rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ ЛАЗ-А183F0 – найбільш вдала розробка української автобусної промисловості

«ЛАЗ-А183F0» є найбільш вдалою розробкою вітчизняної автобусної промисловості. Однак, через застосування комплектуючих європейських виробників, вартість стандартної модифікації ЛАЗ-А183D1 виявилася занадто високою для переважної більшості потенційних замовників.

З усіх міст України лише Київ зміг дозволити собі закупівлі великої кількості нових автобусів, пише autoprivat.com.ua.

Тому в 2007 році на ЛАЗі була випущена бюджетна модифікація автобуса - «ЛАЗ-А183F0», вартість якої є значно нижчою від базової модифікації «ЛАЗ-А183D1». Для здешевлення вартості машини довелося відмовитися від дорогого німецького двигуна - ЛАЗ-А183F0 укомплектований китайським двигуном YuChai. Також львів'яни відмовилися від портальних мостів, через що довелося пожертвувати низкою підлогою на всій довжині - задня частина автобуса має високий рівень підлоги. Автоматична коробка передач в автобуса була замінена механічною.

Здешевлені і деякі деталі салону - у ЛАЗ-А183F0 відсутні кнопки сигналу водієві на поручнях, а замість цільної лінії світильників встановлені дешеві одинарні. Відсутній фальшдах, але, на жаль, вентиляційні люки в автобусі так і не з'явилися, за винятком двох невеликих аварійних люків у передній і задній частинах салону. На відміну від «ЛАЗ-А183D1», в салоні «ЛАЗ-А183F0» 34 місця для сидіння, а загальна кількість місць - 100. Кабіна водія відокремлена від салону повною перегородкою.

«ЛАЗ-А183F0» призначений, насамперед, для обласних центрів України, які не в змозі дозволити собі закупівлі дорогих ЛАЗ-А183D1.

Джерело: «Motor Media Review»

Ринок електрокарів в Україні може одержати потужний імпульс для розвитку

«Заряджений» Audi SQ2 практично готовий до дебюту

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers