rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Найбільш незвичайні моделі Jeep, про які більшість із нас навіть не чули

Jeep - дійсно легендарна марка автомобілів, яка у багатьох уже давно асоціюється з якістю і надійністю. Цей бренд може похвалитися величезною кількістю випущених автомобілів, що здобули любов водіїв у всьому світі. Проте, і у цього виробника авто були моделі, що не стали популярними. І це зовсім не означає, що вони не заслуговували на увагу.  Пропонуємо вам переглянути кілька незвичайних і маловідомих моделей Jeep.

 

 

Title

 

1. Jeep CJ-10. Цей пікап випускали з 1981 до 1985 років у США та Австралії. На ньому транспортували легкі літаки.

2. Jeep Gladiator. Ретро-авто використовували для пожежних машин і будинків на колесах у період з 1962 до 1971 років. Крім того, машини знайшли застосування в армії США, Ізраїлю, Аргентини та Колумбії.

 

Title
 

 

3. Jeep Jeepster Commando. Цей потужний Jeep створили спеціально для молоді. Автомобіль пропонували одразу в декількох кузовах, зокрема, родстер, пікап і універсал.

 

Title
 

 

4. Jeep CJ-6. Це - подовжена версія класичної моделі. Популярність здобула у країнах Африки. В Америці її використовували для лісових господарств.

 

Title

 

5. Jeep Dispatcher Jeep (DJ). Цю модель все ще можна побачити на дорогах США. І це при тому, що випущена вона була у 1955 році.

 

Title
 

 

6. Jeep FJ Fleetvan. Нетипову для Jeep модель використовували для служб доправлення і пошти. Авто випускали лише під замовлення.

 

Title
 

 

7. Jeep Forward Control (FC). Не менш незвичну модель випускали у вигляді пікапа або фургона. Варто зазначити, що пізніше на базі Forward Control з'явилася машина швидкої допомоги.

 

Title
 

 

Джерело: «Motor Media Review»

 

«Заряджений» Audi SQ2 практично готовий до дебюту

Українські розробники показали «електросмарт» Kugel

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers