось тим, хто хворіє, може бути не солодко. Проте, не втрачайте надію. Необхідно дотримуватись рекомендацій лікаря - тоді вам обов'язково стане краще.

Початок тижня - досить безхмарний, постарайтеся провести більше часу поруч із коханою людиною. У четвер потіште одне одного приємними подарунками. П'ятниця буде вдалою для зустрічей і побачень.

Досить важливий тиждень у фінансовому плані. У понеділок з'явиться можливість поліпшити своє становище. Ваші творчі ініціативи і високу працездатність оцінять і випишуть премію. У другій половині тижня може з'явитися нове джерело доходу.

 

Стрілець

У понеділок ваша інтуїція повинна підказати, де ховається ключ від проблеми, яку практично неможливо вирішити. Середу ви проведете у пошуках додаткового заробітку і досягнете успіху в цьому. Чекайте на прибуток. Доля знайде спосіб вас здивувати. У п'ятницю не беріть близько до серця те, що говорять інші.

Зараз ви - уразливі перед інфекціями. Вам треба зміцнити імунітет. Намагайтеся більше гуляти - вам корисне свіже повітря - їжте овочі, фрукти, зелень. Уникайте місць великого скупчення народу. Якщо є вибір - пройтися пішки чи скористатися транспортом - ідіть пішки.

Будьте щирими і доброзичливими. А якщо ви - не в настрої, краще сховайтеся від усіх, побудьте на самоті і з'явіться, коли ситуація покращиться. Поділіться з коханою людиною радістю, але не перекладайте на неї свої проблеми.

Відмовтеся від усього, що викликає хоч найменший сумнів. У вас буде винятковий нюх на фінансовий підступ. З боку керівництва можуть надійти цікаві пропозиції. Тиждень обіцяє потішити підвищенням на роботі. У четвер ймовірні фінансові надходження.

 

Козеріг

Цього тижня не намагайтеся боротися з обставинами. Просто пливіть за течією. У четвер не плануйте довготермінових справ, пов'язаних з нерухомістю. Розмовляючи з колегами, переконайтеся, що вас правильно розуміють. Це допоможе уникнути труднощів у майбутньому. У неділю не варто впиратися і захищати свою позицію. Прислухайтеся до близьких людей, їхня критика - з найкращих спонукань.

Попрацюйте над своїм харчуванням. Почитайте щось про здоровий раціон і почніть використовувати отримані знання у повсякденному житті. Літо ще не почалося - тож опускати руки не варто; у вас ще буде можливість показати оновлений образ.

На початку тижня відчуття самотності може пригнічувати і дратувати вас. Але в середу нове знайомство може змінити цю ситуацію. Не чиніть опір пориванням вашої пристрасної натури. Але і не намагайтеся затьмарити своїм світлом кохану людину, цим ви зведете до нуля всі ваші зусилля.

Фінансові питання вирішуйте самостійно. У суботу краще позбутися старих боргів, щоб уникнути непорозумінь. Вчасно платіть відсотки за кредитами. У вівторок - велика небезпека обману і фінансових втрат.

 

Водолій

Цього тижня вам, схоже, доведеться знач­но обмежити ко­ло спілкування, інакше ви втомитеся від лю­дей. Для підтримки дружніх взаємин краще вибрати інший час. Якщо вже відволікатися від своїх справ - то лише тоді, якщо допомога потрібна справжньому другові й у нелегкій проблемі. Вам доведеться казати колегам не дуже приємні речі, але це - краще, ніж брехати. Неділя потішить новими враженнями.

Цього тижня ваш ворог - вода. Безперечно, варто подбати про те, щоб не промочити ноги, не змокнути і не застудитися згодом; не напитися, будучи розігрітим, холодної води; зрештою, не впасти в якусь водойму. Каструлі з окропом теж варто остерігатися.

Можлива розлука з коханою людиною. Розставання можна уникнути, якщо ви ризикнете поїхати разом зі своїм обранцем. Зараз - не час для походів наліво. Є ризик, що ваші таємниці розкриються.

У середу краще не вирішувати фінансові проблеми. Цим ви лише ускладните ситуацію. У четвер не варто погоджуватися на привабливі пропозиції і легкі гроші - велика ймовірність розчарування. У п'ятницю можливі незначні фінансові надходження.

 

Риби

Тиждень може бути досить успішним, якщо ви не поспішатимете і не будете занадто наполегливими. Ви відчуватимете приплив сил та енергії, підвищиться ваша працездатність. Спробуйте максимально використати цей час. Починайте нові проекти і стосунки. Важливо рухатися вперед. Інакше ваше життя перетвориться на нудне, стояче болото.

У вас в голові багато нових планів, задумок, проектів - і вам здається, що ви це все зможете здійснити. Але чи досить у вас сил, енергії, здоров'я на все? Деякі ваші ідеї було б непогано обговорити з вашими лікарем і тренером - якщо ви займаєтеся під керівництвом інструктора. Можливо, доведеться внести у них якісь корективи, а від чогось відмовитися повністю.

У вашої пари протягом усього тижня можливі бурхливі сварки і примирення. Це зробить ваше особисте життя ще більш насиченим. Тільки не упустіть ту межу пристойності, перед якою необхідно зупинитися. Субота - вельми вдалий день для остаточного примирення.

Наступний тиждень - досить сприятливий у фінансовому плані. Винятком може бути лише середа, коли необхідно бути обережним з коштами й утримуватися від фінансових операцій. У четвер або п'ятницю на вас чекає важлива нарада у керівництва, потрібно показати себе з найкращого боку.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers