rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Державний департамент США: у заяві на візу треба буде відповісти на запитання про соціальні мережі

Уряд Сполучених Штатів розглядає можливість збирати дані про соціальні мережі майже від кожного, хто подає заяву на візу для в'їзду до США. Оприлюднена Державним департаментом пропозиція є частиною політики президента Трампа про «екстремальну перевірку».

Як повідомляє інформаційне агентство Reuters, більшість іноземців, які подаватимуть прохання про імміграційні та інші візи - а це приблизно 14,7 мільйона людей - будуть змушені відповісти у анкеті про всі дані щодо соціальних мереж, якими вони користувалися протягом останніх п'яти років. Ця інформація використовуватиметься для перевірки й опізнання їх.

В такий спосіб Трамп виконує обіцянку боротьби з нелегальною імміграцією з мотивів безпеки, яку він озвучив під час виборчої кампанії у 2016 році, а також свої обіцянки екстремальної перевірки іноземців, які прибувають до Сполучених Штатів.

Якщо пропозиція буде прийнята, від іноземців вимагатиметься подати номери телефонів, якими вони раніше користувалися, адреси електронної пошти і дані про подорожі протягом останніх п'яти років. Крім цього, їх будуть запитувати, чи протягом останніх п'яти років їх було депортовано або усунуто з будь-якої країни, чи члени родини причетні до терористичної діяльності тощо.

Перші дві версії запропонованої Трампом заборони на подорожі були скасовані судом, а чинна - більш обмежена, порівняно з попередніми. Верховний суд обміркує, чи такі обмеження законні, й остаточне рішення повинно бути винесене у червні.

 

Дональд Трамп оголосив «війну» власникові Amazon Джеффрі Безосу

Emanuel розповів про візит представників «Amazon» до Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers