rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня ви можете дати привід для пліток, навіть якщо з вами ще жодного разу в житті такого не траплялося. Але не варто засмучуватися через це. Можливі зміни у планах через фінансові проблеми. Необхідно  впорядкувати думки і справи. У четвер сім разів подумайте, перш ніж влазити у конфлікти. У п'ятницю вкрай не бажано демонструвати різкість і нетерпимість.

У найближчі дні ваше самопочуття дуже залежатиме від вашого настрою. Найімовірніше, ви будете сповненими райдужних надій - і ваше здоров'я не викликатиме у вас побоювань. Якщо ж ви нещодавно хворіли і вам прописані якісь ліки - поставтеся до цього максимально серйозно. Строго дотримуйтесь схеми призначень.

Зверніть увагу на ваші почуття до коханої людини. Можливо, ви й не помітили, але вони змінилися: стали більш ніжними, зворушливими, серйозними. Чи не здається вам, що настав час стати ще ближчими?

Справи на роботі йтимуть чудово, якщо ви будете сумлінними. У суботу і неділю не розкидайтесь грошима, це може завдати шкоди вашому бюджету. У вівторок є реальний шанс придбати річ, про яку ви давно мріяли.

 

Телець

Цей тиждень може приготувати для вас перспективи пропозиції у діловій сфері. Бажано відкоригувати ваші плани залежно від існуючої ситуації. У середині тижня на вас може чекати успіх у справах, імовірний вагомий прибуток. На роботі ваші пропозиції відзначить керівництво. Ймовірне підвищення зарплати, але й обсяг роботи може додатися.

Подбайте про свою серцево-судинну систему. Рекомендовані помірні фізичні навантаження. Вибирайте кардіотренування, вони зараз - найбільш корисні. Бажано відмовитися від жирної їжі, алкоголю, куріння. Зробіть собі соляно-хвойні ванни. Якщо у вас є можливість походити на масаж, не нехтуйте нею. Вранці, не встаючи з ліжка, можна робити вправу-вібрацію - дрібно і часто потрясіть руками і ногами протягом 1,5-2 хвилин.

Намагайтеся зберігати душевну рівновагу і не ображатися через дрібниці. Інакше буде важко уникнути конфліктної ситуації з коханою людиною. Втім, це - не катастрофа, вихідні змінять стосунки на краще.

Матеріальне становище стабілізується, у вас з'являться нові фінансові можливості. У четвер ймовірні нові фінансові надходження. У понеділок вас може зацікавити інформація про вакансії. Але перш ніж погоджуватися на пропозиції про нову роботу, подумайте, які плюси вона вам дасть.

 

Близнюки

Цього тижня покращиться настрій і почнуть вимальовуватися перспективні плани. Можливе підвищення на роботі і поява нових обов'язків. У вівторок намагайтеся бути активними і цілеспрямованими і ви легко досягнете будь-якої мети. У середині тижня несподівану удачу може принести вміння контактувати з друзями і діловими партнерами. У четвер, ймовірно, з'явиться шанс налагодити корисні фінансові зв'язки. У суботу можлива приємна поїздка.

Головне для вас зараз - дивитися на життя оптимістично і сприймати проблеми з гумором. Спробуйте втриматися на краю, не скочуйтеся у стан, вийти з якого можна лише з допомогою ліків. Спробуйте наповнити своє життя приємними враженнями та яскравими, гарними речами. До вирішення завдань, які стоять перед вами, залучіть фахівців.

Ви можете перетворитися на досить пристрасну натуру, але чи готова до цього кохана людина? Ваші неприборкані емоції можуть призвести до непорозумінь. Рівновага у почуттях дозволить уникнути багатьох проблем.

На вас чекають дуже цікаві ділові пропозиції. Ваші ідеї і вміння знайти креативний підхід обіцяють прибуток. У четвер можливі фінансові надходження, а в п'ятницю можна купити щось приємне і корисне. У суботу влаштуйте собі день відпочинку і не призначайте відповідальні зустрічі.

 

Рак

Цього тижня головне - вибрати правильну стратегію і тактику, тоді ваш «лавровий вінок» коштуватиме вам мінімум зусиль. У середу випаде шанс продемонструвати свою ерудицію і здатність логічно мислити. При вдалому збігові обставин ви знайдете нових ділових партнерів і зв'язки з потрібними людьми. У суботу ваш відпочинок може бути порушений необхідністю попрацювати. Доведеться більше уваги приділити документам.

Не зволікайте з лікувальними заходами. Якщо ви планували піти до лікаря - вирушайте на прийом у понеділок або, як мінімум, запишіться до фахівця. Не варто зволікати з початком дієт, тренувань, з візитом до лікаря, який допоможе вам позбутися шкідливих звичок. Зважтеся на крок, якого так боїтеся.

У вівторок вас може очікувати несподівана зустріч. Ваші слабкості можуть не сподобатися близькій людині, однак, ви зумієте згладити гострі кути. Важливо не пропадати на роботі і приділяти більше уваги коханій людині.

На початку тижня бажано перевірити свої фінанси і зробити висновки, які давно напрошуються. Труднощі у цій сфері можна подолати за допомогою додаткової роботи, яка швидко виправить фінансовий застій. Докладіть трохи зусиль, і успіх не забариться.

 

Лев

Життя, схоже, стає приємним і веселим. Варто ловити момент і радіти буттю. Труднощі можуть з'явитися, але не треба їх боятися. Ви можете бути ввічливими й наполегливими, а саме це стане ключем до успіху. У середу варто захищати свої права на роботі, не втрачаючи власну гідність. Цього тижня успішною буде боротьба зі шкідливими звичками.

Якщо є можливість хоча б частину свого шляху пройти пішки - скористайтеся нею. Для вас зараз дуже корисно якомога більше бути на свіжому повітрі. Та й, взагалі, зайвий раз порухатися не зашкодить.

Кохана людина може вчинити відверту підлість, брехати і діяти з підступом. Постарайтеся не сприймати це як особисту трагедію. Можливо, і ви, і вона - просто жертви обставин. У вас з'явиться можливість присвятити собі більше часу. Вівторок і середа - вдалі дні для щирої розмови.

Чудовий час для початку власного бізнесу. Найбільш привабливими можуть стати міжнародні проекти. Але поки вам бракує уважності і практичності, можуть з'явитися проблеми з чужими коштами. У п'ятницю ймовірні фінансові надходження.

 

Діва

Цей тиждень - час для продуктивної роботи і серйозних роздумів. Розглядайте тривалі справи як можливість ще раз перевірити чи продумати свої подальші дії. Починаючи зі середи, ви легко впораєтеся з накопиченими дрібними проблемами. Зараз ви - не дуже комунікабельні, зате зібрані й уважні. У п'ятницю, перш ніж на що-небудь зважитися, важливо відмовитися від ілюзій і постаратися побачити ситуацію, що склалася, збоку.

Останнім часом ви схильні брати на себе більше, ніж може витримати ваш організм. Ви - перевтомлені, навіть якщо наразі не помічаєте цього. Якщо не почнете відновлювати енергію, незабаром у вас можуть початися проблеми зі здоров'ям. Спробуйте на якийсь час змінити розумову працю на фізичну або навпаки. Дуже хороший засіб - три дні усамітнення.

Постарайтеся не втрачати спокою, навіть якщо особисте життя йде не так добре, як вам хотілося б. Скоро Амур спрямує свої стріли у ваш бік. Неділя - вдалий день для романтичних зустрічей і побачень.

У середу можливі конфлікти на роботі. Утім, все залежить від вас. Якщо докладете максимум зусиль, то є реальні шанси отримати премію. У суботу та неділю бережіть свій гаманець.

 

Терези


Настали одноманітні робочі будні, особливих успіхів вони не обіцяють. Але цей час - сприятливий, щоб подумати про майбутнє. Родичі, можливо, потребують вашої допомоги. У вихідні може відбутися цікаве знайомство, яке переверне ваше особисте життя.

Ви будете почувати себе непогано. Цей період варто використати для того, щоб вирішити хронічні або задавнені проблемами зі здоров'ям. Якщо ви давно не були у стоматолога - варто його відвідати і скласти план санації ротової порожнини. Або, нарешті, записатися у спортзал. Вдалий момент, щоб, врешті-решт, позбутися шкідливих звичок.

На початку тижня вам необхідно постаратися допомогти коханій людині виплутатися зі складної ситуації. Зустріч зі старим коханням у середу може застати вас зненацька, будьте спокійними і коректними.

Якщо ви не знехтуєте нагодою, то на вас можуть очікувати значні професійні успіхи. Але для цього важливо бути максимально уважними і не припускатися помилок. Фінансове становище, найймовірніше, буде стабільним, однак, на великі покупки коштів не вистачить.

 

Скорпіон

Цього тижня на вас чекають чимало приємних подій і важливих справ. Поговоріть із тим, кому довіряєте. Можливо, вам підкажуть простий і правильний шлях. У середу ви будете легкими на підйом, але краще більшу частину часу присвятити завершенню невідкладних справ. У п'ятницю подумайте, що б ви хотіли змінити у найближчому майбутньому.

Цей тиждень можна присвятити боротьбі зі шкідливими звичками. Вам легко вдасться те, що раніше ніяк не виходило. Поставте перед собою одне-два завдання. Їхнє благополучне вирішення зарядить вас оптимізмом. Не намагайтеся змінити все й одразу. Ідіть до здоров'я повільно, не озираючись і не повертаючи назад.

Ви будете мріяти, всі ваші думки будуть про кохання і якнайшвидшу зустріч зі своїм обранцем. І це побачення вас явно не розчарує. Вам буде добре разом.

Понеділок і вівторок - вдалі для придбання необхідних речей. У вівторок вірогідні довгоочікувані фінансові надходження, що дозволять вирішити багато фінансових проблем. Ваша активність і енергія допоможуть просунутися кар'єрними сходами.

 

Стрілець

Наступний тиждень - більш сприятливий для людей, які присвятили себе науковій та навчальній діяльності. Нова інформація може змусити вас від чогось відмовитися. У четвер, якщо ви не хочете стати учасником скандалу середніх розмірів, тримайтеся якомога далі від емоційно неврівноважених людей. Друга половина тижня насичена контактами і зустрічами з друзями і колегами. Вихідні присвятіть особистому життю. Це - вдалий час для покупок і турбот про власну зовнішність.

Надаєте перевагу спорту? Продовжуйте у тому ж дусі - не зменшуйте, але і не збільшуйте навантаження. Представникам знака, які спорт бачать тільки у телевізорі, можна порадити те ж саме - не змінюйте зараз нічого, навіть якщо закортить прогулятися у спортзал. Зачекайте наступного тижня.

Не дозволяйте ілюзіям повністю захопити вас. Не втрачайте голову, нове знайомство - не таке перспективне, як вам здається. Ви ризикуєте втратити свободу.

Цей тиждень - успішний у фінансовому плані, дозволить реалізувати ваші давні задуми. Саме час звертатися з проханнями в офіційні інстанції. У п'ятницю ймовірні фінансові надходження. Обговоріть із близькими, як їх краще витратити.

 

Козеріг

Цього тижня робота може поглинути більшу частину вашого часу, причому, від зібраності і злагодженості у діях залежатиме кінцевий результат і фінансова винагорода. Спонтанні дії обіцяють принести успіх, тож можете сміливо віддаватися раптовому пориву. Середа може стати найважчим днем тижня, не варто у цей день робити щось нове. У неділю не сидіть вдома, спілкуйтеся, отримуйте нові знання.

Особливо дбайливо ставтеся до своїх очей - інакше можуть виникнути проблеми, пов'язані з погіршенням зору. Постарайтеся зменшити час, який ви проводите перед екраном, слідкуйте за освітленістю. Якщо вам здасться, що ваші очі «висохли» або у них «потрапив пісок» - можна скористатися спеціальними краплями, які продають в аптеці. Краще їздити в громадському транспорті, а не користуватися власним авто.

Зараз - час побачень і нових знайомств. Стосунки з коханою людиною зміняться на краще. Непорозуміння і роздратування залишиться у минулому. Але не будьте занадто романтичними, повітряний замок - не завжди міцний.

Постарайтеся зберігати тверезу голову, бурхливий прояв почуттів може зашкодити вашому бізнесу і ви можете отримати зовсім не ті результати, на які очікували. І не забувайте платити податки та відсотки за кредитами.

 

Водолій

Цього тижня ви зумієте зробити багато що, хоча і не все з того, що було заплановано. Ймовірні непорозуміння з конкурентами. Відрядження та приватні поїздки проминуть вдало. Середина тижня - сприятливий період для роздумів про зміни в особистому житті. У п'ятницю можлива поява інформації, яка введе вас в оману. Варто обміркувати почуте раніше перш ніж починати діяти. Наприкінці тижня можуть виникнути труднощі у спілкуванні з дітьми.

Головне для вас зараз - не вирішувати все самотужки, намагайтеся прислухатися до порад збоку. Не соромтеся звертатися до лікарів - навіть у простих, начебто, випадках. Розкажіть усе близьким - вони вам допоможуть і підтримають.

На романтичному фронті може настати тимчасове затишшя, але не варто засмучуватися. Подумайте, у чому ви могли помилитися. Допоки ще не все втрачено, стосунки можна відновити, багато що залежить лише від вас. Заспокойтеся і спробуйте знайти душевну рівновагу.

Тиждень для витрат - не надто сприятливий. Бажано утриматися від великих покупок. У середу можливе підписання договорів, імовірні довгі наради. У п'ятницю бережіть свій гаманець.

 

Риби

Схоже, ви витратите велику частину коштів на подарунки близьким людям. Яке ж ви отримаєте задоволення, коли побачите щасливі обличчя! Дозвольте собі не думати про фінанси. Постарайтеся впорядкувати ваші почуття. Зараз - час для налагодження втрачених зв'язків, які вам згодяться у найближчому майбутньому. Не забувайте про друзів і далеких родичів. Влаштуйте вечірку або сімейний обід.

Цього тижня не експериментуйте зі своїм здоров'ям. Особливо обережним треба бути з харчуванням. Відмовтеся від відвідування кафе і ресторанів, у яких ви раніше не бували; не поспішайте їсти нові екзотичні фрукти, овочі і приправи. Чим традиційнішими будуть страви - тим краще.

Багато що буде вирішуватися в останній момент. Дайте вихід своїм емоціям, тільки не надто різко, інакше ви можете своєю поведінкою шокувати інших. А ось інтригуюче знайомство, яке може відбутися у середині тижня, краще сприймати стримано.

Існують певні фінансові труднощі, які вдасться подолати до кінця тижня. У понеділок позбудьтеся непотрібних паперів, але будьте уважними при перегляді документів, щоб не викинути щось потрібне. Четвер потішить вас вигідними діловими пропозиціями і вдалими угодами.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers