rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Українські розробники показали «електросмарт» Kugel

Після появи в мережі першого зображення компактного міського електрокара Kugel журналісти «Авто24» взяли інтерв'ю у розробника моделі Андрія Джазовського, творця вітчизняного суперкара Hymera.

За словами Джазовського, автомобіль Kugel - це компактний (лише 2,7 м в довжину) міський електромобіль, який буде вироблятись у місті Малага (Іспанія). На нього вже є замовлення від влади Монако, а також від українського екопоселення під Борисполем.

  Title

Дизайн електромобіля Kugel розробив Dejan Hristov. Завдяки кулястому кузову машина істотно відрізняється від теперішніх конкурентів. Автомобіль виконаний у двох варіантах - тримісному і шестимісному. Місце водія в Kugel розташоване посередині, двоє пасажирів переднього ряду розміщені трохи позаду.

Кузов новинки зроблений зі склопластику, що дозволяє виготовляти його дрібносерійно на невеликому підприємстві, а не на автозаводі. Передбачені спеціальні модифікації для служб постачання.

Мінікар Kugel буде виготовлятись тільки з електричною силовою установкою. На сьогодні машина приводиться в рух 3,3-кіловатним електродвигуном, крутний момент якого становить 130 Нм. Запас ходу може коливатися від 180 до 220 км (з опціональним зарядним пристроєм), а повний заряд батарея отримує за 20 хвилин.

Title  

На даху Kugel розміщені сонячні батареї, які в денний час здатні забезпечувати роботу кліматичної системи. Габарити тримісної моделі - 2,7 м в довжину, 1,55 в ширину і 1,56 у висоту, колісна база складає 1867 мм. Авто може взяти на борт 250 кг.

Вартість електромобіля на момент початку продажів влітку 2018 року складе від 9500 євро.

Джерело: Авто24

 

Як навчитись кермувати вантажним автомобілем

6 компактних кросоверів, яким немає рівних

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers