rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Жінки з 20 країн світу зібрались у столиці України, щоб обговорити перспективи ведення бізнесу

ГО «Міжнародна дипломатична рада в Україні», яку очолює Вікторія Ліснича, виступила дипломатичним партнером ІІ Міжнародного форуму «БізнесWOMAN-2018», який нещодавно відбувся у місті Київ, в Українському домі.

Метою форуму було об'єднання успішних жінок різних рангів, посад, статусів, сфер для обміну досвідом та встановлення комунікаційних містків для подальшої співпраці. До заходу долучилось близько 1000 жінок із 20 країн світу.

Було проведено дві панельні дискусії на теми: «Вплив міжнародної дипломатії та політики на розвиток України» та «Кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та за кордоном».

У першій секції зустрілись: Ярослава Хортяні - депутат Європарламенту, 1-й заступник президента СКУ (Угорщина), Вікторія Ліснича - президент ГО «Міжнародна дипломатична рада в Україні», Ірина Верещук - президент Міжнародного центру балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик, Раїса Панасюк - урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю КМУ. Вони розповіли про власний досвід, реалізовані проекти, навики, які стали їм у пригоді, і відповіли на запитання учасниць форуму.

«Для мене честь бути ексклюзивним партнером такого прекрасного форуму, де сьогодні об'єднались жінки з більше, ніж 20 країн світу.

За останній час у нас були зустрічі з дуже високоповажними політиками, дипломатами і жінками. І скажу, що у нас є дуже велика підтримка у світі. Ми можемо розраховувати на світ. А це багато про що свідчить. Сьогодні ми зібрали найкращі проекти жінок в Україні.

І ці найкращі жінки будуть з нами їхати в Європарламент на стажування. Я вважаю, що ми повинні починати зі своєї країни. Вона для нас - найкраща. Це - наша батьківщина. Але те, що нас сприймає світ, поважає жінку, українського дипломата і політика, - це свідчить дуже про багато що» - прокоментувала співпрацю з Міжнародним форумом «БізнесWOMAN-2018» Вікторія Ліснича.

У другій секції спікери форуму розповіли про реалізовані жіночі практики бізнесу, продемонстрували шляхи отримання результату на власному прикладі і розповіли, до яких проектів можна і варто приєднуватись зараз.

Досвідом ділились: Ольга Трофімцева - заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції, Аліна Скоморохова - директор спеціалізованого металургійного переробного підприємства ТОВ «Тін Імпекс», Лариса Дахно - засновник і керівник стоматологічної клініки доктора Дахно, Юля Жовтяк - заступник голови Державної служби зайнятості, Вероніка Марчук - президент «Міжнародної Амбасади жінок-підприємниць».

  Title

Службою зайнятості був організований міжнародний ярмарок вакансій на високі посади. Такий захід реалізовувався вперше в Україні. Учасниці форуму мали можливість знайти нових партнерів чи роботодавців, домовитись про експорт за кордон. А також насолодитись виставкою продукту бізнес-проектів, які презентували жінки з різних куточків України.

Як і очікувалось, ця подія стала унікальною платформою, яка об'єднала бізнесову спільноту жінок для діалогу про нові стратегії розвитку бізнесу та шляхи і механізми залучення інвестицій і налагодження співробітництва».

Форум тривав більше, ніж 8 годин і охопив багато важливих та актуальних тем і завдань, які стоять перед українцями в найближчому майбутньому.

Сподіваємось, що таких унікальних майданчиків для співпраці жінок-лідерок стане більше, а подібні заходи стануть важливою віхою для співпраці бізнесу та влади.

Організатором ІІ Міжнародного форуму «БізнесWOMAN-2018» виступив журнал «БізнесWOMAN».

Львів гідно вшанував знаного канадійця-благодійника

Свято «Мій оберіг – це родина моя» у Рідній школі міста Детройт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers