rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Китайська компанія підписала контракт на днопоглиблення в порту «Чорноморськ»

Китайська компанія підписала контракт на днопоглиблення в порту «Чорноморськ»

Компанія China Harbour Engineering Company підписала контракт з АМПУ на днопоглиблення акваторії морського порту «Чорноморськ».

Підписання відбулося за участю начальника Южненської філії АМПУ Максима Широкова та генерального директора CHEС в Україні Лінь Тао 6 квітня у приміщенні Міністерства інфраструктури України, - повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми підписуємо контракт на днопоглиблення. Він передбачає збільшення глибин до 16 метрів. За результатами тендера на днопоглиблення економія становила 40 млн грн.», - прокоментував підписання договору міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

За словами керівника АМПУ Райвіса Вецкаганса, 40 млн грн. - це на 10% нижче очікуваної вартості.

«Буде проведено днопоглиблення портового каналу до 16 м і акваторії першого ковша Сухого лиману до 15 м. Загальний об'єм днопоглиблення складе близько 2 млн кубів», - зазначив Вецкаганс.

Загальний бюджет проекту становить 404 млн грн., з них 87,1 млн грн. буде спрямовано на днопоглиблення каналу та 317 млн грн. - на поглиблення акваторії.

«Проект має бути реалізований до кінця 2018 року», - наголосив глава АМПУ .

Як відомо, у березні 2018 року китайська компанія China Harbour Engineering Сompany Ltd виграла тендер на днопоглиблення в морському порту «Чорноморськ».

Як повідомляв Укрінформ, у січні Китайська компанія China Harbour Engineering Company Ltd. завершила реалізацію проекту з днопоглиблення частини акваторії морського порту «Южний» до причалу № 25 на три місяці раніше запланованого терміну.

 

Китайці інвестують €230 мільйонів у будівництво в Україні сонячної електростанції

Китайська компанія China Machinery Ingineering Company (CMEC) інвестує 230 млн євро у будівництво найбільшої сонячної електростанції в Україні, яка буде побудована у Дніпропетровській області до кінця 2018 року.

Про це стало відомо під час підписання відповідної угоди між СМЕС та українською компанією ДТЕК, - повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Будівництво Нікопольської СЕС розпочнеться у квітні і буде завершене до кінця 2018 року. Нова сонячна електростанція буде розташована поблизу м. Нікополь, Дніпропетровської області, на території відпрацьованого кар'єра», - поінформували у ДТЕК.

Для будівництва СЕС будуть використані землі, непридатні для сільського господарства. Екологічний ефект від роботи СЕС полягатиме у скороченні викидів СО2 в атмосферу на 300 тис. тонн на рік.

«Нікопольська сонячна електростанція стане найбільшим генеруючим об'єктом геліоенергетики в Україні та Європі. Спільна робота ДТЕК і СМЕС буде прикладом співпраці для інших українських і китайських компаній», - прокоментував голова правління СМЕС Zhang Chun.

 

Гроші зі сміття: як відходи можуть допомогти енергонезалежності країни

Без досвіду роботи. Що писати в резюме студенту

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers