rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня вам доведеться  сконцентруватися, щоб довести до кінця важливу справу. Згодяться стійкість, завзятість і, бажано, невразливість. Друзі засиплють вас порадами діаметрально протилежного характеру. Вислухати їх можна - раптом прослизне і слушна думка. Будьте відкритими для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими. Можуть активізуватися закордонні контакти. У п'ятницю бажано критично оцінювати свої дії і слова.

У найближчі дні варто дотримуватися легкої збалансованої дієти. Жирні м'ясо і рибу викиньте з раціону - після них ви будете почуватися не дуже добре. Варто бути обережними з алкоголем і молочною продукцією. Фрукти та овочі їжте - але краще маленькими порціями. І обов'язково добре мийте їх.

На особисте життя у вас може залишитися зовсім небагато часу. Але найкраще - повністю присвятіть його коханій людині. У подарунок отримаєте чудові миті життя. Четвер - вдалий для зустрічей і романтичних побачень.

Можливі непередбачені витрати у першій половині тижня, які можуть знищити значну частину фінансових ресурсів. У середу можете розраховувати на підтримку друзів і близьких. Четвер принесе вам успіх у професійній сфері, якщо підійдете до справи з ентузіазмом.

 

Телець

Вітер змін цього тижня буде досить сильним. Зненацька ви можете повністю змінити і місце, і спосіб життя. У таке дні добре починати життя з чистого аркуша, проте чи потрібно вам це? Найбільш безпечним рішенням буде поїхати у відпустку, але неодмінно туди, де ви жодного разу ще не були. Однак, будьте уважними і постарайтеся не піддаватися на провокації, ретельно перевіряйте всі факти. У неділю бажано влаштувати день пасивного відпочинку.

Вам треба бути обачнішими під час відвідування басейнів, саун та салонів краси - існує підвищений ризик підхопити якусь інфекцію. Суворо дотримуйтесь правил гігієни, а на косметичні процедури краще взагалі не ходити.

Початок тижня обіцяє бути напруженим, часу для зустрічей практично не буде. Проте, друга половина тижня змінить ситуацію у протилежний бік. Протягом вихідних на вас очікують приємні побачення.

Середа обіцяє принести істотний прибуток, тільки потрібно бути уважними при заповненні документів. У п'ятницю швидше завершіть усі справи і підіть з роботи якомога раніше. У понеділок ймовірні фінансові надходження, які можна вдало витратити на найнеобхідніше.

 

Близнюки

Ви зараз - у центрі уваги Фортуни. Правильний підхід до справи і впевненість у своїх силах забезпечать вам успіх. Закінчивши один проект, саме час взятися за щось іще. Вірогідні творчі осяяння, прислухайтеся до своєї інтуїції. Ваше красномовство буде органічно поєднуватися з чарівністю. Проведіть вихідні на природі. Вдалими будуть поїздки і подорожі, вам вдасться отримати чимало яскравих вражень, витративши не надто багато коштів.

Ваш організм зараз - дуже виснажений, він може досить сильно реагувати на будь-яку зміну навколишнього середовища, а також на харчування. З одного боку, вам треба берегтися - раптово може погіршитися самопочуття і ви можете серйозно захворіти. З іншого - саме у ці дні вам буде простіше позбутися поганих звичок і прищепити собі хороші. Прислухайтесь до сигналів свого тіла.

Насолоджуйтесь тим, що вас люблять і розуміють. І самі потурбуйтеся про свого обранця. Тоді зірки обіцяють повну гармонію, ніжність і пристрасть.

Тиждень - стабільний у фінансовому плані. Якщо ви докладете зусиль і підійдете до справи з душею і ентузіазмом, то швидко побачите позитивний результат. Ваш авторитет зміцниться.

 

Рак

Тиждень обіцяє бути досить напруженим, доведеться вирішувати невідкладні проблеми, можлива надмірна завантаженість на роботі. Натомість, це подарує вам фінансовий успіх і впевненість у своїх силах. У середині тижня можуть виринути проблеми з минулого, без вирішення яких не буде просування вперед. У вихідні буде шанс творчо і продуктивно реалізувати свої задуми.

Вашої уваги може вимагати серцево-судинна система. Якщо хочете уникнути проблем - намагайтеся мінімізувати кількість стресів у вашому житті. Фізичні навантаження - необхідні, але лише помірні; для вас зараз ідеальними є ходьба і плавання. У раціон додайте продукти, що містять Омега-3 жирні кислоти - жирну рибу, рослинні олії, горіхи і насіння.

Схоже, вас будуть підстерігати спокуси. Зокрема, спокуса захопитись чимось забороненим може бути практично нездоланною. Але якщо у вас з'явиться бажання полоскотати нерви коханій людині, то будьте обережними, є ризик взагалі втратити все. Бажано піти на розумний компроміс.

Чим менше поспіху і емоцій, тим стабільнішою буде ваша матеріальна база. Ви отримаєте вигідні пропозиції. У четвер ймовірні фінансові надходження і навіть додатковий прибуток.

 

Лев

Остерігайтеся занадто привабливих пропозицій. Суперечки з керівництвом принесуть лише розчарування. Є шанс, що, доклавши певних зусиль, ви досягнете підвищення на роботі. Залиште достатньо часу для сім'ї, родичів і вирішення фінансових проблем. На вас чекає порозуміння у взаєминах із близькими.

Ваше здоров'я може вимагати від вас уваги. Приділіть собі достатньо часу - відмовки спрацювати не повинні. Не можна сказати, що ситуація зараз - критична або небезпечна, але її не можна запускати. Ваша головна справа - ваше здоров'я, ваш найкращий друг - ви самі.

Ви цілком можете бути щасливими і коханими, якщо все не зіпсуєте ревнощами. Ваші подорожі наприкінці тижня буде супроводжувати успіх і підтримка. Є шанс повернути старі стосунки, можлива зустріч із колишнім коханням.

На роботі можливі зміни, вам доведеться пристосовуватися до нових вимог або змінювати стиль керівництва. Проблем з фінансами не буде. Ви зможете побалувати домашніх або придбати щось приємне собі. Хороший день для серйозних фінансових операцій - п'ятниця, але треба дуже чітко уявляти собі, що ви робите і що плануєте отримати.

 

Діва

Настає сприятливий період для просування кар'єрними сходами. Доведеться активно діяти, незважаючи ні на що, навіть на те, що це загрожує порушити усталений порядок речей. Уникайте бурхливих переживань. У середу люди довкола вас будуть налаштовані прихильно і підтримають багато ваших ідей. Всі справи та питання, пов'язані з таємницями та інформацією, постарайтеся завершити до суботи.

Для вас зараз вкрай важливо повноцінно харчуватися. Представникам знака, які піклуються про фігуру, потрібно не зменшувати кількість прийомів їжі, а попрацювати над розміром порції, а також над якістю їжі, яка потрапляє на стіл. Надавайте перевагу нежирному м'ясу, овочам, кашам.

Менше амбіцій і демонстрації гіпертрофованого почуття власної гідності. Пам'ятайте, що фортуна - мінлива. Проаналізуйте свої почуття, фальшиве відчуття переваги і невгамовна жага нових відчуттів у коханні можуть ускладнити ситуацію на особистому фронті.

Цього тижня краще не ризикувати фінансами, насамперед, чужими. Шанси на успіх - не такі великі, як видаються. У четвер готуйтеся виступати на важливій нараді. У суботу придбайте щось новеньке своїм рідним.

 

Терези

Тиждень - сприятливий для укладання договорів та проведення переговорів. Саме час освоїти щось нове, записатися на мовні курси або в автошколу. Не відмовляйтеся від несподіваних відряджень, вони принесуть не тільки кошти, але і допоможуть розширити коло своїх знайомств. Атмосфера у колективі сприятиме відвертим розмовам і налагодженню дружніх стосунків. Проте, краще не поєднувати роботу й особисте життя.

Ви зараз - не у найкращій формі, як фізичній, так і моральній. Якщо ви погано спите, порушена концентрація уваги, вам постійно сумно або нудно - настав час вживати найактивніших заходів. Щодня гуляйте - хоча б годину; вам необхідні сонце, свіже повітря, рух. Спати лягайте не пізніше, ніж об одинадцятій вечора. Потіште себе приємним подарунком, це - важлива частина «лікування».

Цього тижня не варто завзято захищати свободу, тим більше, що на неї ніхто особливо і не зазіхав. Обов'язково проведіть разом вечір понеділка і суботи, постарайтеся щиро вислухати і зрозуміти одне одного. Тоді всі розбіжності можна буде легко здолати.

Ваші запити можуть не збігатися з реальною ситуацією. А в кредити влазити не бажано. У суботу можуть виникнути проблеми з онлайн покупками. Вівторок - хороший день для підписання договорів.

 

Скорпіон

На початку тижня ви будете виношувати важливі плани, які швидко реалізуються і принесуть прибуток. Оптимізм і впевненість у собі зроблять для вас те, що ви не досягли б жодними хитрощами. Зараз не варто нехтувати думкою колег. Вихідні проведіть у товаристві коханої людини.

Підтримуйте свій дух у тонусі - тоді і тіло буде сповнене енергії. Може, ви не одразу відчуєте приплив бадьорості - але вже через кілька днів помітите, що стали витривалішими. Вам необхідні вітаміни і фізичні вправи. Тренуватися понад силу не варто.

Не варто пручатися, не звертаючи увагу на ситуацію, що склалася. Постарайтеся адекватно оцінювати стосунки з коханою людиною, вони розвиваються у правильному напрямку. Налаштуйтеся позитивно й оптимістично, тоді зможете досягти бажаного.

Великі покупки будуть дуже вдалими у середу і суботу. Можете розраховувати на премію і додатковий заробіток. У понеділок ймовірні нові фінансові надходження, оскільки ви доклали максимум зусиль для досягнення фінансового успіху.

 

Стрілець

Цього тижня є сенс подумати про збільшення доходу, про підробіток. Сприятливий час для початку накопичення капіталу. У всіх своїх справах ви можете отримати неоціненну допомогу від друзів, передусім, осіб жіночої статі. Уникайте самотності, більше бувайте в товаристві, з друзями, налагоджуйте нові знайомства і розвивайте старі взаємини. Намагайтеся бути корисними близьким людям.

У найближчі дні на вашому самопочутті будуть негативно позначатися проблеми зі сном. Якщо хочете уникнути погіршення самопочуття, варто працювати над тим, як ви проводите нічні години. Перешкоди можна усунути - використовуючи беруші і маски для сну; застосовуючи ввечері розслаблюючу ванну або займаючись йогою.

Постарайтеся не наступати двічі на одні й ті ж граблі. Пам'ятайте, що ваша зайва недовірливість до коханої людини може призвести до охолодження її почуттів. Сварки і скандали зараз - ні до чого, краще бути терплячими і не потрапляти на вудку власних ілюзій. Субота - чудовий день для примирення.

Ймовірна деяка плутанина у фінансових питаннях, постарайтеся бути максимально уважними. Якщо не будете лінуватися, зможете добре заробити. Вівторок підходить для придбань, вдалими будуть відрядження.

 

Козеріг

Цього тижня найуспішнішою буде робота над собою. Нехай відповідальність вас не лякає, адже з'явиться можливість продемонструвати свої таланти. Багато справ будуть вдаватися за інерцією, є сенс братися за все, що вас цікавить. У середу керівництво може вимагати від вас детального звіту про виконану роботу. Друга половина тижня принесе бажані спокій і стабільність. У вихідні краще уникати гучних компаній.

Ваше здоров'я зараз не можна назвати добрим, за останні дні його стан дещо похитнувся. Зверніть увагу на своє самопочуття та спосіб життя. Вам потрібно більше відпочивати, повноцінно висипатися і харчуватися відповідно до фізичних і психологічних навантажень. Не голодуйте в жодному випадку.

Вас можуть підстерігати суперечності. Емоції клекотітимуть у вашій душі, постарайтеся у середу не вихлюпувати їх на кохану людину. Зачекайте до п'ятниці, пристрасті вляжуться, і ви все спокійно вирішите. Проведіть вихідні разом, найкращим варіантом буде вирушити у невеличку мандрівку за місто.

На початку тижня з'явиться шанс на підвищення заробітної плати, але потрібно бути дипломатичними і не знехтувати слушним моментом для розмови. Не забувайте про податки і комунальні рахунки.

 

Водолій

Постарайтеся не нервувати на початку тижня, все у вас вийде, і практично все ви встигнете зробити. Менше міркуйте над тим, хто і що може про вас сказати, налаштовуйтесь на позитивні емоції. Продумайте свої дії до найдрібніших подробиць - так вам буде простіше реалізовувати плани. Починаючи зі середи, ви забезпечите собі підтримку як на поточний момент, так і на майбутнє. Користуйтеся сприятливим для встановлення контактів моментом.

Цього тижня ваше слабке місце - горло. Не забудьте вжити необхідних заходів. Зараз вам можуть зашкодити не тільки морозиво і холодне пиво, але й сигаретний дим. Якщо ви курите, зараз - найкращий момент для того, щоб покінчити з цією шкідливою звичкою.

Ви опинитеся у центрі уваги. Випромінюючи енергію, життєлюбність і чарівність, ви користуєтеся карколомним успіхом серед осіб протилежної статі. Тож зможете дозволити собі розкіш бути навіть примхливими у своєму виборі.

Коштів може катастрофічно не вистачати і, як на зло, саме зараз ви будете фонтанувати новими ідеями і планами. Можливо, доведеться брати у борг. Уважно вивчайте умови договорів. У сфері фінансів будьте дуже обережними і не приймайте поспішних рішень.

 

Риби

Непогано було б навести лад і в паперах, і в голові, і в особистих стосунках, причому, вже з понеділка. Важливо зберігати емоційну рівновагу, щоб уникнути втрат. У вівторок успішно відбудуться прем'єри і презентації. У четвер можливі втішні події у особистих справах. У неділю утримайтеся від візитів до знайомих, краще вирушити за місто або відвідати виставку.

Присвятіть цей тиждень спорту. Якщо відчуваєте сили - запишіться у спортзал або походіть на індивідуальні тренування. Представникам знака, які наразі не готові на подібні подвиги, зірки рекомендують гімнастику, пробіжки. Хоча б гуляйте - проходьте щодня не менше, ніж п'ять кілометрів.

У вівторок на вас може очікувати незвичайна, просто фантастично романтична зустріч, постарайтеся не упустити наданий долею шанс. Як мінімум - вийдіть із дому. У п'ятницю було б не зайвим побувати у світському товаристві. У вихідні вирушайте з друзями на природу.

Вівторок і четвер - найсприятливіший час для покращення фінансового становища і для покупок. Постарайтеся триматися якомога далі від авантюр, особливо в середу. Не витрачайте зайве на розваги у вихідні. Інакше на вас може очікувати розчарування.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers