rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: 28 ворожих обстрілів за день, поранено чотирьох бійців

У вівторок, 24 квітня, як повідомляє прес-центр АТО, станом на 18:00 зафіксовано 28 обстрілів українських опорних пунктів.

«Внаслідок виконання бойових завдань четверо українських воїнів зазнали поранень. Наших захисників доправлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів противник обстріляв наші позиції в районі Водяного, а з мінометів калібру 82 мм - поблизу Широкиного. З гранатометів та стрілецької зброї агресор відкривав вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Лебединського, Талаківки, Ломакиного, Авдіївки та Мар'їнки, з гранатометів - біля Новотроїцького та Пищевика, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, а зі стрілецької зброї - в районі Кам'янки. Крім цього, оборонців Талаківки і Павлополя обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку заборонені 120 та 82 мм міномети окупанти застосували по українських позиціях під Луганським та Новолуганським міномети калібру 82 мм - поблизу Троїцького, а гранатомети та стрілецьку зброю - в районі населеного пункту Валуйське.

Протягом доби понеділка, 23 квітня, бойовики здійснили 44 прицільних обстріли українських позицій. Українські військові відкривали вогонь у відповідь 23 рази.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута.

«Внаслідок бойових дій двоє українських військових отримали поранення, ще троє постраждали внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої поблизу Новогригорівки», - розповів він.

За словами Праути, на Луганському напрямку бойовики здійснили 10 обстрілів - поблизу Троїцького, Новоолександрівки, Новозванівки, Новоселівки та Попасної. Бойовики відкривали вогонь з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«У районі Троїцького бойовики випустили двадцять чотири 120-мм міни. Поблизу Попасної, Троїцького та тричі - біля Новоалександрівки - бойовики застосували 82-мм міномети», - уточнив речник МОУ.

На Донецькому напрямку зафіксували 34 обстріли. Поблизу Водяного бойовики випустили 12 мін калібру 120 мм. Поблизу Лебединського та шахти Бутівка бойовики застосували 82-мм міномети.

 

Не минуло й 5 років: ПАРЄ визнала, що окупований Донбас – під контролем Росії

Новини з лінії фронту: окупанти обстріляли Лоскутівку та Зайцеве

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers