rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня постарайтеся бути одночасно ввічливими і наполегливими. Така схема поведінки буде шляхом до успіху і в професійній сфері, і в особистому житті. Не варто перебільшувати, описуючи свої можливості. Краще трохи занизити вимоги до себе, так ви зможете врятуватися від розчарувань. У п'ятницю майже всі справи вдаватимуться легко.

Добре було б влаштувати собі відпустку або хоча б якось уникнути перевтоми. Лягайте швидше спати. Навіть якщо заради того, щоб добре виспатися, вам доведеться серйозно змінити свій режим і відмовитися від якихось планів.

Оновлення вашого іміджу призведе до блискавичного позитивного результату, з'являться всі шанси для початку бурхливого роману. Можливо, коханій людині потрібна буде ваша допомога у реалізації її творчих ідей.

Фінансове становище - стабільне, можна трохи зменшити темп роботи, аби уникнути перевантажень. Розслабтеся на вихідні. Хоча можуть надійти цікаві пропозиції від ділових партнерів. Вірогідні вдалі переговори стосовно кредитів.

 

Телець

Цього тижня ваші зібраність і дотепність будуть позитивно впливати на інших. Якщо ви не розгубитеся у незвичайній ситуації, то вам загрожує романтичне знайомство. Встановіть чіткий ритм роботи і неухильно дотримуйтеся його. У четвер з'явиться шанс значно зміцнити свій авторитет. Вирішуйте проблеми, коли вони виникають, не витрачаючи зайві сили на критику і жалість до себе. У неділю активний відпочинок дозволить відновити сили.

Ви можете істотно поліпшити своє самопочуття, але для цього вам необхідний правильний настрій. Тільки ті, котрі готові серйозно працювати, відмовляти собі у чомусь і до чогось себе примушувати, отримають дуже позитивні результати. Якщо будете лінуватися - нічого поганого не станеться, але і на щось хороше розраховувати не доведеться.

Любовні інтриги будуть розвиватися дуже успішно. Найголовніше - не зруйнувати стосунки, які тільки зароджуються. Можливо, запланована зустріч у будні не відбудеться, проте у вихідні ви чудово відпочинете вдвох.

Схоже, на роботі назрівають зміни і спроби поділити владу. Намагайтеся зберігати спокій і нейтралітет. Вівторок - не найкращий день для великих покупок. У середу можливі певні фінансові проблеми. Заплановані покупки будуть вдалими у суботу.

 

Близнюки

Наступний тиждень - чудовий час для творчої роботи і цікавих знайомств. Ви зможете продемонструвати свої ділові здібності, підкріпивши їх поінформованістю і надійними зв'язками. Не перестарайтеся, взявши ініціативу в свої руки. У четвер імовірні різкі зміни настрою, проте все завершиться на позитивній ноті. Вівторок - вдалий день для початку нового проекту.

Цього тижня вам треба звернути особливу увагу на продукти, багаті залізом. Спробуйте долучити до свого раціону артишоки, листові овочі - крім заліза, ви отримаєте клітковину і вітаміни. Десерт замініть сухофруктами - вам підійдуть сливи, інжир, абрикоси і родзинки. Корисні горіхи, але вони - досить калорійні.

Взаємини з коханою людиною виходять на перший план. Спільні справи і поїздки принесуть вам обом величезне задоволення. У неділю можливі цікаві зустрічі з друзями.

Ви можете нервувати через невирішені фінансові питання, але все владнається якнайкраще. У вас з'явиться творчий підробіток, який дозволить реалізувати давні ідеї. Зараз цілком доречно поспілкуватися з керівництвом стосовно збільшення зарплати. У середині тижня на вас може очікувати премія за хорошу роботу.

 

Рак

Настав час позбуватися шкідливих звичок, якщо такі у вас є. Сприятливий час для важливих кар'єрних починань. Перед вами стоїть цікаве завдання, необхідно вибрати засоби й оптимальний темп. Але покладатися доведеться лише на свої сили. Зараз - час відточування майстерності. У вихідні домашні справи вимагатимуть уваги, але постарайтеся не звалювати всі проблеми на себе.

Вам треба бути уважними й обережними, якщо ви піднімаєтеся вгору, намагаєтеся підкорити гірську вершину або спускаєтеся, долаєте якісь перешкоди. Цього тижня для вас - збільшена ймовірність отримати серйозні порізи і забої; ймовірні й переломи. Там, де це можливо, надавайте перевагу витягам і ліфтам. Користуйтеся транспортом, навіть якщо зазвичай ходите пішки. Порівняно з аеробними тренуваннями надайте перевагу силовим.

Вам краще уникати випадкових знайомств, спілкуйтеся з постійним партнером. У стосунках із коханою людиною пануватиме повна гармонія і порозуміння. П'ятниця і субота - вдалі для побачень.

Тиждень - нестабільний у фінансовому плані, але незабаром ви отримаєте прибуток, не кажучи про безцінний досвід. Ваша кваліфікація підвищиться, і це позначиться на зарплаті. Друга половина тижня буде спокійнішою, ніж перша.

 

Лев

Тиждень промайне спокійно. Постарайтеся не змінювати хід подій, оскільки можна збити загальний темп. У першій половині тижня з'явиться можливість зміцнити свої позиції, вас можуть підвищити на посаді. Починаючи з п'ятниці, постарайтеся приділяти більше уваги вирішенню особистих невідкладних проблем. Тільки не беріться всіх виховувати, необережно сказане слово здатне спричинити конфлікт у родині.

Цього тижня для вас - підвищений ризик отруїтися або заробити якісь інші проблеми з травленням. Продукти і страви, які ви будете вживати, повинні бути винятково свіжими; бажано мінімізувати кількість спецій і приправ. Готувати краще самостійно. Дуже ретельно мийте фрукти та овочі.

Зайнятість на роботі, невідкладні справи, поспіх і метушня майже не залишать часу для особистого життя. Це може викликати невдоволення коханої людини. Постарайтеся їй усе пояснити і заповнити цю прогалину у вихідні.

У середині тижня вам можуть повернути старий борг. У середу можливі нові фінансові надходження. Ймовірні й певні проблеми з бізнес-партнерами. Порозумітися буде складно. Субота і неділя - сприятливі для великих придбань.

 

Діва

Ви зараз - на сторожі справедливості і закликаєте винних до відповідальності. Постарайтеся не спокушатися обіцянками з фальшивою начинкою, недоброзичливці намагатимуться ставити вам палиці в колеса. Не варто сумніватися у власних силах, це може стати причиною невдач. У середу і четвер інтенсивність вашої роботи буде прямо пропорційна винагороді. У вихідні можете розраховувати на допомогу друзів і родичів. І самі уважніше ставтеся до близьких людей.

Беріть на себе лише те навантаження, яке ви в змозі витримати. Це стосується як тіла, так і психіки. Відмовтеся від участі у вирішенні чужих проблем, не перевантажуйте себе неактуальними турботами. Не шукайте пригод - вони і самі не проти вас знайти.

Подивіться на ситуацію, що склалася, збоку. Тільки так ви зрозумієте, у чому помилялися, і як це можна буде виправити. У четвер постарайтеся не критикувати кохану людину. Краще домовитися і знайти компроміс.

З огляду на інтереси колег, не забувайте і про свої заслуги, інакше є можливість в середу і четвер залишитися без грошей з почуття солідарності. А цього тижня кошти вам згодяться. І насамперед - на дітей.

 

Терези

Демонструючи мудрість і стриманість, ви успішно впораєтеся зі складною ситуацією на роботі. Намагайтеся уникати глобальних справ. Менші, але більш реальні завдання будуть вирішені швидше. Не дозволяйте емоціям брати вас у полон, почуття можуть змусити піти на невиправданий ризик. У вівторок бажано не обговорювати серйозні справи з керівництвом. У четвер можливе підписання важливих договорів. Субота - чудовий день для прогулянок на природі. Дрібний ремонт вдома принесе задоволення, а невеликі покупки будуть вигідними.

Цього тижня ви, найімовірніше, перебуватимете у піднесеному настрої. І надалі тіште себе позитивними враженнями та приємними подарунками, адже посмішка - це вітамін і антидепресант «в одному флаконі». Намагайтеся більше гуляти - а ось із заняттями спортом потрібно бути обережнішими. Інтенсивні тренування вам зараз не рекомендовані.

Ви можете опинитися на роздоріжжі вибору між свободою і зручністю. Ситуація - досить серйозна, краще все обміркувати й проаналізувати свої почуття. Можливо, це зовсім і не кохання.

У п'ятницю справи, пов'язані з нерухомістю, можуть просунутися у позитивний бік. Зараз - не час змінювати роботу. У понеділок будьте особливо обережними з фінансовими обіцянками, їх буде непросто виконати.

 

Скорпіон

Вдалий тиждень для здійснення задуманих планів. Не підпускайте до себе лінь і роздратування, позитивний настрій принесе успіх. Постарайтеся повернутися обличчям до своїх підсвідомих страхів, почніть шлях до їх подолання. Ви відчуєте, як на душі стає легко. На роботі можливі зміни на краще, ви відчуєте себе цінним співробітником, вам можуть збільшити зарплату.

Тиждень - ідеальний для того, щоб навести вдома порядок. Ви відразу відчуєте, що вам стало легше дихати, міцніше спати, настрій став піднесеним, а самопочуття покращилося. У вас може бути алергія на сильні засоби побутової хімії - використовуйте рукавички і пов'язку на обличчя, щоб захистити себе.

В особистому житті вам пасуватиме великодушність. Просто смішно влаштовувати проблему з дрібниць, а великих приводів для смутку ці дні не принесуть. У п'ятницю влаштуйте свято - запросіть близьку вам людину на романтичну вечерю. І ви станете ще ближчими.

Вас потішить стабілізація становища у фінансовій сфері - за рахунок збільшення зарплати або виникнення додаткових джерел доходу. Ви зумієте показати керівництву свої найкращі ділові риси. У п'ятницю можливі великі фінансові надходження.

 

Стрілець

На початку тижня ви легко подолаєте всі можливі розбіжності з бізнес-партнерами і влаштуєте все так, як вам зручно. У п'ятницю варто подумати над раціональним використанням свого бюджету. Не залазьте у борги і кредити. У вихідні вам, найімовірніше, захочеться всюди зробити порядок і створити затишок. У понеділок не варто нічого купувати, ваш смак може підвести вас. У вівторок будьте обережними і не вірте обіцянкам.

Цього тижня особливу користь принесе гімнастика. Не обмежуйтеся виконанням традиційних комплексів усім відомих вправ. Як щодо гімнастики для обличчя?

Ви повинні відчувати впевненість у своїх силах, лише тоді ви зможете зачарувати або підкорити свого обранця. Боріться з власними ревнощами. Дрібниці, через які ви можете розлютитися, навіть не варті вашої уваги.

Доходи залишаться середніми. Ви зумієте непогано заробити, якщо не будете лінуватися. Доведеться докласти додаткових зусиль, щоб досягти успіху.

 

Козеріг

Настає світла смуга, нарешті вдасться ус­піш­но вирішити старі проблеми і зайнятися чимось новим. Саме час позбутися і старих звичок, які завдавали вам клопоту. Понеділок - один із найсприятливіших днів для спілкування, ви будете буквально вражати своїм розумом та інтуїцією і заодно дізнаєтесь багато корисного. Наприкінці тижня побудьте у тиші, можливо, навіть на самоті.

Тиждень - ідеальний для тих, хто хоче змінити свої підходи до харчування, скорегувати раціон і прийняти рішення на користь здорової їжі. Головне - не починайте занадто різко. Уникайте стресу - інакше ваш організм почне чинити опір нововведенням. Було б непогано проконсультуватися з дієтологом.

Ваша душа хоче оновлення почуттів. Ви підсвідомо мрієте про сильні емоції. Тільки не перетворюйте особисте життя в ілюзорні фантазії, далекі від реального світу. Нове знайомство не гарантує вам любові і пристрасті.

У тонкощах фінансової ситуації можуть зорієнтуватися тільки професіонали, а якщо ви таким не є, краще за неї не братися. Зараз - не час для початку ремонту або покупки автомобіля у кредит.

 

Водолій

У вас може виникнути відчуття, що від вас занадто багато вимагають і занадто мало дають. Однак, не варто шкодувати себе. Все це - досвід, який вам згодиться. У першій половині тижня вам доведеться виконувати свої професійні обов'язки, долаючи таємний опір колективу. Бажано не доводити суперечки до конфліктної ситуації. У п'ятницю ви можете знайти компромісне рішення спільно з керівництвом, проте у майбутньому можливі зміни.

Для представників вашого знака особливе значення має сніданок. Починайте свій день з тарілки вівсяної каші зі жменею горіхів або ягід, можна з ложкою меду або варення. Додайте до цього свій улюблений напій. Якщо вибираєте апельсиновий сік - чудово, він зарядить вас бадьорістю, нехай і не до самого вечора, але до обіду точно.

Ви чудово виглядаєте, і, зовсім цього не помічаючи, даєте привід для ревнощів коханій людині. Будьте з нею ніжнішими, влаштуйте романтичний вечір, можна поїхати за межі міста, насолодитися присутністю одне одного, й усі її підозри вичерпають себе. У вихідні уникайте розмов про родичів, вони можуть вас посварити.

Постарайтеся бути уважнішими, на вас, схоже, чекають досить напружені ділові поїздки. У середу і четвер не варто загострювати взаємини з керівництвом, постарайтеся не спізнюватися на роботу.

 

Риби

Бажано цього тижня не вдаватися до самокритики. Середа - один із найуспішніших днів тижня, якщо ви знаєте, що хочете досягти. У четвер можливе розчарування в особистому житті. Ви можете зрозуміти, що вам брехали. Однак, коли зачиняються одні двері, відчиняються інші. Неофіційні зустрічі в суботу дозволять знайти нові можливості.

Постарайтеся зменшити кількість солодкого у своєму раціоні. Так, смачне - джерело радості, але чому б не пошукати й інші задоволення? Наприклад, підіть у кіно або театр - тільки налаштуйтеся на отримання естетичного задоволення й стримайтеся від відвідування кав'ярні зі смаколиками.

Вам необхідно набратися терпіння, бути мудрими і розважливими. Постарайтеся зосередити всю свою увагу на емоційних станах, адже досить один раз зірватися, і ви можете втратити кохану людину.

Фінансові надходження - незначні, але стабільні. У першій половині тижня будьте уважними і не спокушайтеся на авантюрні пропозиції, будьте обережнішими з чужими грошима і паперами. У вівторок вам, схоже, доведеться готувати звіт про виконану роботу. Четвер - оптимальний день для покупок, а ось на суботу придбання краще не планувати.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers